Jump to content
davoli

O grupare extremistă somează toţi romii să părăsească Italia

Recommended Posts

Posted

Ar fii bun sa`i scoata din Italia .. si pe la mijloc cumva prin Ungaria sa`i parasuteze :))) :rofl1:

Ce m-am distrat,ma doare burta de am ras...very funny....NOT!

E bine ca se mai reduce din numarul lor,dar sper sa nu se intoarca la noi pentru ca avem destui oricum.Acum sunt ofensati ca sunt priviti rau in toata Europa.Ei si-au facut-o cu mana lor.Sa suporte consecintele.

Posted

:blink: ce oameni

asa le trebuia? asta merita toti? sa moara?..cand aud ce spuneti... poate nu ati observat dar au murit COPII ... :banghead:

Hai sa zic vreo doua..eu desi nu sunt tigan..culoarea pielii mele este ceva mai inchisa( sa zic asa)..Am crescut fiind catalogat drept tigan... in primul rad nici un copil nu se juca cu tine si mai deasupra radeau si te injurau. Cu timpul cand cresti ..observi cum se inchid foarte multe usi..este foarte greu sa ajungi sa faci ceva cand tu esti catalogat de la inceput tigan si toti se feresc de tine si etc.

Vorbesc din experienta

Si oameni buni..au murit niste copii..cum va puteti bucura pt asta?

ps: cei mai furaciosi din cate am auzit sunt albanezii

Posted

lol... lasa-ma ca cu tiganii ca daca te vad cu mingea iti cer si tie daca le spui ca nu potti scot cutitu si tot tre sa le-o dai de frica , un prieten a fost taiat de un tigan ... macar de erau si ei mai pacifisti :/

Posted

acuma chiar sa ii omoare nu e bine k totusi sunt si eu oameni, da idea k vor sa ii scoata din italia e buna..la treaba asta sunt deacoord

Posted

Sincer mie mi-ar fi indiferent ... sa moara de foame sau impuscati, sa putrezeasca in inchisoare, sa ii rapeasca extraterestrii ... numai sa dispara !!! Ca destul a tras Romania din cauza lor ... sa creeze Imperiul Rom pe varful Chomolugma si sa traiasca fericiti pana li se albeste pielea.

Guest ivmartin
Posted

Sincer mie mi-ar fi indiferent ... sa moara de foame sau impuscati, sa putrezeasca in inchisoare, sa ii rapeasca extraterestrii ... numai sa dispara !!! Ca destul a tras Romania din cauza lor ... sa creeze Imperiul Rom pe varful Chomolugma si sa traiasca fericiti pana li se albeste pielea.

Unii dintre voi îi categorisiţi în buni (10-15%) şi răi (85-90%). Voi sunteţi rasa superioară, cu procentele invers, probabil? Îi acuzaţi că nu învaţă, că fură, că violează, că ucid, că nu sunt creştini, că cerşesc, pe scurt - că sunt scursura oricărei societăţi. În schimb voi sunteţi cultivaţi, cinstiţi, smeriţi, buni credincioşi, educaţi, ce altceva decât cei aleşi. De ce să se schimbe ceva: voi sunteţi şi trebuie să rămâneţi stăpâni iar ei robi.

Nu ce fac sau nu fac ţiganii/rommii vă deranjează orgoliul de român (rrromân, cumva?) ci că se zbat, ca orice om normal, prin toate mijloacele, să trăiască o viaţă mai bună. Şi mulţi chiar reuşesc să-şi schimbe statutul social în care s-au născut..

Vorbiţi de hoţi dar îi vedeţi pe cei mărunţi, pe găinari! Vorbiţi de incultură dar nu vedeţi giganţii inculturii române care produc adevăratul rău acestei ţări!

Nu au avut nicio şansă şi nu au, cum nu avem mulţi dintre noi, într-o ţară în care corupţia, hoţia, minciuna şi prostia sunt la mare preţuire.

Ţiganii au furat tot ce se putea fura în România? Ţiganii au creat sistemul comunist? Ţiganii vă mint pe toate canalele media?

În Italia au fost ucişi cetăţeni români. Nu ţigani. Asta e problema. La umbra ”justiţiei” de tip nazist vor mai fi ucişi şi alţii. Iar voi vă excitaţi precum hienele la vederea sângelui.

