Jump to content
IceMan

Zece milioane de euro, premiul la Loto 6/49

Recommended Posts

Posted

euro :D si defapt persoana nu castiga exact 10mil de euro, si vreo 7mil, ca restu il ia statul oO

euro dolar... what ever...

hmmm crezi ca e vreo diferenta f mare intre 10 mil de dolari si 7 - 8 milioane de euro ?...

Posted

pfoa sa dus premiu meu :( acum trei sa astept sa se stranga iar o suma daia cu multe 0 ca sa am de ce sa jok

PS:miau iesit 2 bile (nr) :whistle:

Posted

euro dolar... what ever...

hmmm crezi ca e vreo diferenta f mare intre 10 mil de dolari si 7 - 8 milioane de euro ?...

eh ma rog, eu m-am referit la premiul initial de 10mil de EURO, ca ii raman doar ~7mil de euro=~10mil de dolari, e alta problema. 8-|

Posted

Mie mi-a iesit numa' un numar. Dar tot nu stiu de ce-i nervos Ogica ca nu a castigat. Pur si simplu a fost prea idiot astfel incat sa pui 23 de numere si sa nu nimeresti nici 4 pt categoria a treia.

Posted

Loteria începe seria tragerilor speciale 6/49 ale toamnei

Loteria Română va începe, duminică, seria Tragerilor Speciale Loto 6/49 ale Toamnei, fiecare din cele patru evenimente de acest gen organizate în luna septembrie beneficiind de suplimentări de câştiguri la categoria I.

Potrivit unui comunicat de marţi al Loteriei Române, aceste trageri se vor desfasura in zilele de 2, 9, 23 si 30 septembrie.

Pentru fiecare din ele, Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I, pentru duminică valoarea fiind de jumătate de milion de lei.

Totodată, pentru aceeaşi tragere, fondul de câştiguri al categoriei I va fi suplimentat cu un milion de euro echivalent în lei.

Pe de altă parte, în 16 septembrie, Loteria Română organizează Tragerea Specială Loto 6/49 Aniversară, iar în data de 20 septembrie, Tombola Aniversară, pentru care se pun în joc premii atractive.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, de peste zece milioane de euro, a fost câştigat în 26 august, numerele câştigătoare fiind ghicite de un jucător care a depus un bilet simplu la o agenţie din Călăraşi.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 28.08.2007 la ora 17:15

Posted

Câştigătorul premiului Loto 6/49 este un om simplu

Câştigătorul premiului de aproximativ zece milioane de euro, de la Loto 6/49, este un om simplu, el afirmând că suma este prea mare pentru a lua o hotărâre în acest moment cu privire la scopul în care o să folosească banii.

Premiul a fost ridicat, a anunţat conducerea Loteriei Naţionale.

Premiul cel mare la Loto 6/49, cel mai mare din istoria Loteriei Române, de aproximativ zece milioane de euro, a fost câştigat la tragerea de duminică, biletul simplu, cu cele şase numere norocoase fiind cumpărat la o agenţie din Călăraşi.

Conducerea Loteriei naţionale a organizat, vineri, o conferinţă de presă, în care jurnaliştii au putut să-i adreseze telefonic întrebări câştigătorului.

Numerele la Loto 6/49 de duminică au fost 46, 35, 42, 1, 2, 34, fiing ghicite după 15 săptămâni. Numărul Noroc a fost 6768646.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 31.08.2007 la ora 11:13

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...