Jump to content
Lancelot

Marile puteri ale lumii

Recommended Posts

Cam cine credeti ca va fi la masa celor care taie si spanzura in aproximativ 5 ani? Credeti ca se va pastra actuala configuratie a hartii celor care dau cu pumnul?

Hmm ma intreb daca vreuna din organizatiile multinationale UE sau NATO isi vor extinde prerogativle sau vor disparea incet incet..asa cam cum s-a dus ONU :P

ca previziuni...as merge pe mana USA( cu ajutorul NATO), China, Blocul Sovietic,i India si Japonia ;;)

Link to comment
Share on other sites

SUA pe primul loc ca's cei mai nesimtiti si lacomi. Apoi as zice Rusia , iar pe 3 tarile care alcatuiesc orientul mijlociu( islamul , sper sa nu fi spus vreo prostie) ... si inca una care nu stiu unde sa o clasific : Japonia (care dupa parerea mea va fi cea mai dezvoltata tara pe viitor d.p.d.v. tehnologic)

Link to comment
Share on other sites

ati uitat de Iran si Koreea ?

sua, rusia, iran, koreea, china/japinoa

Iranul in razboi deschis ar cadea la fel de rpd ca Iraqul doar ca dupa aia ar fi aceleasi probleme in tara , cu atentate & shit. Coreea in schimb s-a dezvoltat destul de mult dpdv militar si e posibil.

Link to comment
Share on other sites

Cum zicea un user mai sus, nici eu nu cred ca in 5 ani vor fi asa schimbari majore ... sunt de acord cu ahilosu, si uniunea europeana ar trebui luata in seama nu doar tarile mari ... sua si rusia dupa parerea mea mereu vor fii "foarte bazate" sa folosesc acesti termeni` ... in rest nu m-as pronunta ... vom vedea :)

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...