Auzi: eutanasie! Mai ieri îi zicea soluţie finală! Ori aţi uitat că alături de evrei, ţiganii au mai fost categorisiţi ca rasă inferioară şi altădată. De nazişti.

Dacă ăştia au ajuns oamenii din ţara mea, mi-e scârbă că sunt român!

Apropo, în USA care o fi situaţia?

Posted

Intr-un fel ai si tu dreptate nu zic ca nu ... dar daca ajungi sa iti fie scarba ca esti roman din cauza "schibmarii" oamenilor din tara ta, apai este rau.

Dar vezi ... pana si tiganii au capatat o reputatie proasta din cauza unor "oi negre" ale societatii lor.

Dar totusi ... statul roman le-a dat dreptul de asi castiga singuri painea, prin mijloace legale si ei "ne-au scuipat" si si-au vazut de drum.Oile astea negre ale lor ne-au facut sa ne formam o imagine f. proasta despre ei si din acest motiv, marea majoritate nu se impaca cu gandul ca locuiesc in tara noastra.

In legatura cu postul meu de mai sus ... ma refeream la acea "ramura mizerabila" a lor.Am vazut la viata mea tigani cultivati, cu studii superiorare, cu locuri de munca bine platite si chiar si muncitori in santier dar macar isi castigau painea cinstit.Cu aceasta "ramura" de tigani nu am nimic.Dimpotriva, ii respect si ii felicit pt. vointa si efortul depus ca sa ajunga OAMENI, caci cel mai mare lucru e sa fi OM !

Cat despre tiganii hoti, violatori, cersetori etc nu imi schimb parerea si tot la fel le urez ca si in postul anterior.

Daca ar fi cineva sa incerce sa ii educe, sa ii faca sa vada partea plina a paharului si sa renunte la hotii si cersetorii si sa puna mana pe carte sau pe lopata si sa isi castige traiul ca oricare cetatean.Ar fi de folos.Dar se pare ca aceast scop nu va fi atins prea curand pt. ca pe langa ca sunt saraci lipiti pamantului si abia stiu sa lege 2 cuvinte, se cred smecheri si mereu cauta necazuri.Asa ceva nu e de admirat, daramite sa ii si sustii.Nu voi avea nimic cu tigani si nici cu alte minoritati atata timp cat isi fac datoria de cetateni si invata putina responsabilitate.

Guest ivmartin
Posted

Se spune că în urmă cu câţiva ani într-un oraş dintr-o ţară din America de Sud poliţiştii, deranjaţi de proliferarea criminalităţii, au început să împuşte copiii din cartierele rău famate. Copii care nu aveau nume, nu erau luaţi în evidenţă - nu existau în consecinţă. Probabil şi amărâţii de sub podul din Italia, arşi de vii, nu aveau o identitate. Dacă s-ar pune problema repatrierii rămăşiţelor, nu cred că statul român ar şti pe cine să repatrieze...

De la a agresa un grup etnic, în afara oricărei morale, nu mai este mult până la agresiunea contra valorilor umane fundamentale. În Spania agresiunea a fost îndreptată contra românilor, nu a ţiganilor. Mulţumesc lui Nicolae Covaci pentru cum a reacţionat! Violenţa nu va alege în Europa între ţigani, români, polonezi şi slovaci.

Voi ziceţi că ţiganii ne compromit imaginea noastră imaculată. Nu laşitatea noastră naţională? Nu lipsa de unitate, coeziunea pentru care invidiem ţiganii? Nu slăbiciunile noastre ne fac să fim aşa cum suntem, ci câţiva infractori ţigani?

Nu mă solidarizez cu violenţa, ori de unde ar veni ea şi ori împotriva cui ar fi îndreptată! Nu privesc cu seninătate cum câţiva copii români au fost ucişi în Italia, în timp unii se extaziază de bucurie! Sunt consternat de durere şi nelinişte. Teroarea şi terorismul, fie că sunt arabe, italiene, române sau de altă naţie, nu aleg victimele. Azi au fost ei, mâine poate vom fi voi. Nu ţiganii sunt pericolul ci terorismul, fărădelegea în numele legii!

