Jump to content
Fallout

Tabără de curăţenie în Delta Dunării

Recommended Posts

Amplă acţiune de ecologizare în Delta Dunării! Compania Energy Holding, împreună cu Asociaţia Salvaţi Delta - Academia Caţavencu organizează Tabăra de Curăţenie. Timp de o lună, 80 de voluntari vor strânge gunoaiele din Delta Dunării, încercând să tragă un semnal de alarmă asupra poluării care a crescut îngrijorător în ultimii ani.

Acţiunea a început ieri dimineaţă, pe Braţul Sfântu Gheorghe. Voluntarii vor strânge PET-urile din Deltă, vor aduna gunoaiele şi vor construi cuiburi de berze pe stâlpii de electricitate.

"Tot ce trebuie să faci e să priveşti în jur. Problema poluării Dunării e foarte serioasă. Există tone de plastic, tot ce putem face este să strângem plasticul", a declarat Roy Maybud, vicepreşedintele companiei Energy Holding.

Ieri, voluntarii au scris pe plajă mesaje ecologiste din trupuri umane şi saci de gunoi. La acţiune a venit şi ministrul Mediului, pe bicicletă.

De ce aţi venit pe biciletă?

La acţiune a venit şi ministrul Mediului, pe bicicleta. "Vreau să folosesc acele mijloace de transport care sunt normale, sunt la îndemână şi pe care putem să le utilizăm în loc să ne certăm şi să claxonăm", a declarat Attila Korodi.

La finalul campaniei, voluntarii vor realiza din deşeurile adunate o lucrare numită Monstrul Deltei, pentru ca populaţia să înţeleagă cât de mult este poluată delta. Lucrarea va fi expusă în toate ţările prin care trece Dunărea.

sursa

site-ul taberei il puteti gasi pe google cautand "tabara de curatenie"

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...