Jump to content
Guest Invisible

Restricţii în staţiunea Mamaia datorate cursei de Grand Prix

Recommended Posts

Guest Invisible

Restricţii în staţiunea Mamaia datorate cursei de Grand Prix

Autorităţile constănţene au dispus restricţii în traficul din staţiunea Mamaia, unde se desfăşoară, de vineri până duminică, cursa de formula unu pe apă Class One Romanian Grand Prix, care reprezintă a patra etapă a circuitului mondial Class One World Powerboat Championship.

Poliţia şi Jandarmeria Constanţa au comunicat că o serie de măsuri, menite să garanteze securitatea evenimentului, care au intrat în vigoare începând de vineri, de la ora 8.00., circulaţia rutieră nefiind afectată, însă autorităţile se aşteaptă la blocaje.

Astfel, parcarea şi staţionarea pe bulevardul Mamaia vor fi interzise, de la intrarea în staţiune şi până în zona hotelului Rex. Indicatoarele ce permit staţionarea sau parcarea pe anumite porţiuni de drum de pe acest segment vor fi înlocuite cu unele de interdicţie. Accesul spectatorilor este permis pe spaţiul verde din zona hotelului Laguna, situat pe malul lacului Siutghiol, fiind interzis accesul cu autoturisme.

Toate sensurile giratorii până în zona hotelului Rex vor fi desfiinţate, iar întoarcerea va fi interzisă pe tot acest sector de drum. Pe ambele sensuri ale bulevardului Mamaia, în staţiune au fost amenajate benzi de urgenţă, delimitate prin jaloane lângă axul drumului, ce vor fi destinate exclusiv deplasării autoturismelor de intervenţie.

De asemenea, Poliţia îi roagă pe conducătorilor auto dornici să asiste la eveniment ca, pe cât posibil să parcheze autoturismele în afara staţiunii Mamaia şi să folosească, în interiorul staţiunii, mijloacele de transport în comun, ce vor fi suplimentate. Conducătorii auto pot folosi pentru parcarea autovehiculelor bulevardul Aurel Vlaicu (unde este recomandată parcare în unghi) şi parcările centreelor comerciale din Constanţa.

Aproximativ 200 de poliţişti, jandarmi şi agenţi de pază ai Primăriei Constanţa vor supraveghea desfăşurarea evenimentului şi respectarea normelor impuse pentru fluidizarea traficului. Măsurile vor înceta în noaptea de 3 spre 4 septembrie, ora 24.00.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 31.08.2007 la ora 09:05

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...