turbomaxim Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ce crestinism mai ? Nu loveste decat dogma, nu se face decat o paralela intre vechi religii/mituri. Si nimic mai mult, nici macar nu au atacat direct ideea cum ca Dumnezeu nu ar exista. Ei nu au facut acolo decat o interpretare astrologica, daca nu crezi dovezile lor astrologice, care de altfel erau cunoscute de mai mult de 10000 de ani pe planeta asta, le poti afla chiar tu cat de acurate sunt (aka mergi la observatorul astronomic din bucuresti si intreaba pe aia care lucreaza acolo). Ce e asa rau acolo ? Ce manipulare poate fi chestia aia ? Tu crezi in institutia numita biserica, care de mii de ani propovaduieste cruciadele/inchizitia in numele lui Dumnezeu ? Pai deja te apropii de herezia duala si te indepartezi de Dumnezeul in care tu crezi. V-ati invatat sa luati totul de bun, tot ce spune istoria e de-a dreptul credibil domle sau tot ce spune credinta voastra e si mai bine (sa fim seriosi ...). Atatea manuscrise s-au pierdut in timp, atatea dovezi si toate in numele lui Dumnezeu, au fost arse, ingropate, distruse si propovaduit numai cuvantul unui singur grup de oameni. Filmu este creat de un regizor prost si asta se vede, are multe scapari si multe lucruri sunt umflate.Uite un exemplu. Chiar daca unele resurse sunt teoretic nelimitate (deci ar putea fi distribuite gratuit tuturor), altele nu sunt. Asta e un aspect pe care filmul il ignora complet. Discuta despre potentialul de energie - ca si cum asta ar fi singura problema, si odata ce am rezolvat asta , totul e frumos. Ce te faci cu proprietatea asupra pamantului? Oricat am vrea - nu putem locui cu totii pe Coasta de Azur - pur si simplu nu e atata spatiu acolo. Deci unele resurse sunt limitate in mod evident - asta e o scapare a filmului. Cine hotaraste cum sunt distribuite aceste resurse in lipsa unui sistem monetar? Putem avea incredere ca cineva va fi obiectiv in atribuire? Mi se pare cam utopic. Asta e doar o scapare - mai sunt si altele dar nu am proaspat in memorie filmul. O sa il revad ca sa imi aduc aminte.
Phyxyon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Calmati-va amandoi ... a1urea imi place cum postezi insa daca vezi ca nu te intelegi cu un om lasi de la tine si treci mai departe . Eu nu am nimic cu religia. Ci am cu , Crestinismul , cu Biserica . Religia in sine , ceea ce ar trebui sa reprezinte scotind din ea toate povestile si nonsensurile care le mai cuprinde un ghid spre o societate utopica . Spre o civilizatie armonica . Cum firea omului e sa fie cat mai bogat , cat mai puternic nu se va reusi niciodata asta . Cine stie cate s-au realizat pana acum si nu pot fi dezvaluite din cauza unor interese . As lua un exemplu . Teoretic s-ar putea realiza teleportarea omului oriunde pe Terra . Ganditi-va ca daca ar fi facuta publica si folosita la o scala larga s-ar implini visul teroristilor , a hotilor , gradul de crime cred ca s-ar dubla . In prezent orice ai face are un impact pozitiv si unul negativ , de multe ori cel negativ il intrece pe cel pozitiv . @gta . Cine a fost Iisus conteaza foarte mult . Uita-te ce impact are Biserica in lume . Sa nu uitam ca de-a lungul mileniului 2 Biserica a cam fost a doua putere din stat . Luam la o scara mai larga , cred ca au murit mai multe persoane din cauza persecutiilor religioase si a cruciadelor , a atentatelor in numele unui lider religios decat in razboaiele normale .
