Jump to content
Guest Invisible

Festivalul Mamaia, deschis de Scufiţa Roşie şi Harap Alb

Recommended Posts

Guest Invisible

Festivalul Mamaia, deschis de Scufiţa Roşie şi Harap Alb

MAMAIA / 10:20, 24.08.2007

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia a debutat, joi seara, la Teatrul de Vară din staţiunea de pe litoral, prezentând primii concurenţi ai secţiunilor Interpretare şi Creaţie.

Ajuns la cea de-a 37-a ediţie, festivalul a arătat că şi-a conservat foarte bine ritmurile care l-au consacrat în anii ’70, prezentând şi de data aceasta piese care nu au nici o legătură cu tendinţele muzicale actuale.

La fel ca şi în anii trecuţi, festivalul a avut drept prezentatori nişte personaje care şi-au dat replici ridicole şi lipsite de orice haz. Scufiţa Roşie, Alba ca Zăpada şi Harap Alb au fost cei care au introdus în scenă concurenţii primei seri.

Dacă la secţiunea Interpretare, participanţii în competiţie au fost cântăreţi în mare parte necunoscuţi publicului, la proba de Creaţie au urcat pe scenă artişti precum Ovidiu Komornyic, Anca Sigartău sau trupele Edict şi Proconsul.

Prima seară a festivalului Mamaia s-a încheiat cu un recital susţinut de Mihai Trăistariu şi invitaţii săi, printre care şi Paula Seling.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 24.08.2007 la ora 10:16

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...