TaZ-ManIaku Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Eu zic sa formam un grup si sa ne plangem la invisible ca muta topicurile de la mu la general, cand e clar ca nici unii nu prea vrem sa avem de aface cu ceilalti E un gather dal naibi, vi stai 2 min vezi care'i treaba si pleci daca sunt prea multi copiii si tu ca om mare nu ai ce vorbii cu ei. Din cate am inteles eu e pe bune, vin si insi din afara Bucurestiului, ce'i drept mu-isti (de iei stiu sigur, de useri care activeaza prin alte sectiunii si sunt din afara..nu cunosc) dar oricum o sa fie ceva lume.. Din ce am citit aici: pe 22 la intrare in Tineretului, mai trebuie o ora fixa si unde mergem dupa ce ne vedem la intrare..avand in vedere ca o sa ne adunam cativa. daca nu este treaba sigura si vin decat 4-5 oameni nu are rost sa ma deplasez... sa zic de acum 85% vin se mai poate alatura Tykos si Hammer... ps:din cate a inteles oick suntem din afara Bucurestiului :rofl1:
oick Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Pai daca tu ai la From:"...." ma induci naibi in eroare. Ps: lasa nu unde stai acum conteaza, important e ca in buletin esti din privincie
oick Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hai, mah nu'i bai chit ca mergem noi 4 si tot nu e degeaba
CryS_99 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 ce pot sa zic nu avetzi vointza suntetzi prea uratzi si de aia statzi in casa :rofl1: (joking)dar oricum :gives:
_alexa_ Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 distractie placuta la gather :)din pacate eu nu vin, desi mi-as fi dorit :(
TaZ-ManIaku Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hai, mah nu'i bai chit ca mergem noi 4 si tot nu e degeaba merge si in 4 daca dai de baut :rofl1: Vineri postez si decizia finala cu Hammer am vb,mai am de vrajit la Tykos :)
Fury Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 have fun, dak e pe 22, dak a fost pe 8 sper k v-ati distrat :nanana:
CryS_99 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 deci pe 22 la intrarea in parcul tineretului si ora ? la cat sa ne intalnim ?? spunetzi si voi o parere
Al1eN Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 deci pana la urma se risca cineva la gather sau ...... ne ducem 3-4 cum se vede ? :violent:
CryS_99 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 BAAAAAAAAAA !!!E 22 MAINE CINE VINE SI CINE NU VINE !!! LA CE ORA VRETZI SA NE INTALNIM ?? MERGE LA ORA 2 IN FATZA PARCULUI VIS A VIS DE LICEU ?
ssebah Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 In ritmul asta n-o sa mai fie nici un gather. Se pare ca toti s-au dat disparuti. Ata ete. Sa vedem cand o sa se mai "organizeze" cati o sa vina.
CryS_99 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 da cine crezi ca se uita la diverse in discutii generale dupa gather .... gatheru se face la mu online trebuia lasat in sectiunea mu online ca sa vada tot romanu despre ce e vorba dar avem admini pe forum cum ar fi Invisible .......el considera ca este o discutie generala nu unu despre mu online doh
RaifalM3n Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 La mu se uita doar cei care joaca ...mai bine ca e discutie generala
TaZ-ManIaku Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 eu si Hammer venim...plus ca o sa mai vina lume care nu a postat,deci ramane la 2 in fatza parcului sa stiu ce fac ptr ca noi o sa plecam mai de dimineatza de acasa in jur de ora 10 o sa fim in buc..
CryS_99 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 MAINE LA ORA 14:00 IN PARCUL TINERETULUI IN FATA LICEULUI GHEORGHE SINCAI VIS A VIS DE TERENUL DE BASCHET NE INTALNIM MAINE
CryS_99 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 MAINE LA ORA 14:00 IN PARCUL TINERETULUI IN FATA LICEULUI GHEORGHE SINCAI VIS A VIS DE TERENUL DE BASCHET NE INTALNIM MAINE
CryS_99 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 hai ca a fost si gather va multumesc ca atzi venit am fost atat de multzi incat am plecat aks ..
TaZ-ManIaku Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hai ca a fost si gather va multumesc ca atzi venit am fost atat de multzi incat am plecat aks ..si eu iti multumesc ca ai venit,am stat cu Hammer de la 10 in buc am ajuns la ora `12 in tineretului si nu a aparut nimeni pana la ora 15.. a trebuit sa il sun pe thunder sa pot bea si eu o bere cu cineva..altadata cand vrei sa organizezi ceva si nu stii cum mai bine nu te mai baga...m-ai facut sa imi cheltui si banii degeaba pe drum sa nu mai zic ca am venit de la campina....PS: Invisible alta data nu mai muta topicul de la Mu sa vada si "Mu-isti" nostri...PS: oick tu zice-ai de 4 insi ca e bine....am fost singurel oO ..noapte buna .
CryS_99 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 maniacule cand mai trec prin campina iesi la o bere ? o sa mai trec prin campina peste 1 saptamana 2 ..... dar la ore putin mai tarzii pe la 12 - 2 noaptea daca poti sa imi dai un privat cu id-u tau de mess ar fi bne bft ..... eu cu horia am stat ca ciorile pe gard de la ora 13:30 pana la 16:00 si ne uitam la unu cum sarea in sus cu bicicleta
nyankuN Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Propun mai bine sa decat un ghater sa ne intalnim mai multi si sa mergem sa facem free hugs day