gta-player Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Si asta ca sa-ti arat ce inseamna cuvantul papagal si ingamfat. eusa_clap.gif Si nu m-ai lamurit ce inseamna "oceanografia" domle. 21.gifL.E.: Asta e o dezbatere ... daca iti spun acum ca nu prea isi au rostul comentariile tale ma crezi ? sad.gifTu ai inceput cu quotes ca sa dovedesti ceva, eu le-am pus ca sa-ti demonstrez ca am dreptate in ceea ce am spus, si ca sa dau un exemplu filmului. Documentarul este un kitsch si o porcarie monumentala, cel putin istoric vorbind, si nu este nevoie de discutii academice a pentru a dezminte ca nu este. Si daca exista sustinatori, o dezbatere ar fi de la bun inceput inutila din motive evidente, primul fiind resursele culturale. Si asa, deja a incercat cineva sa explice in acest topic, pentru nimic. Faptul ca am fost sarcastic la adresa subiectului nu inseamna ca sunt ingamfat, inseamna doar ca ma amuzam in privinta lui, ceea ce si merita, si in privinta unor comentarii naive. Nu mai scriu despre acest subiect fi fara griji, vad destula vehementa si insipiditate in alte locuri. Cat despre Oceanografie, e doar alta mistificare, dupa cum ai spus.Phyx in legatura cu Iisus nu vorbeam serios, era doar o trecere.
turbomaxim Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 @gta . Cine a fost Iisus conteaza foarte mult . Uita-te ce impact are Biserica in lume . Sa nu uitam ca de-a lungul mileniului 2 Biserica a cam fost a doua putere din stat . Luam la o scara mai larga , cred ca au murit mai multe persoane din cauza persecutiilor religioase si a cruciadelor , a atentatelor in numele unui lider religios decat in razboaiele normale .Si ce vina are D-zeu pentru ca oamenii au interpretat grsit spusele lui?Multi se folosesc de religie pentru a obtiune profit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim atei.In film Regizorul se bazeaza pe 'formule' astrologice care par logice si nu pot fi verificate.Adica eu , ca om de rand nu am de unde sa stiu ca exista o stea care in latina inseamna virgina,si daca exista imi trebuie timp pentru a descoperii, iar fiecare zeu trebuie studiat in parte, si nu am timp pentru asta iar regizorul stie asta.Imi pare rau de cei care s-au lasat influentati de porcaria asta de filmEdit:Globalizarea se va produce atunci cand Rusia si Iranul vor disparea de pe glob,adica niciodata.
Guest Xspeed Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Si ce vina are D-zeu pentru ca oamenii au interpretat grsit spusele lui?Multi se folosesc de religie pentru a obtiune profit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim atei.In film Regizorul se bazeaza pe 'formule' astrologice care par logice si nu pot fi verificate.Adica eu , ca om de rand nu am de unde sa stiu ca exista o stea care in latina inseamna virgina,si daca exista imi trebuie timp pentru a descoperii, iar fiecare zeu trebuie studiat in parte, si nu am timp pentru asta iar regizorul stie asta.Imi pare rau de cei care s-au lasat influentati de porcaria asta de filmEdit:Globalizarea se va produce atunci cand Rusia si Iranul vor disparea de pe glob,adica niciodata.daca te documentezi o sa aflifilmu e facut pe baza unor lucruri c fac parte pana si din manualele de istorie pe care le folosime mult de studiatdar se pare ca ei au avut timpsi nu vad dc s-ar chinui sa faca un film cu ceva falspoate nu 100% subiectivda nici fals
Phyxyon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Si ce vina are D-zeu pentru ca oamenii au interpretat grsit spusele lui?Multi se folosesc de religie pentru a obtiune profit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim atei.In film Regizorul se bazeaza pe 'formule' astrologice care par logice si nu pot fi verificate.Adica eu , ca om de rand nu am de unde sa stiu ca exista o stea care in latina inseamna virgina,si daca exista imi trebuie timp pentru a descoperii, iar fiecare zeu trebuie studiat in parte, si nu am timp pentru asta iar regizorul stie asta.Imi pare rau de cei care s-au lasat influentati de porcaria asta de filmEdit:Globalizarea se va produce atunci cand Rusia si Iranul vor disparea de pe glob,adica niciodata. Constelatia Virgo nu e o stea . Zodiile sunt in mare parte , daca nu toate , dupa unele constelatii . Unele lucruri sunt chiar banale . Mai uitati-va fara suparare si la vreun documentar nu numai la desene animate si MTV . Nu toata lumea vrea sa va manipuleze la urma urmei . Daca tu crezi ca autorii filmului doresc sa realizeze ce a facut Biserica in 2000 de ani esti putin cam prea credul despre capacitatea de manipulare a unui simplu documentar. De Dumnezeu nu am zis nimic. Chiar daca nu cred in existenta sa , ori nu cred in existenta asa cum o percepe Biserica asta nu inseamna ca arunc cu pietre in altii care cred altceva . Mi-am exprimat doar punctul de vedere . Despre globalizare . Nu cred ca se va produce prea curand sau niciodata . Nu e vorba de o tara . E vorba de cei ce o conduc , de atatea diferente . Atatea religii care de bat cap in cap .Atata timp cat exista "oamenii din umbra" , cat va exista lacomia , gelozia , crima nu se va putea realiza nimic . Aceste aspecte fiind adanc inradacinate in natura umana fac aceasta "utopizare" aproape imposibila .
