MontBlank Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Eu deja am o idee ce o sa fac. Inainte sa plec in USA :lol: (a cata oara va zic ca plec in USA ? :lol:), m-am gandit cu kamarazii mei de pe strada in acest fel: "-Bah...hai sa cumparam baloane...le umplem cu apa si udam toate fetele care trec in fata noastra !" Zis si facut. De azi am inceput antrenamentele...am cumparat baloane si am zarit 2 bunaciuni :P . Noi am inceput sa aruncam in ele.....fetele fugeau (cred ca aveau intre 18-19 ani :tiphat: ) din magazin in magazin :P. Au intrat intr-o "kebabarie" si si-au sunat prietenii. Noi am stat...am stat...si trece o masina "bengoasa" pe langa noi. Iese unu din masina...tranteste portiera si una tipa: "-Aia de acolo !" Noi am fugit....dar stiti cum !? Am lasat "skidmarks" pe strada :P . Si asta o sa facem in vacanta...zi de zi :dance: ! Voi ? P.S: Desigur....ne ducem si ne mai si imbatam.....na...ce draq.....e vara ! :tiphat:
Elf Soldier Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 nush ce simtiti voi dar eu am chef sa plec departe de locurile astea in care ma aflu. asa ca nu voi fi prea mult prin preajma...sper!!! Oricum sper sa nu ma plictisesc ;) Monty chestia cu udatul fetelor e cam.....copilaroasa !!! Dar le prinde bine o baie rece intr-o vara calduroasa. gogo !!! :D
alex Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 crek plec la munte ... sa scap de poluare ... cu toate ca ma gandesc sa merg cu colegii la mare :D
MontBlank Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Monty chestia cu udatul fetelor e cam.....copilaroasa !!! Dar le prinde bine o baie rece intr-o vara calduroasa. gogo !!! :D Of fi ideea copilaroasa...dar nu te simti bine dupa ce le vezi fleasca !? :dance:
M Power Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Eu inca prefer sa cred ca de fapt MontBlank a glumit si nu a facut asta... :P In vacanta cre ca o sa ma duc la mare...
demonium Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 The inner-child... :) In vacanta... munte, mare, same old song and dance
MontBlank Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Eu inca prefer sa cred ca de fapt MontBlank a glumit si nu a facut asta... :P In vacanta cre ca o sa ma duc la mare... Ooopss... i did it .... nu glumesc...chiar am aruncat in fetele alea 2 :P . Am sunat un tovarash acum 10 min..si i-am zis...Bah ce ar fi sa cumparam pusti dintr-alea cu apa !? El a zis OK :D . Deci....the saga continues :P Poate vin sa te ud si pe tine moshle...vi cu pretena :P ?! :tiphat: lucrez si vin in romania He he...... vi in cta...iti dau eu de lucru... :D
mazen Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 termin siteul + forumul (pehashpe + maiEsKiuEL) urmand sa fac o "super" aplicatie pt telefoane cu Symbian (sper sa n-o dau in bara :D)
Ahilosu Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 cantonament Serbia...cantonament undeva pe la munte... mare vreo 2 sapt cu pretenii si cu pretena.... la munte tot cu pretenii si pretena... Sper sa plec si in Austria but donno...ca ar trebui sa merg cu mama si ar terbui sa renunt la mare...si nu e combinatie... ;) Elf Soldier...nu cred ca ar trebui sa spui tu daca e copilaros sau nu cuz as far as I know tu esti cel mai copil de aici...
rats Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 termin siteul + forumul (pehashpe + maiEsKiuEL) urmand sa fac o "super" aplicatie pt telefoane cu Symbian (sper sa n-o dau in bara :D) daca-i pentru seriile 60, ma ofer beta tester :wub: may XiMpDA and SymBoSS not be with you :ph34r:
Guest Bogdan Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Vara asta..cam prin august la mare....cel putin jumate de luna...in rest..in oras,la strand cu gajicile..si of course San Andreas :D
PrinceOfPersia Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Voi sta acasa si voi butona ca nebunul !!!!!!!! :ph34r: