Jump to content
Masacru13

Am o intrebare despre Gameshop.ro

Recommended Posts

Modalitate de comanda:

a) Puteti face comanda pe www.gameshop.ro. Comanda dumneavoastra va fi procesata si veti fi contactat telefonic sau prin email in cadrul programului de lucru (luni-vineri 8:30-17:30)

b ) Puteti face comanda la telefon 021/4083090 in intervalul luni-vineri 8:30-17:30.

Modalitati de livrare:

Produsele din comanda dumneavoastra sunt trimise prin curier TCE si ajung la adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda. Nu lucram cu Posta Romana, prin urmare nu trebuie sa va deplasati la posta. In cazul in care nu este nimeni acasa in momentul in care firma de curierat ajunge la dumneavoastra, veti fi contactat telefonic la numarul de telefon introdus de dumneavoastra in formularul de inregistrare de pe situl www.gameshop.ro. Orice comanda in valoare de peste 139 RON beneficiaza de transport gratuit. Taxa de transport (care se aplica doar pentru comenzile cu o valoare mai mica de 139 RON) este de 17 RON.

Produsele NU se pot ridica direct de la sediu, livrarea se poate face doar prin curier.

Durata de livrare:

Veti fi contactat telefonic in maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii (in timpul programului). Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 8:30-17:30. Comenzile efectuate in afara acestui interval vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Dupa confirmarea telefonica a comenzii dumneavoastra, produsele vor ajunge la dumneavoastra in mod normal in interval de 48 de ore.

Exemple:

a) O comanda efectuata luni pana la ora 17:30 va fi preluata in aceeasi zi si veti fi contactat telefonic in cursul acestei zile.

a) O comanda efectuata miercuri dupa ora 17:30 va fi preluata joi si veti fi contactat in telefonic sau prin email in cursul acestei zile pentru confirmarea comenzii si a adresei de livrare.

b ) O comanda efectuata vineri dupa ora 17:30 va fi preluata luni.

Modalitati de plata:

1.Puteti achita prin card de credit, in conditii de siguranta deplina. In acest caz, in momentul in care veti primi coletul nu veti mai achita nicio taxa. Taxa de transport este inclusa in plata prin carte de credit pentru comenzi sub valoarea de 139 RON. Pentru comenzi in valoare de peste 139 RON transportul este gratuit.

sau:

2.Puteti achita in sistem ramburs - platiti cand primiti coletul acasa suma pentru produse si taxa de transport. (taxa de transport se aplica doar pe comenzi cu valoarea mai mica de 139 RON. Pentru comenzi peste aceasta suma, transportul este gratuit).

Noul sediu Best Distribution este Bd. Bucurestii Noi, Nr. 25, Sector 1

Bucuresti, Romania (Cladirea Marmura, parter, constructie noua aflata la 200 metri de podul Constanta pe Bd. Bucurestii Noi)

Tel: +4 021 408.3090, Fax: +4 021 408.309

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...