TopCat10k Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Hello people.Am si eu o mica intrebare..Stie cineva vreun salon unde se efectueaza tatuaje in Bucuresti(daca se poate sa nu fie salon de estetica si tatuaje pt femei ...si sa fie si legal :P ). Se apropie si ziua mea de nastere si vreau sa imi fac moftul asta (ca de vreo...3 ani pe putin ma tot seaca ). Daca aceasta informatie este interzisa puteti sa imi dati pm :D Hai sa vedem :) p.s:daca au si site il vreau si pe ala sa am un mic preview :P.
Stargate Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nu fac reclama, dar stiam ca exista unul misto la MAll Vitan - et 1 - mai ferit de ochii lumii - cata-l bine.Sper ca mai exista. :tiphat:
Ahilosu Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nu fac reclama, dar stiam ca exista unul misto la MAll Vitan - et 1 - mai ferit de ochii lumii - cata-l bine.Sper ca mai exista. :tiphat:asta e al lui Marius Niculae, inca exista. e printre cele mai bune din Bucuresti.
Darky Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cand am fost eu acolo sa`mi fac pircing era pus dupa un colt sau ceva de genu,am stat sa`l gasesc ceva timp :P pe langa CRONOS stiu ca este..
TopCat10k Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 :yum: sa vedem :)btw...cam cat dureaza sa fie terminat un tatuaj(vreau sa il am deja facut de ziua mea si sa stiu cu cat timp inainte ma apuc)p.s:cam cat costa...?
knoxuletz Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 putine tatuaje dintre cele prezentate acolo m`au impresionat, si anume : cele pe laba piciorului sunt cele mai bine plasate dupa parerea mea, mi`a placut acel calut, amprentele de catel si vulturul pe piciorul unei dame ! :D restu sunt cam mari si fara gust, mai ales cele cu "Only God Can Judge Me"...sa fim seriosi, sau imi amintesc de cel care avea tatuat pe antebrat si pe mana Bucuresti :blink: cu siguranta a fost vreun cioben` .... :D P.S. alege-ti bine tatuajul si locul unde il vrei caci il vei avea o viata intreaga in cazul in care nu ti`l scoti cu laser sau stiu eu ce minuni mai exista :D
TopCat10k Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 relax..take it easy.m-am gandit bine la ce o sa pun pe mine :P. :beer: dar tot nu am primit raspuns la cat dureaza sa fie facut si cam cat costa....?
Ahilosu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 relax..take it easy.m-am gandit bine la ce o sa pun pe mine :P. :beer: dar tot nu am primit raspuns la cat dureaza sa fie facut si cam cat costa....?unul destu de mare, de vreo 15 litere, a costat vreo 50 de euro. de durat, dureaza cam o ora, sau ceva de genul.