Jump to content
IceMan

Teapa de 5.000 ? la 'Surprize'

Recommended Posts

Imagine IPB

De cand prezinta emisiunea 'Surprize, surprize', Andreea Marin si-a creat o imagine de zana buna si diafana, care aduce bucurie in sufletele celor necajiti si batuti de soarta. Din pacate, se pare insa ca numele divei este folosit de multe ori pentru a insela asteptarile oamenilor care cred in ea.

Un astfel de caz este relatat in numarul din aceasta saptamana al revistei 'Zau'. Subiectul este Mariana Dinu, o doamna modesta, care locuieste in Bucuresti si care este imobilizata intr-un scaun cu rotile. Ea a fost invitata la inceputul acestui an la emisiunea 'Surprize, surprize' si a primit un cec din partea lui Marian Vanghelie, in valoare de 5.000 de euro, pentru a-si cumpara un carucior cu care sa se poata deplasa mai usor.

Primarul sectorului 5 ar fi virat, se pare, banii intr-un cont la care au acces numai cei de la emisiunea 'Surprize...'. In cele din urma, Mariana s-a trezit la usa cu un domn care i-a adus un carucior mult mai ieftin si care nici macar nu era pe masura ei.

Intrebarea pe care si-o pune Mariana Dinu este unde sunt banii pe care trebuia sa-i primeasca de la reprezentantii emisiunii. 'Chiar nu inteleg cum de am patit una ca asta si mai ales ce s-a intamplat cu banii', spune Mariana Dinu in 'Zau'. Emisiunea 'Surprize, surprize' e produsa de compania Prime Time World Broadcast, la care Andreea Marin este director de programe.

'Redactorul nostru care s-a ocupat de acest caz va porni o investigatie pentru a lamuri unde s-a facut greseala. In acest moment, informatia pe care o avem e ca producatorul care a incasat banii pentru a procura caruciorul nu a pus la dispozitie produsul intru totul adaptat nevoilor bolii doamnei Dinu', a declarat Stefan Aruxandrei, reprezentant al echipei 'Surprize, surprize'.

Libertatea a scris cu un an si jumatate in urma despre un caz asemanator. Atunci, trei barbati si o femeie racolau batrani pe care ii escrocau in numele Andreei Marin

sursa: Libertatea.ro

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...