Jump to content
Bobo

Superb !

Recommended Posts

astea de care ziceti voi sunt mici copii pe langa galeria lui Liverpool FC.. aia e cea mai superba galerie pe care am vazut-o vreodata.. asta daca v-at uitat.. de ex.. sezonul trecut in CL.. :wub: canta tot meciul.. din primul minut pana in ultimul.. indiferent de scor..

@Bobo.. ai vazut meciul Steaua - Charleroi ? penibil.. astea sunt galeriile romanesti.. nici nu canta ca-lumea.. nu sustin echipa 100% dar au pretentii si fac peste tot unde merg scandal..

Link to comment
Share on other sites

Parerea mea, in Romania, cea mai frumoasa galerie e

de acord :D

galeria stelei in filmuletele alea nu m-a impresionat deloc. galeria frankfurt seamana un pic cu cea a timisoarei, cu mentiunea ca dan paltinisanu are tribunele mai bine construite :)

si s-ar putea ajunge in curand si la galeriile din Romania la acelasi nivel sonor si trepidant - singura conditie ar fi sa se permita intrarea pe stadioane in stare avansata de ebrietate sau consumul bauturilor alcoolice pe stadion... ca deh, suntem oameni veseli de felul nostru si stim sa ne simtim bine :).

Link to comment
Share on other sites

e vorba de mai mult decat vointa aici. e vorba de educatie. multi dintre cei care canta pe stadioane asa au fost crescuti. in spiritul echipei respective. e nevoie de daruire, de vointa, de pasiune pentru a te "lupta" asa pentru echipa pe care o sustii,ori in romania asta se intelege prin scandari rasiste si/sau injurii la adresa conducatorilor din fotbal.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...