Jump to content
Guest Invisible

Recordul mondial la baschet nu a fost omologat

Recommended Posts

Guest Invisible

Recordul mondial la baschet nu a fost omologat

SIBIU / 14:52, 24.08.2007

Recordul sibienilor care au jucat baschet 80 de ore fără întrerupere nu a fost omologat de Guiness Book, din cauza unor lipsuri în documentaţia trimisă în Anglia.

Cei 24 de sibieni care au jucat baschet 80 de ore fără întrerupere au primit, vineri, prin e-mail, informaţia conform căreia meciul lor nu a fost omologat de Guiness Book pentru că din documentaţia trimisă lipsea declaraţia unui martor, iar un alt martor a stat cu 17 minute mai mult decât prevede regulamentul.

”Suntem foarte dezamăgiţi! Sunt două detalii minore legate de documente şi de faptul că un martor a stat mai mult. Pachetul de dovezi care a fost trimis în Anglia este foarte complex, au fost făcute foarte multe hârtii, acte, casete, a fost o muncă teribilă şi este aproape imposibil să fie totul perfect”, a declarat pentru MEDIAFAX Claudiu Hila, preşedintele Asociaţiei „Al şaselea jucător”.

Şi jucătorii sunt foarte dezamăgiţi. Ei spun că nici nu se gândesc să mai încerce vreodată pentru că se pare că este imposibil.

După meciul de 80 de ore început la 2 august, ora 11.00, şi încheiat la 5 august, ora 19.00, sibienii au trimis dovezile recordului, de la înregistrări şi declaraţii ale martorilor, până la materiale apărute în presă, pentru a fi verificate de reprezentanţii Guinness Book

În prezent recordul este de 72 de ore şi este deţinut de nişte tineri englezi.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 24.08.2007 la ora 14:09

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...