Jump to content
Bobo

Superb !

Recommended Posts

Posted

Niciodata asa in Romania! :angry1:

niciodata nu spune niciodata, ne vom putea mandri si noi cu asemenea galerii doar cand ura caeasta prosteasca dintre echipe va inceta :sef: ... si primul pas in stoparea acestor huligani de pe stadioane trebuie sa le faca presedintii/patronii/managerii de cluburi care nu trebuie sa se tot dea in spectacol pe la stiri/emisiuni/ziare etc. pt. ca asta ii incita pe suporteri

Posted

ceea ce ridica lumea acum in slava..adica galeriile din afara..ok arata f bine..nu toate..ceea ce se uita cu adevarat e ca absolut toate aceste galerii au vieti omenesti pe constiinta..atat turcii cat si englezii, grecii , sud-americani...in timp ce la noi..desi sunt cum sunt..incidentele sunt totusi minore dar exagerate de presa

@ sa nu uitam galeria Stelei din CL..in special returul cu Standard Liege..cand era plin tot Lia Manoliu si se cutremura pur si simplu..

De asemena galeriile lui Poli..Rapid..DInamo Craiova..potential este..dar trb sa fie organizati mai bine

Posted

Eu sunt sigur ca niciodata nu vom vedea asa ceva in romania -_- .

La noi este cu totul diferit unii sunt instare sa omoare si un om pentru ca a luat un gol portaru sau nustiu ce.

Am fost odata pe un stadion cand juca steaua cu nustiu cine si a inceput unu sa cante nustiu ce cami bag...in portaru.....asa si dupa cateva sec au inceput sa cante toti la fel si sa injure fiindca portarul de la steaua a incasat un gol :blink:

Sau atunci cand aruncau cu scaune in jucatori sau scuipau jucatorii.

:wub:
Posted

astea de care ziceti voi sunt mici copii pe langa galeria lui Liverpool FC.. aia e cea mai superba galerie pe care am vazut-o vreodata.. asta daca v-at uitat.. de ex.. sezonul trecut in CL.. :wub: canta tot meciul.. din primul minut pana in ultimul.. indiferent de scor..

aham...indiferent de scor de scor zici , a ? si in finala dc nu li se mai auzea glasu?

Cea mai frumoasa priveliste a unui stadion , cea mai buna echipa a Europei :wub:

http://img408.imageshack.us/my.php?image=acmilansc5.jpg

Posted

nice picutre :D ..oricum acolo is oameni civilizati si microbisti adevarati, nu sar gardurile si se duc sa bata vreun jucator :blink: se duc la meciuri sa sustina echipa preferata

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...