a1urea Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Filmu este creat de un regizor prost si asta se vede, are multe scapari si multe lucruri sunt umflate.Uite un exemplu. Chiar daca unele resurse sunt teoretic nelimitate (deci ar putea fi distribuite gratuit tuturor), altele nu sunt. Asta e un aspect pe care filmul il ignora complet. Discuta despre potentialul de energie - ca si cum asta ar fi singura problema, si odata ce am rezolvat asta , totul e frumos. Ce te faci cu proprietatea asupra pamantului? Oricat am vrea - nu putem locui cu totii pe Coasta de Azur - pur si simplu nu e atata spatiu acolo. Deci unele resurse sunt limitate in mod evident - asta e o scapare a filmului.Cine hotaraste cum sunt distribuite aceste resurse in lipsa unui sistem monetar? Putem avea incredere ca cineva va fi obiectiv in atribuire? Mi se pare cam utopic. Asta e doar o scapare - mai sunt si altele dar nu am proaspat in memorie filmul. O sa il revad ca sa imi aduc aminte.La sfarsitul filmului in caz ca nu ai observat, exista o lista cu "sursele de inspiratie", le poti verifica oricand. Nu au zis nicaieri in filmul ala ca economia bazata pe resurse e un sistem perfect. Are doar doua singure avantaje, abundenta (Suedia) si tehnologia (Olanda, Australia). Potentialul de energie ? Uita-te din nou la Olanda si Australia, chiar si Noua Zeelanda. Ce proprietate asupra pamantului ? Da-i taranului 2 hectare de pamant si nu o sa mai produca nimic (se vede clar la noi). Nu exista resurse limitate intr-o asemenea economie, pentru ca intotdeauna va exista schimbul si comertul. Nu e nimic utopic, se elimina o singura variabila, si aceea fiind sistemul bancar (iar cand au facut referire la sistemul monetar au facut-o din cauza ca implicit e legat/produs de sistemul bancar actual). Si ce vina are D-zeu pentru ca oamenii au interpretat grsit spusele lui?Multi se folosesc de religie pentru a obtiune profit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim atei.In film Dumnezeu nu a zis nimic, nu a lasat nici un mesaj pentru noi, si legat special de rasa noastra.Sa-ti intre bine in cap lucrul asta; singurul lucru care l-a zis Dumnezeu is exact vorbele tale, puse in gura ta de alti oameni. Regizorul se bazeaza pe 'formule' astrologice care par logice si nu pot fi verificate.Scuza-ma, dar vorbesti prostii, formulele alea erau stiute acum 10000 de ani. Adica eu , ca om de rand nu am de unde sa stiu ca exista o stea care in latina inseamna virgina,si daca exista imi trebuie timp pentru a descoperii, iar fiecare zeu trebuie studiat in parte, si nu am timp pentru asta iar regizorul stie asta.Imi pare rau de cei care s-au lasat influentati de porcaria asta de filmIar vorbesti prostii. http://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_(astrology) Virgo nu e o stea, e un semn al zodiacului care reprezinta constelatia Virgo. (lucru descoperit acum 10000 de ani). Imi pare rau de tine, pentru ca te prezinti ca un habotnic si sustinator al unor false teorii. Edit:Globalizarea se va produce atunci cand Rusia si Iranul vor disparea de pe glob,adica niciodata.Rusia a vrut globalizare lol, incepand de la Lenin si terminandu-se la Bresnev, numai ca sub o forma de dictatura, acum ti se baga pe gat capitalismul si democratia. Iran-ul, care nu are nici in clin nici in maneca cu globalizarea sau alte porcarii de genul asta, ei vor doar control asupra resurselor lor proprii, ca si alte tari arabe, asa cum a vrut si Irak-ul lui Saddam si s-a ajuns la ce s-a ajuns, o asasinare televizata de prost gust. Roaga-te sa nu dispara dispara din scena politica, sau ai sa-ti vezi copii/nepotii urmand exemplul de indobitocire al americanilor. @gta: Ti-am zis, istoria ta e un fals. Ramai la punctul tau de referinta, adica era aia intunecata.