Unii, aşteptăm să vedem ce va zice Europa şi ne întrebăm ce ar fi făcut UE dacă s-ar fi întâmplat în România. Ar fi reacţionat pe măsura nesimţirii noastre. Ca la 13 iunie 1990. Sau aţi uitat deja?

Să auzim numai de bine!

Posted

treaba asta e exact cum e cu cainii vagabonzi...strainii cand vin toti le au grija si vai "ca sunt persecutati,ca sunt batuti pe strada" si incep sa faca campanii de "salvare" exact cum faceau vedete gen briget bardot (nuj cum se scrie intelegi voi) dar pe urma cand acei "persecutati" ajung in tarile lor,nu mai stiu cum sa scape de ei!de ce nu au grija de ei acolo in tara lor,si tot dau vina pe romania si acu ii trimit inapoi in tara??daca chiar le pasa nau decat sai "integreze" acolo unde sunt deja (italia,spania),oricum continui sa cred ca daca acest incident sar fi intamplat in romania (un roman ar fi dat foc la tabara)ar fi fost mult mai mare taraboi,si imediat sar fi alertat organizatiile de protectie a omului si altele (inclusiv UE).acum sunt curios ce se va intampla daca la termentul dat de organizatia aia rromii nu vor parasi italia!

Posted

aici se duce din cate am observat o polemica intre doua tabere: una care zice "burn`em all" pe principiul ca majoritatea sunt rai si ne fac tara de ras si o a doua care pledeaza pentru umanitatea noastra si pentru dreptul fiecaruia de a trai. Eu sincer nu iau nici una dintre tabere, nu as putea trai cu sufletul lor pe constiinta daca ar fi sa se ia vreo masura... va spun doar ca stau intr-un cartier marginas al orasului meu si ca e destul de civilizat... multi dintre ei au plecat la sate, altii stau in colibe la intrarea in oras sa aiba grija sa ne faca de rusine... ce stiu cu certitudine e faptul ca ieri dimineata, venind la servici, era cam ora 9 dimineata, lumina afara, totul ok, strada nu prea populata dar mare... vad un individ de etnie rroma dupa aparente la 50 m de mine iesind dintr-o tufa masandu-si organul sexual indreptandu-se spre mine si urmarindu-ma cu privirea. Mi-a spus ceva dar nu am dat atentie, evident ca nu stiam cum sa grabesc pasul sa ma indepartez... Ce poate face o femeie intr-o situatie ca asta? Ce nivel de civilizatie e asta? Asta e numai ce am patit recent... tot la cateva luni am cate o "intalnire de gradul 3" cu cate un dereglat... nu spun ca se reduce problema la rromi, dar spun ca majoritatea problemelor ei le creeaza. In cartier pe aici e chiar o.. nu stiu cum sa ii zic... trupa de soc de 3 indivizi care acosteaza persoane pe strada si le talharesc.. cat pe ce sa o patesc si eu cu ei... dintre ei nu stiu cati erau rromi si cati nu, doar ca fenomenul infractional are o mare amploare, iar populatia rroma il incurajeaza.

acum m-am gandit: nu exista nici o asociatie non-guvernamentala care sa se ocupe cu plasarea rromilor pe piata muncii? asa nu ar mai avea timp sa bantuie pe strazi sa faca prostii... just asking.. asa cum era pe vremea lui Ceausescu cand toata lumea trebuia sa munceasca, iar cei care refuzau erau pusi cu forta, parca atunci nu mai avea lumea atata timp sa se ocupe de chestii ilegale...

