Jump to content
Guest Invisible

Concurs Internaţional de Mountain Bike în Parâng

Recommended Posts

Guest Invisible

Concurs Internaţional de Mountain Bike în Parâng

Peste 70 de bikeri din România şi Bulgaria au luat, sâmbătă, startul în cea de-a patra Competiţie Internaţională de Mountain Bike, desfăşurată pe un traseu amenajat în Masivul Părâng din Valea Jiului.

Potrivit specialiştilor, acest traseu este complex şi cel mai bun din România la această oră, anumite porţiuni ridicându-se la gradul de dificultate impus de competiţiile mondiale.

Sportivii au început să sosească în Valea Jiului încă din cursul acestei săptămâni, ei având nevoie înainte de a intra în concurs de minim două zile de acomodare cu ruta.

Primele ore ale dimineţii de sâmbătă au fost rezervate antrenamentelor, urmând în jurul orei 13.00 startul în calificări, iar după o oră de pauză etapa finală în care au fost acceptaţi primii 30 clasaţi în faza preliminară.

La start s-au înscris circa 75 de bikeri din toate colţurile ţării şi din Bulgaria.

Competitorii au avut de parcurs un traseu accidentat cu o lungime pe 2,6 kilometri, între Pilonul 17 (intermediar) din Masivul Părâng şi poalele muntelui – zona de plecare al telescaunului - anumite porţiuni fiind deosebit de periculoase.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 25.08.2007 la ora 16:2

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...