Jump to content
IceMan

Peste 5.200 de taloane din Vaslui, eliberate de CNAS pe numele unor morţi

Recommended Posts

Peste 5.200 de taloane pentru evaluarea sănătăţii expediate în judeţul Vaslui de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) au fost eliberate pe numele unor persoane decedate de mai multă vreme, astfel că vor fi returnate CNAS.

Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui, taloanele respective reprezintă şapte la sută din totalul cupoanelor trimise în judeţ persoanelor născute în lunile iunie şi iulie. Unul dintre motivele pentru care procentul de taloane expediate pe numele persoanelor decedate este aşa de mare ar fi baza de date nereactualizată de către CNAS.

Toate cele 5.273 de taloane vor fi returnate de către Oficiul Judeţean de Poştă (OJP) Vaslui direct Casei Naţională de Asigurări de Sănătate, instituţia care se ocupă de Programul naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 27.08.2007 la ora 18:03

Link to comment

Cred ca trebuia sa se ia masuri drastice la nivel local,numarul si numele decedatilor trebuia sa fie in evidenta autoritatilor locale care sa le transmita mai departe,dar ce mai conteaza deocamdata toti isi doresc o functie pentru a fi mai aproape de ciolan si nicidecum pentru a schimba ceva.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...