extesy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 E super filmu dar are unele scapari , dar al 2-l3a e prea mafa :P
turbomaxim Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 La sfarsitul filmului in caz ca nu ai observat, exista o lista cu "sursele de inspiratie", le poti verifica oricand. Nu au zis nicaieri in filmul ala ca economia bazata pe resurse e un sistem perfect. Are doar doua singure avantaje, abundenta (Suedia) si tehnologia (Olanda, Australia). Potentialul de energie ? Uita-te din nou la Olanda si Australia, chiar si Noua Zeelanda. Ce proprietate asupra pamantului ? Da-i taranului 2 hectare de pamant si nu o sa mai produca nimic (se vede clar la noi). Nu exista resurse limitate intr-o asemenea economie, pentru ca intotdeauna va exista schimbul si comertul. Nu e nimic utopic, se elimina o singura variabila, si aceea fiind sistemul bancar (iar cand au facut referire la sistemul monetar au facut-o din cauza ca implicit e legat/produs de sistemul bancar actual). Dumnezeu nu a zis nimic, nu a lasat nici un mesaj pentru noi, si legat special de rasa noastra.Sa-ti intre bine in cap lucrul asta; singurul lucru care l-a zis Dumnezeu is exact vorbele tale, puse in gura ta de alti oameni. Scuza-ma, dar vorbesti prostii, formulele alea erau stiute acum 10000 de ani. Iar vorbesti prostii. http://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_(astrology) Rusia a vrut globalizarea dar ei sa fie actorii principali.Nu cred cao sa le convina sa stea capra in fata americanilor.De aceea rusii nu vor sa aiba granita cu Nato.Americanilor au reusit sa mai omoare un 2-3 presedinti sau dictatori prin america de sud si irak, dar cu Rusii nu o sa le iasaVirgo nu e o stea, e un semn al zodiacului care reprezinta constelatia Virgo. (lucru descoperit acum 10000 de ani). Imi pare rau de tine, pentru ca te prezinti ca un habotnic si sustinator al unor false teorii. Rusia a vrut globalizare lol, incepand de la Lenin si terminandu-se la Bresnev, numai ca sub o forma de dictatura, acum ti se baga pe gat capitalismul si democratia. Iran-ul, care nu are nici in clin nici in maneca cu globalizarea sau alte porcarii de genul asta, ei vor doar control asupra resurselor lor proprii, ca si alte tari arabe, asa cum a vrut si Irak-ul lui Saddam si s-a ajuns la ce s-a ajuns, o asasinare televizata de prost gust. Roaga-te sa nu dispara dispara din scena politica, sau ai sa-ti vezi copii/nepotii urmand exemplul de indobitocire al americanilor. @gta: Ti-am zis, istoria ta e un fals. Ramai la punctul tau de referinta, adica era aia intunecata.Constelatia Virgo era doar un exemplu.In film sunt multe exemple pe care tu nu le poti dovedii.De parca stiau aia de constelatii acum 2000 de ani.Daca mai intreba cum pot devedii exista lui Dumnezeu ti-as da un raspuns negativ, dar trecand prin viata mi-am dat seama de existenta lu D-zeu.Nu vreau sa dovedesc nimanui asta, dar pana la urma toti vom ajunge la aceasta concluzie.
extesy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Constelatia Virgo era doar un exemplu.In film sunt multe exemple pe care tu nu le poti dovedii.De parca stiau aia de constelatii acum 2000 de ani.Daca mai intreba cum pot devedii exista lui Dumnezeu ti-as da un raspuns negativ, dar trecand prin viata mi-am dat seama de existenta lu D-zeu.Nu vreau sa dovedesc nimanui asta, dar pana la urma toti vom ajunge la aceasta concluzie.CREDE SI NU CERCETA :P
turbomaxim Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 CREDE SI NU CERCETA :PCrede si nu cerceta este o sintagma care ironizeaza crestinismul.:)
extesy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 frate dc nu lasam unele lucruri asa cum sunt ele de exemplu religia : toti ratati de pe pamant ( unii ) ,cercetatorii , sustin ideea ca oamenii vin din maimute...ok .....dar pe maimuta cine a creat-o ? ca nu s-a creat ea singura ! Deki reiese ca Dumnezeu a creat lumea
a1urea Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Constelatia Virgo era doar un exemplu.De parca stiau aia de constelatii acum 2000 de ani.Zodiacul are o vechime de mai bine de 10000 de ani. Calendarul mayas, ce e domle ? Calendarul de la Sarmisegetusa, ce e ? Miile de monumente megalitice aflata pe coastele nord-atlantice, ce sunt ? Masinaria de la Antikythera ce e ? Piramidele si alinierea lor dupa constelatia Orion, ce mai sunt si astea ? Dogonii ce sunt ? Sigiliul babilonian ce e ? Biblioteca de la Ninive, ce mama dracului mai e ? Cum poti sa sustii asemenea aberatii ? Toate astea is lucruri neadevarate ?In film sunt multe exemple pe care tu nu le poti dovediiPune-le pe tapet. I dare ya.
