Guest Invisible Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :wub: un topic in care se discuta si mai ales se argumenteaza.Un forum este facut pentru discutii de acest gen si tocmai aceste discutii il tin in viata. Partea umana, partea frumoasa a unui forum, este cea conform careia fiecare are dreptul la o opinie si deseori parerea ta vine in contradictie cu a altora si sustinuta cu argumentate creaza topicuri care merita citite.Este normal sa nu ne placa acelasi lucru, doar suntem diferiti cu totii.Felicitari :)
dev Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Poate d-na Corina poarta doar nailon ... transparent ... sau poate nu stie ce-i la moda? :rofl1: V-am tzucat ... eu il respect si pe black si pe Raducu` ;) ... noapte buna ... d-na Corina ... o chipuire cu hainutele d-voastra?
Lancelot Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Un articol..usor penibil si copilaresc...dar care e scris in cuvinte grele ptr a asigura cantitatea de nonconformism atat de necesar artistilor din generatia moderna Ptr cei care au ajuns sa dezbata ce culoare au chilotii sau mai stiu eu ce..nu e fashion war aici Ptr domnisoara sau domnisorul ( depinde ce probl de identitate ridica) care si-a asumat paternitatea articolului ...nu iti fa griji..eu sunt gata sa te cred...la cat de deep e scris chiar nu vad de ce m-as certa cu cineva ptr 2 sau 3 randuri rasuflate
blk Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Cred ca daca ramanea anonim articolul era mult mai bine primit.E la moda sa ataci persoana care zice ceva si nu ceea ce zice.Deh, suntem prea obisnuiti cu barfa ca societate pentru a discuta despre altceva in afara de oameni..Small minds discuss people.Average minds discuss events.Great minds discuss ideas.
_alexa_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 mi-a placut aricolul pt simplul fapt ca am ras cu lacrimi dar nu mi se pare normal sa critici o generatie, mai ales ca nu faci parte din ea! fiecare generatie cu extravagantele ei! nici mie nu-mi plac baietii tunsi ciudat, asimetric, si imbracati in roz :P dar nici nu-i critic! Atata timp cat nu asorteaza pantaloni sport cu pantofi clasici, sau camasa la pantofi sport :rofl1: (cum am vz foarte des) e ok! pe unii chiar ii admir ca sunt mai coafati ca mine ) p.s. consider ca stilul muzical iti influenteaza vestimentatia, chit ca in adolescenta sau chiar in toata viata exemple: heavy-metal fans purtau binecunoscutele geci de piele plus alte accesorii de gen; hip-hop fans cu pantalonii si tricourile lor largi, etc... asa ca... e ceva normal ceea ce se petrece! Ati uitat generatia Andre? si fetitele incaltate cu salupele alea de lasau gauri in asfalt? :rofl1: pe cat de repede a venit acea moda, pe atat de rpd a si trecut. La fel se va intampla si cu cea prezenta. Sper! :lol: hf in continuare! mishto topic :D
never Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Era mai mult vorba de "coolarimea romaneasca" si cele 2 mari principii ale tinerilor de azi1. it's cool to be uncool2. remember you're unique, just like everyone else.deja o dam in paradoxuri...cel mai bine e sa iti tai (pierzi) un membru, caci handicapatii sunt ignorati si lasati sa isi vada de treaba lor...ps: hainuinimic berea sa curga si maneau sa se auda la max :huh:
c3nz0r Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cred ca mai mult au inteles articolul cei care sunt criticati in el decat restul persoanelor "uncool".Corina Petrescu nu si-a inteles propriul articol.Eu am explicat in cateva posturi ca personalitatea se poate pierde, in special, din cauza faptului ca oamenii sunt ,in general, snobi si am dat cateva exemple despre muzica si haine ca doar articolul asta cuprinde toate categoriile de persoane, genuri de muzica, haine, carti etc. Se pare ca marea majoritate "uncool", care ar fi trebuit sa prinda ideea, nu au prins-o.
deea<3wasd Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 eu snt minimalista dar n-am excese d-astea gen obsedata mereu de cum imi sta paru...recunosc ma imbrac mai colorat nu foarte...cat de cat....chiar daca am o tinuta gen: all black obisnuiesc sa-mi pun o bratara roz sau galbena :) nu neaparat pt a demonstra ceva efectiv..imi place :) gusturile nu se discuta