Posted

aici se duce din cate am observat o polemica intre doua tabere: una care zice "burn`em all" pe principiul ca majoritatea sunt rai si ne fac tara de ras si o a doua care pledeaza pentru umanitatea noastra si pentru dreptul fiecaruia de a trai. Eu sincer nu iau nici una dintre tabere, nu as putea trai cu sufletul lor pe constiinta daca ar fi sa se ia vreo masura... va spun doar ca stau intr-un cartier marginas al orasului meu si ca e destul de civilizat... multi dintre ei au plecat la sate, altii stau in colibe la intrarea in oras sa aiba grija sa ne faca de rusine... ce stiu cu certitudine e faptul ca ieri dimineata, venind la servici, era cam ora 9 dimineata, lumina afara, totul ok, strada nu prea populata dar mare... vad un individ de etnie rroma dupa aparente la 50 m de mine iesind dintr-o tufa masandu-si organul sexual indreptandu-se spre mine si urmarindu-ma cu privirea. Mi-a spus ceva dar nu am dat atentie, evident ca nu stiam cum sa grabesc pasul sa ma indepartez... Ce poate face o femeie intr-o situatie ca asta? Ce nivel de civilizatie e asta? Asta e numai ce am patit recent... tot la cateva luni am cate o "intalnire de gradul 3" cu cate un dereglat... nu spun ca se reduce problema la rromi, dar spun ca majoritatea problemelor ei le creeaza. In cartier pe aici e chiar o.. nu stiu cum sa ii zic... trupa de soc de 3 indivizi care acosteaza persoane pe strada si le talharesc.. cat pe ce sa o patesc si eu cu ei... dintre ei nu stiu cati erau rromi si cati nu, doar ca fenomenul infractional are o mare amploare, iar populatia rroma il incurajeaza.

acum m-am gandit: nu exista nici o asociatie non-guvernamentala care sa se ocupe cu plasarea rromilor pe piata muncii? asa nu ar mai avea timp sa bantuie pe strazi sa faca prostii... just asking.. asa cum era pe vremea lui Ceausescu cand toata lumea trebuia sa munceasca, iar cei care refuzau erau pusi cu forta, parca atunci nu mai avea lumea atata timp sa se ocupe de chestii ilegale...

Citisem un articol intr-un ziar local in care scria ca un grup de rromi au fost repatriati din irlanda ... si statul si o asociatie non-guvernamentala le-au gasit de lucru ( probabil salarii minime ) si rromii au fost foarte revoltati ca in Irlanda faceau si 100 de euro din cersit ... Ba mai mult la aeroport cand i-au adus au fost asteptati cu niste sandwichuri si apa plata si s-au simtit umiliti pt ca se asteptau la masa calda si suc :| cam asta e natia asta a lor ... pacat ca sunt si cativa care isi vad de treaba.

p.s Nu as putea traii cu gandul unei "solutii finale" ( am si sange de evreu in mine ) dar cred ca cea mai mare pedeapsa pt rromi ar fi sa li se dea o anumita suprafata din tara si sa fie lasati sa se autoguverneze :)

Posted

Ivmartin este cu adevarat coerent in tot ceea ce spune. Nu sunt de acord cu exterminarea lor sau cu lagare speciale,nu acesta este raspunsul,problema consta in tocmai in aceasta izolare in care au fost uitati,fara educatie,fara drepturi prea multe,fara sanse egale. Serenity spunea de acel barbat de etnie roma si de comportamentul sau pervers. Eu am vazut romani care faceau acelasi lucru,si cu toate astea nimeni dintre noi nu ar afirma ca toti barbatii romani se comporta in acelasi fel. Cat despre a fi de acord cu omorarea unor copii,care chiar nu poarta nici o vina,mi se pare strigator la cer. Ma intreb cati dintre cei de pe acest forum, care se pronunta atat de dur in problema tiganilor ,ar mai gandi la fel daca s-ar fi nascut intr-o familie de romi si ar fi trebuit sa se loveasca zi de zi de probleme precum extremismul unora,saracie accentuata,discriminarea angajatorilor care prefera romanii oricarui tigan,scarba de pe fata unor asa zisi "oameni superiori". Toate astea ar ticalosi pe oricine,omul prin natura sa este dispus sa faca orice pentru a supravietui,asa ca si acel individ care a avut nefericirea de a se fi nascut tigan,va incerca sa faca totul pentru a-si castiga traiul,prin orice mijloc...mici furtisaguri,cersit,si in cele mai nefericite cazuri,crima. Toate astea din lipsa de alternative...si din cauza unei lipse acute de solutii reale,conforme secolului in care traim.

Posted

Unii dintre voi îi categorisiţi în buni (10-15%) şi răi (85-90%). Voi sunteţi rasa superioară, cu procentele invers, probabil? Îi acuzaţi că nu învaţă, că fură, că violează, că ucid, că nu sunt creştini, că cerşesc, pe scurt - că sunt scursura oricărei societăţi. În schimb voi sunteţi cultivaţi, cinstiţi, smeriţi, buni credincioşi, educaţi, ce altceva decât cei aleşi. De ce să se schimbe ceva: voi sunteţi şi trebuie să rămâneţi stăpâni iar ei robi.

