Guest Leutzcs Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=jjA4jfVg5yE Copilul asta cred ii intrece pe toti ... deci PE TOTI si pe guta si pe gashca lui Iar asta .. crek il stiti
Thade Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ce este atat de senzational la primul videoclip? e doar un tigan borat pe care l-as pune la zid si i-as taia picioarele, nimic special, mai mult imi face scarba :(talent? senzational? neah, viitorul prostilor
Ahilosu Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ....senzational e ce? ca aia de pe youtube accepta asa ceva?
Firestarter Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Yuck ! Manele ! Hate 'em ... Mori tzigane manelar !!! Asa ceva nici nu merita facut, laudat ... daramite publicat pe net.. mie mila de ei.. asta e, nu sunt ei de vina.. educatia si obiceiurile de acasa ..aaa da si anturajul.LE :Click 1Click 2Astea sunt interesante cu toate ca al doilea e cam "explicit".
zaki Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 saracu ala de mic deja se prosteste, poate daca canta o opera iesea mai bine
Zym3r Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 vai tu cat talent, vedea-l-as la 4 ace intre pereti de lemne. are muci la nas si e mare tenor, ce-i senzational aici ma?
shb Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 nu sunt manelist inrait , imi plac unele manele ( altele sunt prea exagerate ) , trebuie sa recunoastem ca are voce..dar nu va inteleg de ce asa rautate pe voi...ia sa fiti voi in locu lui ( aurolac ) si sa vedem cum v'ati simtii mai bine taceti si numai comentati aiurea..e doar un copil chinuit , pacat de el
iLoveCalifornia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ce este atat de senzational la primul videoclip? e doar un tigan borat pe care l-as pune la zid si i-as taia picioarele, nimic special, mai mult imi face scarba :(talent? senzational? neah, viitorul prostilornu stiu care e problema ta , majoritatea il plac pe acel francez, are talent , numa' tu te vezi cu mot . daca nu-ti place problema ta , dar ce-ai vrea sa-mi placa ? , rockerul ala de la avataru . un om cu plete si cu haine de piele . Intrebare , ca tot esti rocker: La ce va lasati parul lung ?no offence: vreau sa stiu si eu ;)Inca odata imi cer scuze pentru toti fani Rockului.
Guest Invisible Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Exista un thread la muzica unde poti face un astfel de thread, partea proasta fiind ca nu se accepta discutii despre manele. Thread closed.