Jump to content
frankie

Free Hugs Craiova

Recommended Posts

Posted

Frumos, n-am putut sa ajung si eu. http://imageshack.us http://imageshack.us http://imageshack.us

>:D< >:D< >:D< pentru toti :D

Posted

Frumos.Mi-a pus un zambet pe buze.Chiar nu ma asteptam sa vad in romania.

nu mai retin in ce oras, dar nu am fost primi.. oricum foarte frumos. cunosc si eu din vedere cativa de acolo :D

felicitari

Posted

Pt cei din Craiova, care ati fost la free hugs ( >:D< ) ... si pt restu care doar au nevoie de o imbratisare >:D<

Watch this !

la ce fete erau, cred ca stateau astia la coada :lol: , poate ajung si pe aici ^^

Posted

very very nice , i need a hug :( >:D<

Tie numa` a hug nu`ti trebe . Parca iti trebuiau bani . :P

Shto chestia , dar la noi in Romania nu cred ca este chiar luata prea in serios . Multi daca ii vad incep sa rada sau o sa`i creada nebuni sau ceva de genu` .

Oricum , good luck cu campania . :P

Posted

f frumos... pacat ca n-am stiu ca veneam si eu cu voi... cand mai faceti asa ceva si aveti nevoie de oameni pm pe forum sa vin si eu :D

Posted

Mai misto asta.. Pacat ca ati copiat pana si muzica :(

nu e vorba de copiat. ceea ce au facut conteaza. daca cineva face un lucru bun, si altul a doua zi face la fel, face "plagiat" ?, trebuie sa-i dam in cap ? din contra. lucrurile rele sa nu trebuie le copiem..

congrats once again

Posted

Nu stii cum sa faci posturi mai repede? I-am dat eu in cap?

In caz ca nu stii am vrut sa fac si eu asa ceva in Bucuresti deci nu ma intereseaza ca au "copiat". Am zis PACAT CA AU FOLOSIT ACEEASI MUZICA precum niste oameni care nu fac ceva de dragul de a o face ci de dragul de a dovedi ceva.

Eu daca as fi reusit sa organizez chestia aia si as fi filmat.. in mod sigur nu as fi pus aceeasi muzica.

Posted

Nu stii cum sa faci posturi mai repede? I-am dat eu in cap?

In caz ca nu stii am vrut sa fac si eu asa ceva in Bucuresti deci nu ma intereseaza ca au "copiat". Am zis PACAT CA AU FOLOSIT ACEEASI MUZICA precum niste oameni care nu fac ceva de dragul de a o face ci de dragul de a dovedi ceva.

Eu daca as fi reusit sa organizez chestia aia si as fi filmat.. in mod sigur nu as fi pus aceeasi muzica.

A fost folosita aceeasi melodie blk pt ca aia e melodia care se potriveste cel mai bine, si la toate filmele cu free hugs e melodia aia...e melodia "free hug-urilor"...

Nu a fost facut cu dragul de a face ceva ! Insa cum tu cauti nod in papura la orice pe forumul asta si normal ca ti-ai bagat nasul aici si trebuia sa zici tu ceva nu ??? Te mananca degetele daca nu tastezi ? ...fa tu filmulet si pune tu rock, house, metal, manele sau ce mai asculti tu, sa vedem cine se uita la el. De aia nu avem tot felul de campanii si alte chestii de valoare in tara noastra, ca exista oameni ca tine blk, cum face omu` ceva tu trebuie sa critici in loc sa apreciezi .. ce pot sa spun...gandire tipica unui roman, bv esti un "mare" om !

Pt toti ceilalti , in afara de blk, >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

PS: o imbratisare prelungeste viata...

Posted

Tie numa` a hug nu`ti trebe . Parca iti trebuiau bani .

:rofl1:

Foarte frumos chiar nu ma asteptam sa vad asa ceva in romania :hello:

Posted

A fost folosita aceeasi melodie blk pt ca aia e melodia care se potriveste cel mai bine, si la toate filmele cu free hugs e melodia aia...e melodia "free hug-urilor"...

Nu a fost facut cu dragul de a face ceva ! Insa cum tu cauti nod in papura la orice pe forumul asta si normal ca ti-ai bagat nasul aici si trebuia sa zici tu ceva nu ??? Te mananca degetele daca nu tastezi ? ...fa tu filmulet si pune tu rock, house, metal, manele sau ce mai asculti tu, sa vedem cine se uita la el. De aia nu avem tot felul de campanii si alte chestii de valoare in tara noastra, ca exista oameni ca tine blk, cum face omu` ceva tu trebuie sa critici in loc sa apreciezi .. ce pot sa spun...gandire tipica unui roman, bv esti un "mare" om !

Pt toti ceilalti , in afara de blk, >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

PS: o imbratisare prelungeste viata...

Ai probleme baiete? Tu nu auzi ca am vrut si eu sa fac asa ceva numai ca nu am gasit oameni? De unde si pana unde sunt eu impotriva acestor campanii?

Daca tu nu apreciezi critica (si aia constructiva) bv tie. Cum sunt si alte filmulete cu alte melodii inseamna ca si voi puteati sa folositi alta melodie, nu?

Oare eu "atac" prea dur sau oamenii se ataca din orice? ;)

EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=3As1IBC9ohI

Se poate si cu alta melodie.. si nu e rock sau rap sau ce aberai tu pe acolo. Sunt si alte melodii in lume. Si suna si altele bine..

Puteai sa incerci ceva de la Kelly Family daca ai auzit de ei vreodata.

Ca sa nu zic ca puteai sa folosesti o melodie romaneasca.. cred ca Holograf s-ar potrivi destul de bine.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...