Jump to content
Guest Invisible

Peste 20.000 de oameni la concertul lui Julio Iglesias de la Timişoara

Recommended Posts

Guest Invisible

Peste 20.000 de oameni la concertul lui Julio Iglesias de la Timişoara

Peste 20.000 de oameni au înfruntat canicula şi s-au adunat, joi seara, la Ştrandul Tineretului din Timişoara, la concertul susţinut de Julio Iglesias; unde problemele organizatorice nu au lipsit.

În timp ce lumea se îmbulzea nervoasă, încercând să-şi găsească locul, cu doar câteva minute înainte de începerea concertului unul dintre organizatori a urcat pe scenă şi a anunţat că numerotarea a fost făcută greşit, dar că mai sunt scaune libere, astfel că cei rămaşi pe dinafară s-au înghesuit să le ocupe. Unii au luat chiar scaune din rând şi le-au aşezat în faţă. Au fost şi cazuri în care timişoreni care au dat trei sute de mii de lei pe bilet, cel mai scump, să fie nevoiţi să stea în picioare.

Nervozitatea a dispărut după ce şi-a făcut apariţia starul latino şi a început să cânte. Julio Iglesias a smuls în repetate rânduri ropote de aplauze şi a ridicat oamenii în picioare.

Au fost şi probleme cu sonorizarea, Julio Iglesias cerându-le, în câteva rânduri, celor de la tehnic, să le remedieze. În timpul unei piese, cântăreţul s-a oprit, şi-a şters sudoarea şi a spus că este foarte cald.

Concertul, organizat pe un ştrand dezafectat din Timişoara, a ţinut două ore. Biletele au costat între 50 şi 300 de lei. Ca să formeze rânduri, organizatorii au lipit scaunele de plastic cu scoci.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 20.07.2007 la ora 10:40

Link to comment

vine si in constanta...

cat despre concertul din timisoara... nu l-am prins pentru ca eram ocupata cu rolling stones la bucuresti pe atunci, dar am inteles ca intr-adevar organizarea a fost mai mult decat penibila. "strand dezafectat" ca locatie... da, i se poate spune si asa, strandul ala mi se parea dezafectat si pe vremea in care functiona la parametri normali... n-o mai fi julio in top 20 in zilele noastre, dar putin respect pentru "latino lover-ul" de altadata (lol) cred ca ar trebui sa existe. mama, octogenarii si tinerii excesiv de romantici s-au bucurat desigur sa-l poata auzi si, de ce sa nu recunosc, pe "aqua dolce, aqua sala" mi-ar face si mie oricand placere sa dansez. la timisoara a fost usor o bataie de joc, sper sincer ca in celelalte orase ale turneului lui organizarea romaneasca de exceptie sa nu se faca inca o data de ras. pentru ca in timisoara, dupa experientele shakira si julio iglesias, nu vad cine ar mai veni...

Link to comment

Eu consider ca muzica buna nu are varsta...si nu trebuie sa fii excesiv de romantic pentru a te bucura de vocea lui Julio Iglesias...este bine ca se efectuaza acest turneu si mai cred ca noi romanii meritam astfel de concerte.Cat despre organizare...nu ma mai mira nimic,suntem recunoscuti pentru fusereala cu care se fac lucrurile in astfel de cazuri.S-a tot vorbit de pretentiile exagerate ale lui Julio...sa fim seriosi,omul are dreptul sa aiba asemenea cerinte..la urma urmei a incantat generatii intregi cu muzica lui.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...