Jump to content
IceMan

Circuite prin Romania

Recommended Posts

Imagine IPB

Cu cateva sute de lei de persoana, puteti vedea o intreaga regiune a tarii intr-o singura deplasare. Daca doriti sa vedeti cat mai multe dintre frumusetile Romaniei in concediul sau vacanta dumneavoastra, puteti opta pentru un circuit intern.

HAI-HUI PRIN DELTA

Un circuit Delta Dunarii - Mamaia de 5 zile costa intre 700 si 820 de lei/persoana. In pret sunt incluse cazare la hoteluri de 3 stele, masa (in regim de demipensiune), transportul cu autocarul si cu vaporul, ghid insotitor. Pretul se poate achita si in doua rate. Puteti vizita manastirile Celik-Deree si Cocosul, puteti face excursii cu vaporul pe bratul Sulina si pe Bratul Sf.Gheorghe sau pur si simplu puteti face plaja si inota. Pentru sume cuprinse intre 850 si 950 de lei/persoana, va puteti bucura de circui-

tul Delta Dunarii-Tulcea, care dureaza 5 zile. Serviciile incluse sunt: transport cu autocarul, cazare la hoteluri de 3 stele, masa in regim de pensiune completa. Va veti distra de minune mergand cu vaporul pe Bratul Sulina (veti vizita orasul Sulina si Cimitirul International si va veti desfata cu dejun pescaresc cu vin de Niculitel), pe Bratul Chilia si pe Bratul Sfantul Gheorghe.

CIRCUITE MONTANE

Cei care iubesc munte-

le pot alege circuitul

Maramures - Apuseni - Transfagarasan, de 6 zile, care costa in jur de 700 lei/persoana. In pret intra cazarea la hoteluri de 2 si 3 stele, masa in regim de demipensiune, transport cu autocarul. Printre locatiile pe care le puteti admira se numara: Brasov, Bistrita, Borsa (urcare cu telefericul la Cascada Cailor), Moisei (Casa Martirilor, Mausoleul), Pasul Gutin (Mormantul lui Pintea Viteazul), Baia Mare (Muzeul de Mineralogie al Maramuresului), Bogdan Voda (Biserica veche din lemn), Ieud, Sapanta (Cimitirul Vesel), Cetatea Medievala Dezna, Moneasa, Chiscau (Pestera Ursilor), Geoagiu Bai, Transfagarasan (Cabana Balea Lac, Lacul Balea, Lacul Vidraru), Curtea De Arges. Un alt circuit interesant pentru care veti plati aproximativ 900 de lei/persoana este cel de 7 zile Valea Jiului - Apuseni - Maramures. Pretul se poate achita si in rate si include 6 nopti cazare cu demipensiune si transportul cu autocarul.

CIRCUIT PRIN MOLDOVA SI MARAMURES

Pretul unui circuit de 7 zile prin Maramures si Nordul Moldovei este cuprins intre 800 si 900 de lei/ persoana. Plecarea se face din Bucuresti pe ruta Ploiesti - Brasov - Sighisoara (vizitarea centrului medieval) - Baia Mare - Borsa (urcare cu telefericul la Cascada Cailor) - Pasul Prislop (1416m, cel mai frumos din Romania) - Campulung Moldovenesc - Manastirea Moldovita - Manastirea Sucevita - Chilia lui Daniil Sihastru - Manastirea Putna - Manastirea Voronet - Manastirea Humor - Cetatea Sucevei - Manastirea Neamt - Manastirea Secu - Humulesti - Targu-Neamt (Cetatea Neamtului) - Manastirea Agapia - Manastirea Varatec - Hanul Ancutei (cina cu lautari si Cotnari) - Roman - Bacau - Poiana Sarata (popas la mici si be-re) - Bucuresti. Servicii incluse: transport cu autocarul si cazare cu demipensiune.

sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...