Valek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 e prastie , la RDS cu fibra nu simiti nimica ;) turuie fibra .ClickNet= preturi mari , viteze miciRDS= preturi mici ,viteze mariAi uitat sa zici ca serviciul client RDS e de tot cac*tul, pe langa Clicknet.
Domino628 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ai uitat sa zici ca serviciul client RDS e de tot cac*tul, pe langa Clicknet. :clap: :clap: :clap: bv Valek ca zici lucrurilor pe nume,si nu doar serviciul client e asa,multe sunt la fel..cand am mai auzit la unu ca cica "romtelecom mai au mult pana sa ajunga infastructura de la rds" nu sa gandit ca romtelecomul linii oriunde in romania,nu cred ca rds are la fel!de ex pot sami pun internet si la tzatza floarea in deal,daca vreau si o sa mearga la fel can bucuresti :dance:
Raekw0N Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Abia astept sa apara oferta sa ma mut si eu de la UPC. Internet mai prost ca upc nu exista in toata tara dau 50 de roni pentru 120 kb si lag de 70-100 la cs :blink: . Din octombrie sunt pe click net :)
the_punish3r Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 si eu am Romtelecom scot cu 3m sau 3.5m de pe net dar pot sa zic ca nu uploadez aproape deloc is foarte dejamagit de upload...bine inteles trebe sa mai scada preturile abonamentelor etc etc pana ajunge Rdsu mai are mult..... What ? :blink: 3 Mb/s ? Download ? Fii serios n-ai cum sa downloadezi cu atat avand in vedere ca ce-l mai mare abonament de la ei, momentan, este de 4 Mbits/s adica 512 kb/s viteza download.
the_punish3r Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 cel mai mare abonament e de 6mb punisherSi totusi nu vad cum poate ajunge la 3 Mb/s.:blink:Daca nu ma insel 6Mbits/s = 786 Kb/s download speed.
iLoveCalifornia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ai uitat sa zici ca serviciul client RDS e de tot cac*tul, pe langa Clicknet.asa este peste tot :D:clap: :clap: :clap: bv Valek ca zici lucrurilor pe nume,si nu doar serviciul client e asa,multe sunt la fel..cand am mai auzit la unu ca cica "romtelecom mai au mult pana sa ajunga infastructura de la rds" nu sa gandit ca romtelecomul linii oriunde in romania,nu cred ca rds are la fel!de ex pot sami pun internet si la tzatza floarea in deal,daca vreau si o sa mearga la fel can bucuresti :dance:s-a referit la rapiditatea cu care rezolvat cei de la RDS probleme nu ca au viteze mici .:)Apropo pt cei care au ClickNet si trag cu 3 , 4 mbs sa-mi faca o poza eu am dld maxim cu 270ks :dooh:
Eustake Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Am la cservici clicknet, abonamentul de 1,5 Mb/s.. viteze mai mari de 170 kb/s niciodata nu am prins, iar in ultima perioada sunt sun 100 kb/s plus ca a incepuity sa se miste infect, dau disconect si iarasi connect la conexiune pentru a merge mai bine. Romtelecomul au pierdut pe partea de telefonie, abonamente mari si degeaba, dar au castigat pe partea de internet cu clicknet. Oricum, sunt nemultumit de serviciile oferite de internet, momentan. Astept dublarea vitezei, poate o sa fie mai bine.
