Jump to content
Guest kAtA_ssj6

Forum Cartoon Network Romania

Recommended Posts

Guest kAtA_ssj6
Posted (edited)

eu si cu inca 3 prieteni am hotorat sa infiintam un forum Cartoon Network in Romania .

EDITATum.ro

Aici gasiti o lista intreaga cu show-uri CN , canalul nostru tv Cartoon Network Fan , proiecte anti-Zone Oradea , informatii FTP despre serverul nostru , discutii despre jocuri , tutoriale , DScaler help , discutii generale despre CN , Boomerang si Toonami UK .

Forum-ul a fost infiintat de 2 zile , are RSS , sponsori si Trafic Ranking .

Just take a look . Hope you'll like it :D

Edited by Invisible
Guest kAtA_ssj6
Posted

e interesanta ideea mai ales ca multora le plac showurile dp CN.

ps: tre sa postezei la publicitate

ok , am sa mut topic-ul . apropo , n-am mai intrat pe Forum-ul Linkmania de 1 an aproape si n-am schimbat nici macar avatarul . dude , am uitat totul aproape :D

Posted

ok , am sa mut topic-ul . apropo , n-am mai intrat pe Forum-ul Linkmania de 1 an aproape si n-am schimbat nici macar avatarul . dude , am uitat totul aproape :D

Contul tau e facut acuma o luna...ce 1 an...ce avatar...hai sa lasam minciunile deoparte pe forum...

Posted

1. arata naspa

2. e facut pe 3xforum

3. CN e pt copii, iar in coltul din dreapta sus sunt reclame la fetite....

in rest e bine.

daca vreti sa faceti ceva marfa vedeti ca sunt hostruri free fara reclame. puteti sa faceti acolo forumul. (pe xhost merge si phpbb 3)

Guest kAtA_ssj6
Posted

man , am avut "freewebs" . foarte bun serviciul . dar nu era acceptat de Trafic Ranking . macar dati o privire peste CN tv : www.mogulus.com/cartoonnetwork . :)

Guest kAtA_ssj6
Posted

Posteaza in continuare la Reclame (Daca mai apuci)

ok , incerc sa mut topic-ul

Posted

Contul tau e facut acuma o luna...ce 1 an...ce avatar...hai sa lasam minciunile deoparte pe forum...

De ce sa minta?Poate are alt cont?Eh??

Interesanta ideea de a face un forum...mai ales ca apare in curand si MMO-ul Cartoon network..:)...dar nu cred ca vei avea mult..trafic

Btw..de ce nu faci pe Invisionfree un forum?

si nu.nu poti sa schimbi tu locul unde e topicul..doar un moderator.

forum..urat..+ reclame..schimba hostul ..

Edit:

Site-ul e totusi reusit..si partea cu mini-canalul tv..super..:)

Guest kAtA_ssj6
Posted

apropo de serviciul Xhost.ro , iti cere sa comanzi pachete pentru a-ti infiinta site-ul . man, this :comp2: . iar daca mi-l creez pe "freewebs" , Trafic Ranking nu-mi accepta site-ul .

Posted

TE INSELI . pe Xhost e totul free, iar am vazut recent ca ai luat suspend si pe forumul Softpedia . Nu ai ce cauta aici cu reclamele , daca vrei sa faci ceva, asculta sfaturi lui The_Wizard, nu le fa pe 3xforum .

Guest kAtA_ssj6
Posted

adica sa-mi fac pe "freewebs" ? asta e o adevarata prostie . apropo de softpedia aia , sunt varza . ii intreb ceva si habar naveau si imi dadeau suspend . ma rog ...

www.freewebs.com/cartoon-network-usa www.mogulus.com/cartoonnetwork

man, intrati pe Y!M . am id la profil . sa vorbim acolo ...

Posted

si pe evonet poti sa iti faci, dar acolo nu merge phpbb 3 din cauza:

Aceasta se intampla din cauza faptului ca memoria folosita de scriptul de instalare pe care il folositi este depasita. (maxim admis este 10 MB).
Guest kAtA_ssj6
Posted

am cateva chestii tari pe forum-ul ala

de exemplu despre jocuk "Mis-edventures" ptr pc , care a aparut de curand . sau puteti urmari canalul nostru online . deasemenea , aflati cum sa urmariti CN USA pe DScaler :D

Posted

Sfatul meu este sa renuntati , nu cred ca va intra cineva pe forum sa vada la ce ora incepe Dexter, sau sa vorbiti despre ultimile episoade din Tom & Jerry !

Posted

Sfatul meu este sa renuntati , nu cred ca va intra cineva pe forum sa vada la ce ora incepe Dexter, sau sa vorbiti despre ultimile episoade din Tom & Jerry !

WORD :cool2: .. dar` poate mai sunt si specimene de alea care vor sa stie programele :blink:

Posted

WORD :cool2: .. dar` poate mai sunt si specimene de alea care vor sa stie programele :blink:

Guest kAtA_ssj6
Posted

pai sunt unele show-uri Cartoon Network chiar misto, cum ar fi Billy and Mandy , Cow and Chicken , Ed,Edd'n Eddy , Dexter Lab , chiar daca par pentru copii mici :D

Guest Invisible
Posted

Topicul va fi inchis, te rog sa postezi astfel de anunturi in sectiunea de reclama pentru ca risti sa fii suspendat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...