Guest Invisible Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Snoop Dogg, gazda premiilor MTV Europe Music Rapperul american Snoop Dogg va fi gazda ediţiei din 2007 a premiilor MTV Europe Music, ceremonie care va avea loc pe 1 noiembrie, la Munchen, Germania, informează Reuters.Grupul american de muzică rock Foo Fighters şi cântăreţul britanic Mika sunt primii artişti a căror prezenţă a fost confirmată la premiile MTV Europe Music 2007.Nominalizările, decise în urma voturilor publicului pe site-ul www.mtvema.com, vor fi anunţate la sfârşitul lunii septembrie. Printre câştigătorii ediţiei de anul trecut, care a avut loc la Copenhaga, s-au numărat Justin Timberlake, Christina Aguilera, The Killers şi Red Hot Chili Peppers.Ediţia de anul acesta va utiliza conceptul de multiscreening, care va permite spectatorilor să urmărească spectacolul prin intermediul unei varietăţi de platforme, potrivit lui Richard Godfrey, producător executiv al European Music Awards.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 30.08.2007 la ora 16:49
Stargate Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Asteptam... :dance: MIKA sigur va lua un premiu, ceva acolo - faine melodii.Sunt curios cum va fi imbracat S.Dogg. :cool2:
Ahilosu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 nu mi se pare cea mai buna gazda. influenta lui e mai mult negativa decat pozitiva + ca parca nu mi se pare asa de spontan, energic ca si predecesorii sai.
BlackDevil Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dear god ... Snoopy Snoopa Dilldy Dudda Dudu ce-o sa faca pe scena in afara de a vorbi sacadat si vre-o gluma despre un iaht ? :lol:
Tybork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Si acest fapt caracterizeaza nivelul evenimentului ;)Cu siguranta premiile Grammy nu vor fi prezentate niciodata de astfel de oameni
Firestarter Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Parerea mea, o idee buna ... nu cred ca a avea influenta negativa asupra evenimentului ... anyway ... can't wait :)
oick Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mai conteaza ce influenta are.. lumea e nebuna dupa el naiba a avut si propriul lui show la mtv :-" E o gazda buna.. si de obicei toti vin pregatiti cu ceva bun de acasa..fie ca sunt glume fie ca aduc cate o chestie noua la spectacol.
Domino628 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 lol ce aveti cu Snoop?voiati mai degraba sa prezinte Paris Hilton?
bunny Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 lol ce aveti cu Snoop?voiati mai degraba sa prezinte Paris Hilton? Sincer nici daca raspundeai tot ne dadeam seama ca esti pro snoop doggy :lol: well yeah, mai bine paris hilton, doh! :D
Guest OhRilLy?x_X Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mai bine snoop dkt paris aia ... poate o sa faca si el cv kterinca p akl :X
Mysterio Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Poate se apuca Snoop sa fumeze un joint fix pe scena :rofl1:
rldx Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Este putin cam ciudat dar cred ca se va descurca.
Lucian Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Snoop Dogg stie sa faca show, va fi un spectacol pe cinste. :)
Cristian Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 cu siguranta va face un show extraordinar ^_^
Fane Spoitoru Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 cum e imbracat e ceva, da cum o sa apara pe scena sau acolo e cu totul si cu totul altceva :D p.s e smecher omu :D
DonPante Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 alegere slaba , pe langa faptul ca nu poate sa lege 2 vorbe, sigur v-a venii imbracat ca pe scena.. ca nu prea vreau sa mi-l imaginez in costum :rofl1: @mai bine tipa :\
c1ocan Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Doh nu imi place d tipul asta.btw e si urat rau :rofl1: