Guest Invisible Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jay Z, cel mai bogat artist hip-hop din lume Rapperul Jay Z a câştigat 35,85 de milioane de dolari anul trecut, ajungând astfel pe primul loc în topul celor mai bogate staruri hip-hop din lume, transmite tabloidul Mirror, în ediţia electronică.Cel mai recent album solo al cântăreţului s-a vândut în două milioane de copii. În plus, el a câştigat o avere şi de pe urma acordurilor publicitare, inclusiv de pe urma unui contract cu brandul Budweiser.În plus, Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, este şi unul dintre proprietarii echipei de basket New Jersey Nets.Cântăreţul în vârstă de 37 de ani, care are o relaţie cu Beyonce, şi-a vândut marca de îmbrăcăminte Rocawear în martie, câştigând 216 milioane de dolari în urma tranzacţiei.Pe locul al doilea în clasamentul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume se află 50 Cent, care a câştigat anul trecut 33 de milioane de dolari, potrivit Forbes. Poziţia a treia este ocupată de Sean Diddy Combs, cu câştiguri în valoare de 29 de milioane de dolari.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 19.08.2007 la ora 13:24
iLoveCalifornia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Bv lui , daca are si vechime face si bani :)
Guest Invisible Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Sunt castigurile pe anul trecut, nu valoarea totala :)
BlackDevil Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Stiu ca sunt castiguri ... da ce mai vinde 50 ? :blink:Eventual din publicitate ...
Guest Invisible Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Stiu ca sunt castiguri ... da ce mai vinde 50 ? :blink:Eventual din publicitate ...Publicitate 50Cent + Publicitate G-Unit + G-Unit Clothing.
[k1ll] Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Da stiu k aia is o gramada de bani :blink: bv lui desi nu`mi place Jay Z (melodiile)
Fury Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 bv lui...e tot meritul lui dar il invidiez pt un singur lucru..................Beyonce !!!!! :wub: :wub:
Firestarter Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dang.. o suma mare.. la asa bani nu ma mira ce sotie are ( ca s-au casatorit din cate am auzit ).Piesele lui mi-au placut, in special Hard Knock Life.. isi merita pozitia...parerea mea.
THuG-Radu Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dang.. o suma mare.. la asa bani nu ma mira ce sotie are ( ca s-au casatorit din cate am auzit ).Piesele lui mi-au placut, in special Hard Knock Life.. isi merita pozitia...parerea mea. Asa vorbesti de parca Beyonce ar fi saraca lipita pamantului ! @on-topic Eu stiam ca Diddy are un profil anual mult mai mare ! :\ Mi se par ciudate datele astea !
Andy. Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Si eu ma asteptam la Diddy sau 50 insa am ramas surprins cand am vazut ca Jay e in top.Bravo lui,inseamna ca stie sa isi administreze bine banii.
Fury Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dang.. o suma mare.. la asa bani nu ma mira ce sotie are ( ca s-au casatorit din cate am auzit ).Piesele lui mi-au placut, in special Hard Knock Life.. isi merita pozitia...parerea mea. urmeaza sa se casatoreasca
b1ackic3 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 lol jay z http://www.youtube.com/watch?v=zDSsoZIaymA http://www.youtube.com/watch?v=T6uFSVIWdccsper ca am voie sa postez linkuri .. asta e adevarul despre jay-z.
johnyboy155 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Le sta bine impreuna(lui Jay-z si Beyonce). Ca amandoi au destui bani asta e si mai bine.