Jump to content
IceMan

Un student de la Academia de Poliţie, prins cu droguri pe litoral

Recommended Posts

Un student al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", repartizat să facă practică în judeţul Constanţa, a fost prins cu droguri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce consumase substanţe stupefiante.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate a organizat o acţiune de prevenire şi combatere a traficului şi consumului de droguri în perioada sezonului estival pe litoralul românesc. În apropierea unui hotel din staţiunea Mamaia au fost identificaţi trei tineri cu un comportament specific consumatorilor de droguri.

Poliţiştii antidrog i-au legitimat şi percheziţionat pe cei în cauză, stabilind că aceştia sunt Eduard Marius P, de 21 ani, din Bucureşti, student la Academia de Poliţie ?Alexandru Ioan Cuza”, repartizat să efectueze stagiul de practică la I.P.J. Constanţa, Ranko Cristian C, de 18 ani, din Bucureşti, fără ocupaţie şi Raluca Alina C, de 19 ani, din Focşani, judeţul Vrancea, studentă.

Asupra studentului la Academia de Poliţie a fost găsit un gram de cocaină.

Continuând cercetările, poliţiştii antidrog s-au deplasat la un hotel din staţiunea Mamaia, unde, în bagajele lui Eduard, au fost găsite două pliculeţe de plastic conţinând aproximativ 1,5 gr. cannabis pregătit pentru consum.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 25.08.2007 la ora 16:53

no comment, tipic romanesc

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...