Jump to content
Lancelot

Viata de Gamer

Recommended Posts

Ziceai ceva simplu si on-topic, nu ceva profund.. nu ca ai fi in stare sa intelegi ceva profund. Eventual pro-fund.

iti multumesc maestre al ganditului cu profundul..vorbele tale vor ramane in sufletul meu exact cat m-a marcat si Ogica probabil :)

end of story

Nu, am indicat o solutie pentru tratarea dependentei de jocuri.

Sper ca mesajul tau n-a fost gandit ca o provocare.

Nicidecum.. incercam doar sa transform un topic anost intr-o discutie.

Aparent nu este voie.

Nicidecum.. incercam doar sa transform un topic anost intr-o discutie.

Aparent nu este voie.

da acum e mult mai putin anost dupa ce ne-ai luminat vietile cu diamantele gandirii tale.

nu a zis nimeni ca nu e voie sa discuti si pe marginea unui subiect..dar nu sa incepi direct cu un comentariu...care sa nu atinga deloc subiectul dezbatut

Ce v-a adus bun viata de gamer..pe care presupun ca multi dintre voi o ducesti avand in vedere specificul forumului pe care activati?

Si cam..cu ce va dauneaza aceasta in opinia voastra?>

+ relaxare fun..mai scapi de grijile cotidiene..un numar relativ de cunostinte mai mult sau mai putin placute

- distruge viata sociala :) cu asta s-ar cam spuen totul..plus efectele negative asupra sanatatii..

PT MINE A ADUS MULT IN BINE

IN AFARA FAPTULUI K AM INVAT MULT SA LUCREZ P PC DAR SI FRENDS + EXPERIENTE NOI D VIATA :whistle:

=P

PT MINE A ADUS MULT IN BINE

IN AFARA FAPTULUI K AM INVAT MULT SA LUCREZ P PC DAR SI FRENDS + EXPERIENTE NOI D VIATA :whistle:

=P

cum zicea careva in alt topic(Vinsanity mi se pare) tre sa-i luam lui CIPO o tastatura la care nu merge caps si shift

OT:am uitat sa pun in primul post la minusuri si factura la curent prea mare

cum zicea careva in alt topic(Vinsanity mi se pare) tre sa-i luam lui CIPO o tastatura la care nu merge caps si shift

OT:am uitat sa pun in primul post la minusuri si factura la curent prea mare

CUM NU PUTETI VOI SA INTELEGETI K AM CUMPARAT REGISTRED PT CAPSLOCK :whistle:

SAU VA ROADE INVIDIA :right: :cool2: ;)

;;) =P

+defulare de stres

-prea mult timp pierdut, sanatate neglijata, superficializarea interactiunilor sociale (aici ar intra si YM-ul), degradarea situatiei scolare, multi bani cheltuiti pentru a tine pasul cu tehnologia

Mi-am pierdut interesul pentru jocuri acum 5-6 luni. Ma mai joc, dar foarte rar.

Gamingul poate sa fie cel mai bun lucru posibil, daca stii ce sa faci cu el...ok, te joci de la 8 la 18 ani, faci o facultate, inveti programare pe jocuri, inveti programe, te angajezi pe undeva si voila, salariu de vreo suta pe luna, esti si gamer, scoti si bani, ai si tot ce vrei. Pierdere de timp huh? da...probabil la 25 de ani esti inca virgin...

pot spune ca si eu sunt destul de dependent si nu mai stiu cum sa scap

plusuri nu vad

minusuri ar fi o multime: iti distrugi viata sociala, aspectul fizic, devii monoton, n-ai chef de nimic doar de jucat, cheltui bani cum a zis si ooo1o1o1 etc

idem si la mine :-s

numai cs vad cand ma pun la pc :\

viata de gamer ?

- rupi contactul cu societatea ( "prieteni" online sau cunostinte pe net nu e o forma de socializare )

- ajungi ca toata ziua sa vorbesti despre jocul pe care il joci si povestesti tuturor chiar daca pt ei esti agasant

- mananci cand iti aduci aminte

-ajungi sa te miri cum s-a facut noapte si tu esti tot in hainele de servici

-timpul se masoara in durata buffelor

-dupa zile intregi de maraton ajungi sa iti dai seama ca nu ai realizat nimic

-nervi aiurea pentru absolut nimic

Partile bune ale vietii de gamer

- e o forma ieftina de divertisment

ps. nu sunt anti gaming totul facut cu masura e ok tot ce intrece masura e o porcarie

sunt un gamer..poate..mai serios..de...2 ani?

Eh..

+FUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Loads of friends

+ Experience , satisfaction of ending a game , considering myself an expert in some game..

