Jump to content
Mehico

Au inceput inscrierile la Internetics

Recommended Posts

Înscrierile la Internetics 2007 au început luni, 3 septembrie, şi se vor putea face, online, la adresa www.internetics.ro, pâna la 5 octombrie.

Internetics, singurul festival din România care a fost creat pentru a premia industria online, cu tot ceea ce cuprinde ea - creatori, utilizatori, clienţi, se afla anul acesta la cea de-a şaptea ediţie. Participanţii Internetics se pot înscrie în cele trei competiţii din cadrul festivalului, creându-şi un cont pe internetics.ro şi completând formularul online.

În cadrul festivalului Internetics au loc în fiecare an trei competiţii: Web Space, Web Promo şi Web Graphic.

Anul acesta, Web Space şi-a reorganizat secţiunile de concurs, fiind o competiţie dedicata publisherilor online, prin categoriile de concurs dedicate site-urilor de informare, şi furnizorilor de servicii online, precum servicii financiare, magazine online, rezervari şi ticketing.

Advertising-ul online şi strategiile de marketing pentru online sunt jurizate şi premiate în cadrul competiţiei Web Promo. Pe lânga categoria “Site-uri de promovare”, cea de "Advertising online” cuprinde secţiunile: Bannere, E-mail marketing, Viral, Jocuri şi Campanii Interactive.

Web Graphic va premia şi anul acesta 100% design-ul site-urilor de promovare, dar şi proiectele artistice online şi site-urile experiment.

În cadrul fiecarei categorii din toate competiţiile se va acorda câte un premiu pe secţiune, denumit “Internetics Icon”.

Pentru fiecare competiţie în parte se va acorda un premiu “Best of Show”, în cadrul competiţiei respective. Acest premiu va fi un premiu special acordat de juriu, fara a avea la baza punctajul obţinut în cadrul competiţiilor.

În cadrul competiţiei Web Space, pe baza punctajului obţinut în secţiunile de concurs, se va decerna premiul “Publisherul Anului”.

În ceea ce priveşte Web Promo, tot pe baza punctelor acumulate în secţiunile acestei competiţii, va fi desemnata “Agenţia anului”.

Internetics are ca parteneri pentru ediţia de anul acesta Asociaţia IAB România şi IAA România. Ca urmare a parteneriatului recent încheiat cu cu Asociaţia IAB România, Internetics va acorda, începând cu ediţia 2007, premiul Webvertiserul anului. Acest premiu va fi acordat de catre Asociaţia IAB România şi va reprezenta un premiu special, recunoaştere a inovaţiei şi vizionarismului clienţilor în ceea ce priveşte internetul ca mediu de comunicare.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...