Nu ce fac sau nu fac ţiganii/rommii vă deranjează orgoliul de român (rrromân, cumva?) ci că se zbat, ca orice om normal, prin toate mijloacele, să trăiască o viaţă mai bună. Şi mulţi chiar reuşesc să-şi schimbe statutul social în care s-au născut..

Vorbiţi de hoţi dar îi vedeţi pe cei mărunţi, pe găinari! Vorbiţi de incultură dar nu vedeţi giganţii inculturii române care produc adevăratul rău acestei ţări!

Nu au avut nicio şansă şi nu au, cum nu avem mulţi dintre noi, într-o ţară în care corupţia, hoţia, minciuna şi prostia sunt la mare preţuire.

Ţiganii au furat tot ce se putea fura în România? Ţiganii au creat sistemul comunist? Ţiganii vă mint pe toate canalele media?

În Italia au fost ucişi cetăţeni români. Nu ţigani. Asta e problema. La umbra ”justiţiei” de tip nazist vor mai fi ucişi şi alţii. Iar voi vă excitaţi precum hienele la vederea sângelui.

Auzi: eutanasie! Mai ieri îi zicea soluţie finală! Ori aţi uitat că alături de evrei, ţiganii au mai fost categorisiţi ca rasă inferioară şi altădată. De nazişti.

Dacă ăştia au ajuns oamenii din ţara mea, mi-e scârbă că sunt român!

Apropo, în USA care o fi situaţia?

Pai si Usa are cam aceeasi problema asemanatoare noua, numai ca la ei tine de negri. Usa este tara cu cele mai mari probleme din punct de vedere rasist. Pana la urma ei au fost initiatorii rasismului. Un negru din trei comite infractiuni si este si normal ca toata lumea sa ii arate cu degetul. Degeaba mai sunt si cinstiti pentru ca lumea este satula sa suporte atatea magarii din partea lor. Daca pentru tine tigan = cetatea roman pai du-te cu ei. Eu nu am nimic cu ei dar i-as pune pe plute cu directia "tara de origine"

Posted

@ DarkBringer : total de acord cu tine.Sa se duca in tara lor de origine.Daca mai au vreuna acum.Ce stiu e ca tiganii au fost adusi la noi in tara de pe vremea razboaielor cu turcii pe post de sclavi.Tara lor de origine cica ar fi India din cate am auzit.Deci din partea mea ducase unde vor.Sa ramana si in Romania chiar, cu conditia sa devina cetacenti adevarati, sa-si indeplineasca indatoririle unui cetatean.

Din cate imi aduc aminte unul dintre voi spunea ca intr-un fel din cauza noastra au ajuns asa, ca noi ii respingem si ii dam uitarii sau ceva de genul.Pai daca vor sa iasa in evidenta si sa isi dea statul interes pt. ei si sa ii ajute sa devina niste cetateni adevarati atunci sa incerce sa ne atraga atentia prin niste fapte bune, sa ne dovedeasca ca ei defapt vor sa fie niste cetateni adevarati, ca si ei merita drepturile pe care le avem si noi.. si asta sa ne dovedeasca prin niste fapte bune nu cersit, furt si mai stiu eu ce.Sa incerce sa ne atraga atentia prin ceva bun.Dar ei dimpotriva, fac mai multe prostii.Si atunci de ce sa ii sustinem ? N-are rost.Sa ii vedem si pe ei ca fac niste fapte bune, ca vor sa munceasca, sa-si indrepte greselile cumva si atunci sigur vor fi acceptati.Numai ca eu nu vad ca asta sa devina realitate prea curand.Daca ei procedeaza la fel in continuare, atunci tot cu aceeasi ochi vor vi priviti ca si pana acum.. se poate si mai rau.

Posted

da eu nu inteleg pana la urma de ce sunteti asa razisti ? ei nu sunt tot oameni ?

Daca n-ar comite infractiuni si daca n-ar fura, cum fac majoritatea nu cred ca ar mai fi probleme.

Posted

da eu nu inteleg pana la urma de ce sunteti asa razisti ? ei nu sunt tot oameni ?

Daca n-ar comite infractiuni si daca n-ar fura, cum fac majoritatea nu cred ca ar mai fi probleme.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...