Jump to content
Guest Invisible

Tezele cu subiect unic pentru clasa a VII-a încep marţi

Recommended Posts

Guest Invisible

Tezele cu subiect unic pentru clasa a VII-a încep marţi

A doua sesiune specială a tezelor cu subiect unic pentru elevii claselor a VII-a începe marţi cu proba scrisă la matematică, la aceasta participând elevii absenţi sau amânaţi la sesiunile anterioare, informează Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT).

Potrivit MECT, la prima probă - cea de matematică - sunt aşteptaţi să participe peste 7.500 de elevi absenţi sau amânaţi de la sesiunile anterioare, însă a căror condiţie nu impune amânarea încheierii situaţiei şcolare.

Examenul se va desfăşura în 1.232 de centre, iar lucrările vor fi evaluate în 69 de centre. Durata fiecărei teze cu subiect unic va fi de 50 de minute din momentul primirii subiectelor de către fiecare elev (ora 12.00).

Elevii vor susţine celelalte două teze în 23 august - la Limba şi literatura maternă şi 28 august - la Limba şi literatura română.

Conducerea MECT avertizează că elevii prinşi copiind, cei asupra cărora vor fi găsite materiale pe care ar putea să le folosească la copiat, precum şi mijloace de comunicare cu cei din exterior vor primi nota unu la teza respectivă.

Evaluarea prin tezele cu subiect unic are caracter de pilotare. Scopul pilotării este acela de a verifica atât procedurile de organizare şi desfăşurare elaborate, cât şi capacitatea sistemului de a aplica o nouă formă de evaluare la nivel naţional. Tezele cu subiect unic au regim de teze semestriale.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 21.08.2007 la ora 08:28

Multa bafta!

Link to comment

Eu le`am dat. A fost foarte bine pentru ca profesorii te lasau sa copiezi. (Ma refer la mine in scoala)No problem, stateam in picioare si copiam, la mate. La romana a facut o fata nu mai stiu ce caracterizare si am copiat 5 de pe ea. Si la istorie m-am cerut la baie nu a venit cu mine si mi-am rupt o foaie dintr-o carticica si am pus`o sub subiect fara sa ma prinda :).

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...