gexy Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Daca Romtelecom mareste viteza inseamna ca Rds o scade
Domino628 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 eustake,ce patesti tu nu e normal,in situatia ta era un amic deal meu,dar lui ii mergea asa deoarece nu a instalat bine filtrele alea,si lua disconect,dar dupa ce i leam pus cum trebuie ii mergea perfect,ulise sati zic o faza care nu o credeti niciunu:am tras de pe un hub din timisoara cu 11mb/s,dar nu inteleg cum,a fost singura data cand an atins viteza asta,in rest merge normal cu 155kb/s
The Connection Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 GHiba , eu platesc 200ron pe clicknet momentan pentru ca l-am luat..hmm..acum...1an..jumate? si ar fi trebui acum 5-6 luni sa ii chem pe cei de la clicknet sa imi schimbe conectiunea..mai ieftina si mai buna..am sa fac asta in curand.+ double speed......Face it , in 1 year rds will be quite..crap..Si da , emmy snoop...eu m-am mutat intr-o zona...in care oamenii nu prea au internet....rds-ul nu a venit pana aici..eh..da am clicknet si sunt foarte multumit ...cya
Gandalf Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 faza care nu o credeti niciunu:am tras de pe un hub din timisoara cu 11mb/s,dar nu inteleg cum,a fost singura data cand an atins viteza asta,in rest merge normal cu 155kb/seste fake share defapt tu dld cu 155 KB/seu am upc 3mbps viteza dld max 360 KB/s la 32 ron sunt multumit
Mysterio Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 La viteza nu se compara cu RDS ,dar` la acoperire nu se compara Rds cu Romtelecom :)
never Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 am rtc de 2 luni, am inceput cu abonament de 1,5Mb scoteam cu 150KBde aproape 2 saptamani mi-a dublat viteza, am 3Mb scot cu vreo 320KB de pe filezone si partea nasoala e ca de cand au dublat banda a crescut lossul si perioada zilei in care se manifesta (lossul), asta in counter...presupun smecherii au dublat banda la useri dar banda efectiva alocata pt userii de pe o regiune a ramas aceeasi sau nu au marito suficient cat sa acopere noile solicitari la care este supusa infrastructura acumoricum infrastructura care e acum nu permite trafic de ordinul zecilor de mega si deasta nu puteam scoate cu viteze maripoate in viitor vor imbunatati infrastructura pt a putea creste calitatea serviciilor
Abnormal Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Fiind un topic despre RTC, m-am decis sa postez aici, sper sa nu fie vreo problema :tiphat: Am o problema/nedumerire....pls help care puteti Ma mut intr-o zona de care RDS-ul n-a prea auzit, si nu stiu cand va dori sa auda, drept pentru care clicknet-ul a ramas singura optiune. Am facut un abonament care acuma ar trebui sa fie de 4 Mbps. Am facut un test de viteza, dwl undeva la 3600 kbps, upl undeva la 400 kbps. Pentru ca nu mi-a ajuns, am intrat pe serverele de COD UO.... .....m-a intampinat un ping cam cu 20 mai mare....+ LAGURI TATAAAAAAAAAAA......valabil si pentru LM cat si pe servere de afara. Acuma, cu ping-ul te obisnuiesti, dar cu lag-ul ce ma fac??? SO, VA ROG SPUNETI-MI UNUL DIN VOI CA AVETI clicknet SI CA VA MERGE BINE, SPUNETI-MI CA ATUNCI CAND AM INCERCAT EU, A FOST CEA MAI PROASTA ZI A clicknet-ului, si ca nici nu se va simti faptul ca am 2 calculatoare pe care se joaca simultan COD UO :pray: :pray: :pray: VA ROG :pray:
SYNDROM3 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Romtelecom a pierdut mult teren in fata RDS-ului si acum incarca sa recupereze prin oferte :>
never Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 romtelecomul are peering prost cu multe servere, inclusiv cu cele linkmania din aceasta cauza este ping mai mare si loss
c1ocan Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bravo lor...mai au d recuperat sa ii ajunca p ucp sau rds.
Fury Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 e bine pentru ei ,dar oricum utulizatorii care au rezultat la ei pentru rds nu cred ca o sa se intoarca
never Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Vad ca de cateva zile a disparut loss-ul de pe servere, oricare ar fi ele si browse-ul merge mult mai bine...gj Romtelecom, sa speram ca vor fi implemantate si alte tehnologii pt o viteza mai mare de download si eventual un mai bun peering cu restul ISP-urilor.
Guest grig23 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 toti prietenii mei care au net de la romtelecom nu trag cu mai mult de 400 de kbps si au abonamentele de 6 mb !!!! si platesc 500 de mii parerea mea e ca le merge de kkt netu ala din ce vad pe la prieteni:| si am vazut mai sus ca ziceau aia ca RDS e de kkt eu va zic ca nu e de kkt am abonamentu cel mai mic de 250 de mii si trag cu 5,6 mb pe torente si pe odc cu 3,4mb !!!! asta e parerea mea sper sa nu va suparati pe mine
Zym3r Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 toti prietenii mei care au net de la romtelecom nu trag cu mai mult de 400 de kbps si au abonamentele de 6 mb !!!! si platesc 500 de mii parerea mea e ca le merge de kkt netu ala din ce vad pe la prieteni:| si am vazut mai sus ca ziceau aia ca RDS e de kkt eu va zic ca nu e de kkt am abonamentu cel mai mic de 250 de mii si trag cu 5,6 mb pe torente si pe odc cu 3,4mb !!!! asta e parerea mea sper sa nu va suparati pe mine nu ne suparam, dupa cum vezi asta e o comunitate organizata de rds
never Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 De vreo 1 ora, torrentul merge cu 600K si conform site-ului http://www.clicknet.ro s-au modificat abonamentele, dublandu-se banda alocata download-ului, dar uploadul ramane aceeasi.Totusi inca mai astept RDS-ul cu download-ul de 5 mega...