Phyxyon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Simpla intrebare . Pe Dumnezeul tau cine l-a creat??
extesy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Simpla intrebare . Pe Dumnezeul tau cine l-a creat??Bay satanistule..taci drq din gura... Sti ca asta e vorba DEMONULUI ? Pleaca la tn in grota si taiete cu lama
turbomaxim Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Simpla intrebare . Pe Dumnezeul tau cine l-a creat??Daca imi spui cine te-a creat pe tine@aiurea deja o dam in SFCalendarul mayas spune ca o sa murim in 2012 daca nu, inseamna ca e fake
extesy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Daca imi spui cine te-a creat pe tine @aiurea deja o dam in SF da-l naibi de prost ..... a ajuns topicul asta o dezbatere intre satanisti si crestini
Phyxyon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Bay satanistule..taci drq din gura... Sti ca asta e vorba DEMONULUI ? Pleaca la tn in grota si taiete cu lama:rofl2: sper ca faci misto la postul ala si nu esti serios . Revenind OT . Ce mai era de adaugat la ideea globalizarii . Sa nu uitam zecile de "tarisoare" care cu o instabilitate politica ce tine de zeci de ani . Uitati-va in Africa spre exemplu . Nu am nimic cu oamenii aceia insa continentul acela este parca o tumoare a Terrei . In afara de violenta pe acolo rar se mai produce , ceva folositor . Consuma ei mai multe gloante decat mancare . Pacat de ce ar putea oferi acel continent dpdv al turismului .@turbomaxim . Intr-o oarecare masura sunt convins ca pe mine m-au creat parintii mei . Acum nu stiu ca nu prea eram atent pe unde ies cand ma nasteam insa cert este ca m-a nascut o fiinta umana si nu una divina? Ti-am satisfacut curiozitatea?
extesy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :rofl2: sper ca faci misto la postul ala si nu esti serios . Revenind OT . Ce mai era de adaugat la ideea globalizarii . Sa nu uitam zecile de "tarisoare" care cu o instabilitate politica ce tine de zeci de ani . Uitati-va in Africa spre exemplu . Nu am nimic cu oamenii aceia insa continentul acela este parca o tumoare a Terrei . In afara de violenta pe acolo rar se mai produce , ceva folositor . Consuma ei mai multe gloante decat mancare . Pacat de ce ar putea oferi acel continent dpdv al turismului .cat se poate de serios .... frate chiar asa de rau ai ajuns sa pui o intrebare ca asta...deki ....
turbomaxim Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :rofl2: sper ca faci misto la postul ala si nu esti serios . Revenind OT . Ce mai era de adaugat la ideea globalizarii . Sa nu uitam zecile de "tarisoare" care cu o instabilitate politica ce tine de zeci de ani . Uitati-va in Africa spre exemplu . Nu am nimic cu oamenii aceia insa continentul acela este parca o tumoare a Terrei . In afara de violenta pe acolo rar se mai produce , ceva folositor . Consuma ei mai multe gloante decat mancare . Pacat de ce ar putea oferi acel continent dpdv al turismului .@turbomaxim . Intr-o oarecare masura sunt convins ca pe mine m-au creat parintii mei . Acum nu stiu ca nu prea eram atent pe unde ies cand ma nasteam insa cert este ca m-a nascut o fiinta umana si nu una divina? Ti-am satisfacut curiozitatea?Nu ai inteles intrebarea mea.Rectific.Cine a creat omu?
