Jump to content
blk

ZEITGEIST, The Movie

Recommended Posts

Posted

Zeitgeist e 70% adevar si 30% minciuna. deci e tot atat de "curat" ca si cei pe care ii condamna. iar voi care sunteti atat de iluminati de acest film, sunteti tot atat de orbi precum cei care slujesc orbeste un om imaginar.

cata folozofie

cata inteligenta

cat continut

postu' tau e egal cu un +1

spune crezi ca nu e adevarat, poate da nu ai inteles tu

oricum, filmu nu e facut sa iti stea ca model in viata, doar are rolul de a arata alta fata a anumitor lucruri

Posted

chiar a sunat atat de pretentios acel post ? nu trebuia. si da e genul de film pentru copii mici care au nevoie de aprobare de la paritnti pentru a se simti mandri de ei. daca puneai mana pe cateva carti de istorie si culegeai informatiile(nealterate si omise) de acolo, aveai un merit, dar sa te uiti la un film si sa te dai gigi duru, sau sa ai impresia ca ai gasit raspunsul la toate intrebarile, e alta treaba.

cauta pe youtube Zeitgeist lies sau omissions. si apoi ai sa vezi cat de prost ai sa arati cand te uiti in oglinda.

Posted

o colega de-a mea mi-a spus ca a citit pe undeva ca filmul e facut chiar de cei care sunt in el " the bad guys " . M-am gandit si eu la chestia asta,e putin probabil dar, poate e o metoda mai avansata de "mindfuck" . Dupa cum a zis si S.Razvan, si eu sunt enervat,defapt nu enervat mai mult indignat de "trezitii" astia care se uita la film,si dupa poarta discutii interminabile despre ce stiu ei despre manipulare,cea mai mare forma fiind religia.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...