Ghiba Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 V-ati imbratisat intre voi si v-ati facut voua poze, asta deja e narcisism nu "free hugs"
Maximus- Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nu stii cum sa faci posturi mai repede? I-am dat eu in cap?In caz ca nu stii am vrut sa fac si eu asa ceva in Bucuresti deci nu ma intereseaza ca au "copiat". Am zis PACAT CA AU FOLOSIT ACEEASI MUZICA precum niste oameni care nu fac ceva de dragul de a o face ci de dragul de a dovedi ceva.Eu daca as fi reusit sa organizez chestia aia si as fi filmat.. in mod sigur nu as fi pus aceeasi muzica.ai spus "au copait PANA si melodia". adica au mai copiat si altceva.. anyway.. celor carora nu le convine ce s-a intamplat acolo, sau cum a fost facut filmuletul( trebuie nush ce melodie, etc. .. ) sa nu mai posteze.. heard Ghiba, blk ?
blk Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ai spus "au copait PANA si melodia". adica au mai copait si altceva.. anyway.. celor carora nu le convine ce s-a intamplat acolo sa nu mai posteze.. heard Ghiba ?Adica e postul facut doar pentru laude?Ca si initiativa atunci.. jalnica. Daca faceti asta doar ca sa va bage lumea in seama.. pfff..
Ghiba Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ai spus "au copait PANA si melodia". adica au mai copiat si altceva.. anyway.. celor carora nu le convine ce s-a intamplat acolo, sau cum a fost facut filmuletul( trebuie nush ce melodie, etc. .. ) sa nu mai posteze.. heard Ghiba, blk ?mergi pe coate ca-i apa mica :)
Maximus- Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Adica e postul facut doar pentru laude?Ca si initiativa atunci.. jalnica. Daca faceti asta doar ca sa va bage lumea in seama.. pfff..word horus!!Nu a fost facut cu dragul de a face!!cum face omu` ceva tu trebuie sa critici in loc sa apreciezi !! se incearca promovarea lucrurilor "BUNE" din tara asta.macar apreciati...iar daca nu va convine..macar nu mai spuneti..
Fane Spoitoru Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 doamne nu stiam cum sa ma mai feresc de ei cand am trecut pe centru sa ajung acasa ))))) ma mai si grabeam p.s horus uni dintre ei/ele au fost chiar enervanti ;) no offence da majoritatea erau OK sa zicem :)
frankie Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 blk esti penibil prietene.critica constructiva ? de ce trebuie sa critici ??? DE CE ? ce trebuie sa faca cineva sa apreciezi si TU ?? sa gaseasca leac pt cancer ?cat despre melodie, aia e cea mai potrivita pt ca aia a fost melodia din filmul original...si e cea mai frumoasa. Si pe langa asta nu e asa usor sa gasesti o mel. potrivita pt asa ceva k ? Lasa-te ca oi avea tu nu stiu cate clase dar nasul tot pe sus il ai...te simti superior noua Nu gasesti oameni sa faci asa ceva ??? pai cine ar face asta cu tine ?Bv tie, ai reusit sa transformi alt thread intr-un thread de cearta ! trebuie sa strici tu totul "vedeto"@Ghiba : nu prea se inghesuiau strainii pt imbratisari... de aia:P
Raul Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hmm curios ma intreb cand se va organiza asa ceva si in Bucuresti...sunt sigur ca ar fi doritori pe langa cei, ce sunt impotriva sau doar au chef de facut baza...
rtk Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nice nice ... dar totusi .. cum se numeste melodia ? >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<Sick Pupies - All the same :wub: :wub: :wub: :wub:
TrC Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Adica e postul facut doar pentru laude?Ca si initiativa atunci.. jalnica. Daca faceti asta doar ca sa va bage lumea in seama.. pfff..Blk nimeni nu te obliga sa postezi . Iti place bine , nu asta este , go f...k u'r....lf.Pa pa va salut de la Plaja Lui Maruta.
