IceMan Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Peste 100 de poliţişti, lucrători de la Departamentul de Intervenţie Rapidă şi jandarmi doljeni au descins, în noaptea de miercuri spre joi, în mai multe localuri şi pe străzile din municipiul Craiova şi au confiscat arme, săbii, bâte şi alte arme albe găsite asupra mai multor persoane.Un număr de 34 de poliţişti şi 30 de jandarmi, împreună cu peste 40 de lucrători de la Detaşamentul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă, au oprit maşinile şi le-au percheziţionat. Armele albe găsite în vehicule au fost confiscate, iar deţinătorii au fost reţinuţi pentru cercetări şi au primit amenzi contravenţionale pentru port ilegal de arme albe."Au fost verificate 24 de localuri, 256 de autovehicule, 500 de persoane au fost legitimate şi 400 au fost verificate corporal. 100 de şoferi au fost testaţi cu etilotestul. Au fost constatate 57 de contravenţii şi 4 infracţiuni. Au fost găsite, un pistol la un minor de 17 ani, o sabie şi un cuţit la un tânăr de 28 de ani. De asemenea în maşinile verificate au mai fost găsite 7 bâte de "baseball", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, subcomisarul Maria Vasile.Acţiunea a fost iniţiată din cauza incidentelor petrecute în urmă cu aproape două săptămâni la Craiova, când două bande rivale s-au împuşcat în curtea Institutului de Medicină Legală. Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 30.08.2007 la ora 11:04 Link to comment
iLoveCalifornia Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 ce arsenal :o din cauza tiganilor . nu mai pot de impresii , sper ca toti sa faca puscaria pana la adanci batraneti . Link to comment
Alexiano Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 ce arsenal :o din cauza tiganilor . nu mai pot de impresii , sper ca toti sa faca puscaria pana la adanci batraneti .o sa faca daca se vor gasi vinovati......ASA ZIC AIA LA TV .....si ei normal sunt vinovati....dar ei nu se stie sigur daca sunt vinovati.....Banul face totul in Romania , sa nu uitam si relatiile ;) Link to comment
Mysterio Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Au fost găsite, un pistol la un minor de 17 ani clar :blink: Link to comment
TyreXel Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 ce arsenal :o din cauza tiganilor . nu mai pot de impresii , sper ca toti sa faca puscaria pana la adanci batraneti .nu numai rromi sunt de vina, si romani au asa ceva...stirea nu ma mira... poate ca sunt din craiova si m-am obisnuit cu astfel de scandaluri Link to comment
TwisteR Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 In orice oras e asa,poate doar un craiova a fost o razie masiva.Atat rromii cat si romanii folosesc asfel de arme,datorita rivalitatilor din cartierele marginase. Link to comment
BlackDevil Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Concluzie: Nu mergeti in Craiova jk ;) Pai cred ca in fiecare oras e asa... din fericire nu multi fac uz de arma. Link to comment
wazzabi Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Concluzie: Nu mergeti in Craiova jk ;) Pai cred ca in fiecare oras e asa... din fericire nu multi fac uz de arma. sfat: venitzi in Craiova numa nu venitzi noaptea :P Link to comment
ArCade` Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ce arsenal aveau baietii :o Dar totusi un pistol la un minor de 17 ani pai ala se oftica la cs ca la facut unu si il afla si il omoara =)) Link to comment
Azra'il Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 La noi e Vestul Salbatic :gunsfire: Link to comment
Shade Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 brb ascund sabia :ph34r: Link to comment
KooX Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Asa se intampla in majoritatea cartierelor ``cu fitze`` ... imi aduc aminte cand eram in liceu si a venit unu cu un pistol a lu` tasu de ne uitam ca la masini straine....teribilismul din ziua de azi o sa faca multe victime Link to comment
mihai91 Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 brb ascund sabia :ph34r: :rofl1: :rofl1: :rofl1: @nici nu ma prea tenta craiova:)) Link to comment
Lancelot Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 eh..fenomenul nu e unul singular si cu siguranta in orice alt orash rezultatele ar fi cam aceleasiE vina societatii si a celor care-i acopera pe inapoiatii astia Link to comment
Ahilosu Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 las' ca in Craiova in special oamenii au o tendinta spre violenta cu arme albe. Link to comment
Uzur Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 It's a war out there ;) Incet incet o sa fie ca si in america , tot copilu se crede gangsta' :blink: Link to comment
Uzur Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 It's a war out there ;) Incet incet o sa fie ca si in america , tot copilu se crede gangsta' :blink: Link to comment
Avzar Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 @Uzur, prea mult timp nu mai este pana ajungem ca in america, sti ca acolo armele de orice tip sunt LEGALE, acuma si in romania va fi la fel odata cu intrarea in UE !U.E va fi o copie fidela a U.S.A ! Link to comment
ArCade` Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 brb ascund sabia :ph34r: :rofl1: :rofl1: :rofl1: Link to comment
{Strik3} Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Pe'aici majoritatea au arme albe...deja nu mai e nimic special o bata de baseball e chiar ceva banal Link to comment
Ghiba Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Eu sunt curios daca politisti au dreptul sa-mi faca perchezitie corporala doar pentru simplul fapt ca merg pe strada. Au dreptul sa faca lucrul asta ? Au dreptul sa opreasca o masina si sa o rascoleasca fara mandat ? Link to comment
Azra'il Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Eu sunt curios daca politisti au dreptul sa-mi faca perchezitie corporala doar pentru simplul fapt ca merg pe strada. Au dreptul sa faca lucrul asta ? Au dreptul sa opreasca o masina si sa o rascoleasca fara mandat ?Nu cred ca au dreptul. Il intreb pe tata si revin cu edit :PHe says NO... Link to comment
The Wizard Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 pai daca ar veni astia la mine in casa m-ar aresta la ce arsenal "negru" am pe si in birou... Link to comment
mihai16 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 pai nu cred ca stau ei sa perchezitioneze pe toata lumea de pe strada , daca le pari suspect poate Link to comment