Jump to content
IceMan

Testele Naţionale vor fi desfiinţate

Recommended Posts

Absolvenţii clasei a VIII-a nu vor mai susţine Teste Naţionale, din anul şcolar 2007-2008, a informat, miercuri, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Pentru elevii care vor intra în această toamnă în clasa a VIII-a, la începutul lunii septembrie va fi emis un ordin de ministru prin care Testele Naţionale vor fi eliminate, a explicat sursa citată.

Accesul elevilor în clasa a IX-a se va face în funcţie de mediile obţinute la cele trei sau patru (în cazul minorităţilor) teze cu subiect unic, plus media generală a clasei a VIII-a.

Metodologia de trecere a absolvenţilor din clasa a VIII-a într-a IX-a va fi publicată la începutul noului an şcolar.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 29.08.2007 la ora 13:41

Link to comment

Sincer mi se pare un RAHAT minstrii ashtia chiar incurajeaza porostia ...tocmai citeam un studiu in care se zicea ca datorita ideilor invechite sau proaste shi tehniciilor proaste de predare ,etc pana acum sa folosit doar 3% din intelectul uman!

Sa vedeti ca peste 2 ani elimina shi BAC-ul shi tot asha!\

E buna metoda,chiar mai eficienta decat subiectele nationale,cine invata 4 ani are mai multe sanse.

Hmm tu uitzi ceva... notele sunt acordate de profesori ...iar fiecare profesor are standardele lui de notare ... intr-o scoala mai slaba se iau mai ushor note mari iar in una mai buna mai greu.

Asha ca metoda pica,nu e mai corecta si nici mai eficienta.

Singura shansa ca metoda asta sa fie eficienta ar fi ca profesorii sa fie inlocuitzi cu robotzi care sunt programatzi sa noteze dupa aceeashi standard!

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...