ReNuX Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 70.000 de rockeri din toată lumea au venit la Wacken, în nordul Germaniei, pentru un spectacol monstru: patru zile de heavy metal, în aer liber.Deşi pare greu de crezut, localnicii din sătucul apropiat au primit cu bucurie puzderia de participanţi la festival. Toate magazinele alimentare au vândut cam tot ce era pe rafturi. Cel mai repede au dispărut lăzile de bere, de parcă nici n-ar fi existat la vânzare.SURSAVIDEOP.S: La sfarsitul videoului sunt niste baietii care apar de dupa niste lazi de bere, aceea sunt romani si unul dintre ei este fratele meu :D Link to comment
alecs Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Wacken open air ... :wub: prea tare Link to comment
Zym3r Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 paradisul roackerilor ce mai ma thade tu nu ai fost? :( Link to comment
iLoveCalifornia Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 p-acolo se afla si EliTe :D Link to comment
mad_eye Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 70.000 de rockeri din toată lumea au venit la Wacken, în nordul Germaniei, pentru un spectacol monstru: patru zile de heavy metal, în aer liber.Deşi pare greu de crezut, localnicii din sătucul apropiat au primit cu bucurie puzderia de participanţi la festival. Toate magazinele alimentare au vândut cam tot ce era pe rafturi. Cel mai repede au dispărut lăzile de bere, de parcă nici n-ar fi existat la vânzare.SURSAVIDEOP.S: La sfarsitul videoului sunt niste baietii care apar de dupa niste lazi de bere, aceea sunt romani si unul dintre ei este fratele meu :DVreau sa ajung si eu acolo care imi imprumuta 500 de euro si un bilet de avion :D Link to comment
Frosty Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 e vreo 120-150 de euro biletul buc-munchen ;) ceva de genul :P Link to comment
TwisteR Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 50 euro dus intors la oferta,biletul de avion. :D super tare,chiar ca paradisul rokerilor. @ulise ce sa caute elite ca trebuie incompaniat Link to comment
Sephiroth Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 ce bine ca nu stau acolo , nu cred ca puteam dormi in noaptea aia =) Link to comment
davoli Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 sa le trimitem alora 2-3 mi de manelari la pachet ? :)totusi 70.000... noi nici daca o sa jucam finala ucl nu o sa strangem 70.000 spectatori Link to comment
Whiplash Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 cel mai tare festival de metal din Europa... :crybaby: Link to comment
Stargate Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 varianta europeana de woodstock?Fain...distractie pt fani. B) Link to comment