Jump to content
cIoLaN

Faci bani on-line

Recommended Posts

Ce este AGLOCO?

* A GLObal COmmunity = AGLOCO

AGLOCO este o Comunitate Globala cu peste 1 milion de membrii in toata lumea. In aceasta comunitate, membrii sunt platiti sa foloseasca un software gratuit 5 ore pe luna. Software-ul se numeste Viewbar si este un program mic care afiseaza reclame in functie de continutul paginii web pe care utilizatorul o acceseaza. Reclamele sunt oferite de mai multe retele de publicitate si de Companii cu care AGLOCO are incheiate parteneriate. 90% din banii pe care AGLOCO ii incaseaza de la acestia, le revin membrilor comunitatii.

Pentru a se dezvolta, AGLOCO a creat un sistem de referinte numit "referal system". Sistemul este simplu... daca inviti prietenii sau alte persoane sa se inscrie in comunitate, AGLOCO te rasplateste!

Fiecare membru are un link unic numit "referral link" cu ajutorul caruia poate invita persoane noi in comunitate. Daca vrei sa inviti pe cineva, tot ce trebuie sa faci este sa-i trimiti linkul tau, persoanei respective. Ca sa castigi de pe urma persoanelor invitate de tine, ele trebuie sa fie active (sa foloseasca viewbarul 5 ore pe luna). Venitul lunar depinde doar de tine!

Pe langa bani, membrii vor primi si actiuni ce vor putea fi valorificate la London Stock Exchange. Platile se vor face lunar prin cec transfer bancar sau direct pe card.

Nu esti inca membru AGLOCO?EDITAT si vei fi redirectionat catre formularul de inscriere de pe site-ul oficial AGLOCO.

P.S Inscrierea este gratuita si dureaza cateva minute...

:hello: e pe bune!! tu doar trebuie sa tii deschis programul Viewbar deschis 5 ore pe luna (no-spaywer) in timp ce stia pe messenger cu prieteni tai si asculti muzica sa pur si simplu joci un joc. Pentreu 5 ore acumulate tu vei primi 15$ + inca 15$ daca mai inviti un prieten +25% din munca prietenului tau care a si-a extins reteaua in functie de persoanele invitate.

Edited by Invisible
Link to comment
Share on other sites

Oh ce vrajeala.. am mai vazut si pe alte forumuri porcariile astea cu agloco.. nu te alegi cu nimic din asta decat cu pierdere de vreme.

yo chair cunosc pe cineva care a castigat nu e vrajeala...aia au mai mult de castigat decat tine bn dak nu credeti da yo chiar cred k e adevarat si abia astept sa primesc primul meu cec si dak am sa il primesc ep bune fac si poze cu mailul pe care l-am primit :P si cu bani k primesc in dolari ;))

Link to comment
Share on other sites

felicitari....si chiar daca primesti,poti sa le dai foc celor aproape 33 de ron pe care ii vei primi ;)...ma indoiesc ca iti vor ajunge macar o seara sa iesi in oras.

pff mai :) 33 ron e posibil sa castig in prima luna frate da dupa cada invit cati mai milti voi ajunge la sute de roni sau mii dak am foarte multi prieteni invitati

Link to comment
Share on other sites

lasa faza cu prietenu meu, varmiu , cumnatu , soacra etc . cand o sa castigi sami dai si mie un pm cu o dovada

ok omule o sa fii primul la care am sa dau dau mes...

si inca aia care vat-i inregistrat down viewbarul si tineti-l deschis 5 ore pe luna...pls

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...