+ Certurile care le-am avut la COD1 , cu..umm...membrii unui anumit clan cu un nume din SW...(probabil va dati seama) ...de ce e un plus?Mi-a aratat cat de...................pot fi unii oameni...

+Anumite jocuri ,,Puzzle'' , Strategy and etc dezvolta gandirea...

+ Cand am inceput sa..fiu..gamer...habar nu aveam ce e aia ,,lol'' ,,: D (fara spatiu) '' : P '' etc...asta acum...4-5 ani..cand am inceput sa joc jocuri Online...am invatat and i liked doing it.mi-am facut prieten , am vorbit , etc..and now i eaven know 1337..rofl =))...

+ I got to learn some C++ , photoshop , coding..etc :|

- Timp de 1 sap..stiam numai WoW...de craciun parca...nu faceam nimic altceva..decat ma trezeam , mancam ,jucam WoW , fiind primul MMO umm..addictive..pe care l-am jucat..

-Nervi degeaba

- Bani..eh..asta e..nu inseamna ca nu am sa mai dau..o parte din achizitii ar fi : Casti (300RON) Xbox360 + games (1800RON) Nintendo Wii ( 1300RON) PS2...etc...dar nu regret , m-am distrat si inca ma distrez

Adica cum , timp pierdut? Eu am ales sa ma joc , and it was worth it..loads of fun , friends..etc..si voi continua sa ma joc ...Game Designer , Level editor, bring it on baby!!:D

sunt un gamer..poate..mai serios..de...2 ani?

Eh..

+FUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Loads of friends

+ Experience , satisfaction of ending a game , considering myself an expert in some game..

+ Certurile care le-am avut la COD1 , cu..umm...membrii unui anumit clan cu un nume din SW...(probabil va dati seama) ...de ce e un plus?Mi-a aratat cat de...................pot fi unii oameni...

+Anumite jocuri ,,Puzzle'' , Strategy and etc dezvolta gandirea...

+ Cand am inceput sa..fiu..gamer...habar nu aveam ce e aia ,,lol'' ,,: D (fara spatiu) '' : P '' etc...asta acum...4-5 ani..cand am inceput sa joc jocuri Online...am invatat and i liked doing it.mi-am facut prieten , am vorbit , etc..and now i eaven know 1337..rofl =))...

+ I got to learn some C++ , photoshop , coding..etc :|

- Timp de 1 sap..stiam numai WoW...de craciun parca...nu faceam nimic altceva..decat ma trezeam , mancam ,jucam WoW , fiind primul MMO umm..addictive..pe care l-am jucat..

-Nervi degeaba

- Bani..eh..asta e..nu inseamna ca nu am sa mai dau..o parte din achizitii ar fi : Casti (300RON) Xbox360 + games (1800RON) Nintendo Wii ( 1300RON) PS2...etc...dar nu regret , m-am distrat si inca ma distrez

Adica cum , timp pierdut? Eu am ales sa ma joc , and it was worth it..loads of fun , friends..etc..si voi continua sa ma joc ...Game Designer , Level editor, bring it on baby!!:D

esti tanar :) ... toti gandeam la fel la varsta ta. o sa vezi tu ca o s`o lasi mai moale cu jocurile (o sa te plictisesti singur de ele). alte activitati vor patrunde in timpul tau liber :)

pro: pai de distrezi, trece timpu mai repede.......

contra: atrofiezi muschii =)), pai cum sa nu se atrofieze daca te trezesti manci, pe calc pana la 2-3 noaptea,dormit pana la 12-1 dupamiaza, trezit, shi incepe iaia ciclu asta

asta am facut la inceputu vacantezi

un pont pentru gameri: dormiti 1-2 ore de amiaz :blink:

pe bune

o sa va simtziti bineeeeeeeee :readthis: :readthis: :readthis: :readthis:

ai cum sa nu se atrofieze daca te trezesti manci, pe calc pana la 2-3 noaptea,dormit pana la 12-1 dupamiaza, trezit, shi incepe iaia ciclu asta

Asa fac eu =))=))=)).

Eu joc cs pana la 4-5 dimineata ;;) si ma scol pe la vreo 3 dupa amiaza =))=))

Dar acuma joc mai putin :(.

Mam cam saturat ma mai uit si eu la un film :).

Cel mai bun lucru pe care l-a adus gamingul in viata mea au fost cunostintele multe pe care le-am facut ( de la cs am ajuns sa fiu prieten ft bun cu cativa ... ). Lucrul rau il constituie timpul pierdut in fatza pcului , dar ma bucur totusi ca nu is dependent.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...