Jump to content
Guest Invisible

Peste 90% din biletele la concertul Black Eyed Peas au fost vândute

Recommended Posts

Guest Invisible

Peste 90% din biletele la concertul Black Eyed Peas au fost vândute

Peste 90% din cele 5.500 de bilete puse la dispoziţia publicului pentru concertul trupei Black Eyed Peas de sâmbătă au fost vândute, au anunţat organizatorii evenimentului.

Trupa americană Black Eyed Peas va susţine sâmbătă seara un concert la Arenele Romane din Bucureşti, evenimentul făcând parte din turneul mondial intitulat "Pepsi Black Blue and You". Concertul se va deschide cu un recital al trupei Simplu.

Cei de la Black Eyed Peas vor ajunge la Bucureşti vineri, cu o cursă privată, a declarat Mircea Nancă, organizator al concertului. În cursul zilei de sâmbătă va avea loc un sound check pentru concert, dar la care cei patru vocalişti nu vor participa. Membrii trupei nu şi-au exprimat până la acest moment niciun plan pentru timpul pe care îl vor petrece în Bucureşti. Ei vor pleca imediat după show-ul de sâmbătă, deoarece a doua zi vor concerta la Budapesta.

Trupa Black Eyed Peas este câştigătoare a trei premii Grammy şi de câţiva ani se bucură de succes pe plan internaţional, vânzând peste 20 de milioane de albume în întreaga lume.

În prezent, trupa lucrează la următorul album, "From Roots To Fruits", a cărui lansare este programată pentru sfârşitul acestui an.

Turneul "Pepsi Black Blue and You", din care face parte şi concertul susţinut de The Black Eyed Peas în Bucureşti, îi va purta pe artişti în 13 ţări din toată lumea. Evenimentul este organizat de Fundaţia Phoenix şi va avea loc pe data de 15 septembrie 2007 la Arenele Romane, începând cu ora 20.00. Preţul unui bilet este de 100 RON.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 11.09.2007 la ora 12:29

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...