Jump to content
Guest Invisible

Doi morţi într-un accident de avion lângă Braşov

Recommended Posts

Guest Invisible

Doi morţi într-un accident de avion lângă Braşov

Un avion de agrement de mici dimensiuni s-a prăbuşit, joi dimineaţă, în apropierea localităţii braşovene Sâmpetru, pilotul şi însoţitorul acestuia pierzându-şi viaţa în timpul impactului.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, este vorba despre un aparat uşor, de tip IR 5060.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Dumitru Meşotă, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că în accident şi-au pierdut viaţa Ion Vancea preşedintele Aeroclubului "Iosif Flimon" din Sânpetru şi încă o persoană, cel mai probabil un elev al şcolii, deocamdată neidentificat. Cel care pilota era preşedintele Aeroclubului "Iosif Filimon".

Deocamdată nu sunt cunsocute cauzele producerii accidentului.

Ioan Rusu, primarul comunei Sânpetru, a declarat că avionul ar fi decolat joi, după ora 8.30 şi că prăbuşirea s-a produs la 2 kilomteri de pistă. Primarul a mai spus că probabil a intervenit o problemă şi că cei doi au încercat să evite nişte case în cădere.

La faţa locului au ajuns pompieri, jandarmi şi poliţişti, însă nu au putut decât să constate decesul celor doi.

La ora transmiterii ştirii era aşteptat un procuror pentru începerea descarcerării pilotului şi copilotului şi apoi a anchetei în acest caz.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 30.08.2007 la ora 09:15

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...