Ghiba Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Suntem Romana, pretuiti lucrul asta, pentru ca nu putem sa-l schimbam .... :) Melodie buna pentru "Free Hugs"-urile din romania ar fi Mircea Rusu - Iarba verde de acasa Serios e chiar faina melodia P.S. blk esti un nenorocit :D ... Tractor tu ai postat ca sa te lauzi si sa mai faci un post sau ce ? :>
blk Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dupa cum am zis.. daca nu sunteti capabili sa intelegeti critica atunci ati facut acest gest (free hugs) pentru a fi laudati.. pentru a iesi in evidenta. Un gest extraordinar de ipocrit pe care nu am cum sa nu-l critic.Vreti sau nu, am dreptate. Atata timp cat voi imi ziceti "daca nu ai nimic pozitiv de zis, dispari" imi dati dreptate. Nu exista numai lucruri pozitive in lume. De fapt exista foarte putine si neapreciate. Faptul ca eu observ greseli pe care voi nu le observati nu ma face un "troll" sau un "spammer". Ati postat pe un forum public, fiti pregatiti sa auziti tot felul de pareri. Nu mai fiti copilasi sa dati in lacrimi de fiecare data cand nu e cineva de acord cu voi.
frankie Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Dupa cum am zis.. daca nu sunteti capabili sa intelegeti critica atunci ati facut acest gest (free hugs) pentru a fi laudati.. pentru a iesi in evidenta. Un gest extraordinar de ipocrit pe care nu am cum sa nu-l critic.Vreti sau nu, am dreptate. Atata timp cat voi imi ziceti "daca nu ai nimic pozitiv de zis, dispari" imi dati dreptate. Nu exista numai lucruri pozitive in lume. De fapt exista foarte putine si neapreciate. Faptul ca eu observ greseli pe care voi nu le observati nu ma face un "troll" sau un "spammer". Ati postat pe un forum public, fiti pregatiti sa auziti tot felul de pareri. Nu mai fiti copilasi sa dati in lacrimi de fiecare data cand nu e cineva de acord cu voi.Nu ti-a zis nimeni sa zici ceva pozitiv am zis ca NU era nevoie sa critici, nu ti-a cerut nimeni sa lauzi acest lucru..cei din filmulet au incercat si ei sa faca ceva, insa nesimtitii, egoistii, ingamfatii ca tine, mereu strica totul pt ca NU au nimic bun de zis !!! NIMIC !! asa ca, dute cu dreptatea ta, bagati-o undeva, NU mai face spam (na ca ti-am zis sa nu mai faci spam), si lasa-ne pt ca nu, repet, NU ne intereseaza ce vrei TU sa zici atata timp cat TU nu reusesti sa apreciezi ceva. Ce greseli observi tu in aceasta campanie "Free hugs" din Craiova ? esti dus ! ! Este un forum public, dar asta nu-ti da dreptul sa iei peste picior lumea, sau sa postezi numai de dragul de a posta sau pt a arata cat de inteligent esti tu frate ... atat iti zic si incetez ca se pare ca n-am cu cine, inainte credeam ca e ceva in capu` tau si chiar te respectam pt cum postai in unele dezbateri, dar se pare ca nu esti decat un ingamfat, si te asigur ca nu sunt singurul care crede acest lucru despre tine ! sper sa fii trist ca acum toata viata.. Rog un moderator sa inchida threadul !!
Legacy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 la penultimul free hugs din craiova... nimeni nu a acceptat nici un free hug de la componenti trupei " free hugs" ... asta am vazut pe youTuBe... macar acuma ati reusit sa imbratisati pe cienva ?ps: daca vrei sa faci un roman fericit... ii dai 1milion si te tine minte pe viata
DevicE Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Foarte frumos aici nu sa intanplat nimic deosebit :(
zazone- Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 lenoah1234 (5 days ago) Marked as spam free sex nu faceti doar free hugs? (comment de pe youtube)
Guest trauma Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 "I don't mind where you come fromAs long as you come to me..."[sick Puppies]HEeeeeeeeeeeeeeeeeei freeeeeeeeee hugzzzzzz uahuuu >:D< >:D< >:D<...multumesc pt imbratisari..cei care au "imbratisat"..iar la randul meu la fel..>:D<..toate cele bune tuturor.. :) ...o imbratisare pt fiecare ce simte nevoia...sau pur si simplu vrea >:D< ^_^
gexy Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Pacat ca nu am fost si eu vruiam sa le imbratisez pe toate fetele frumoase fara riduri si fara grasime :yum: altadata anuntati si voi :) vin si eu 100%100