a1urea Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 @aiurea deja o dam in SF Deci si alea is SF-uri, dovezi existente palbabile, aflata in muzeele din toata lumea, sunt inventii sataniste probabil, masonice, rele, chestiuni care strica si corup lumea, chestiuni care ne manipuleaza si ne fac sa devenim sclavi. Is rele ! Daca atat de mult crezi in Dumnezeul tau, de ce pretuiesti ignoranta mai mult decat cunoasterea ? Dumnezeul tau (din noul testament) nu e de acord cu o asemenea purtare, el propovaduieste altceva. Esti mai mult decat habotnic omule. Daca imi spui cine te-a creat pe tine Dumnezeu, maimuta, istoria religiilor si oceanografia ne-au creat. Fericit ? Tu ne-ai creat. Cum puteti sa va imaginati, ca exista un tip invizibil acolo in ceruri, care ne da porunci, si daca nu le respectam ne trimite in iad, si ne tortureaza si ne trece prin foc si chin pana la sfarsitul timpului. Dar el ne iubeste ! Si are nevoie de bani, si oricati bani i-ai da lui tot nu-i ajung, intotdeauna vrea mai mult. Asta e Dumnezeul tau ? P.S.: Coran-ul ii mai aproape de adevar decat Biblia. Dar si astea is Sf-uri. :D L.E.: Calendarul mayas se termina in 2012 pentru ca atunci au presupus ei data la care actuala era astrologica se va incheia. Sfarsitul lumii vine !
Phyxyon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 OF sa-l lamuresc pe amicul meu aici . Prietene nu esti frate cu mine . In prmul rand suntem pe un forum civilizat si am dreptul sa imi exprim opinia in limitele decentei. In al doilea rand eu nu te-am jignit pe tine . Pur si simplu nu cred in Dumnezeul crestin . Asta nu inseamna ca sunt satanist si satanismul nu este nici pe aproape ce vezi tu la televizor de la toti agramatii care se cred mari critici si personalitati "stralucite" . Inca ceva . Incearca pe un forum sa folosesti un limbaj mai civilizat si putin mai stilat . Nu trebuie neaparat sa pari tuturor ca vorbesti cu prietenii tai de 13 ani pe mess . Un bun crestin , asa cum te crezi tu , ar fi raspuns altfel decat cum ai raspuns tu . Crede-ma mai treci duminica pe la biserica si nu mai sari ca ars cand altcineva te contrariaza ca nu intotdeauna ai dreptate . Salut .
uLise Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Phyxyon , zi-mi tu parerea ta despre satanisti !And , cine crezi tu ca a facut universul , cine a creat omul ?
turbomaxim Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Deci si alea is SF-uri, dovezi existente palbabile, aflata in muzeele din toata lumea, sunt inventii sataniste probabil, masonice, rele, chestiuni care strica si corup lumea, chestiuni care ne manipuleaza si ne fac sa devenim sclavi. Is rele ! Daca atat de mult crezi in Dumnezeul tau, de ce pretuiesti ignoranta mai mult decat cunoasterea ? Dumnezeul tau (din noul testament) nu e de acord cu o asemenea purtare, el propovaduieste altceva. Esti mai mult decat habotnic omule. Dumnezeu, maimuta, istoria religiilor si oceanografia ne-au creat. Fericit ? Tu ne-ai creat. Cum puteti sa va imaginati, ca exista un tip invizibil acolo in ceruri, care ne da porunci, si daca nu le respectam ne trimite in iad, si ne tortureaza si ne trece prin foc si chin pana la sfarsitul timpului. Dar el ne iubeste ! Si are nevoie de bani, si oricati bani i-ai da lui tot nu-i ajung, intotdeauna vrea mai mult. Asta e Dumnezeul tau ? P.S.: Coran-ul ii mai aproape de adevar decat Biblia. Dar si astea is Sf-uri. :D L.E.: Calendarul mayas se termina in 2012 pentru ca atunci au presupus ei data la care actuala era astrologica se va incheia. Sfarsitul lumii vine ! Nu il mai cita pe nebunu de George Carlin,nici el nu credea ce zicea. Care bani?Eu nu am dat niciodata bani preotilor, sau pentru biserica. Eu ti-am mai spus,am motivele mele sa cred in D-zeu.Daca imi aduci dovezi concrete despre originea omului si cum a aparut universul, eu recunosc ca am fost un orb si nu am putut sa imi dau seama.