Jump to content
LeX LuTHoR

TF1 dă în judecată YouTube şi Dailymotion

Recommended Posts

Postul de televiziune TF1 dă în judecată YouTube şi Dailymotion

TF1, cea mai urmărită televiziune generalistă din Franţa, a decis să acţioneze în justiţie platformele online YouTube şi Dailymotion. Francezii aucuză proprietarii celor doua site-uri căau difuzat, fără a avea autorizaţie, imagini a căror drepturi de difuzare aparţin postului TV, informează, anunţă "Le Figaro".

Reprezentanţii TF1 au afirmat că vor depune plângerea împotriva platformei Dailymotion la jumătatea lunii iulie şi că vor reclama "folosirea neautorizată de conţinut protejat prin drepturi de autor" şi "complicitate la fals prin furnizarea de mijloace". Plângerea împotriva YouTube, aflată în proprietatea companiei Google, va fi depusă tot în timpul acestei veri .

Directorul de operaţiuni al Dailymotion, Didier Rappaport, a declarat că este extrem de surprins de decizia postului TF1.

TF1 face parte din TF1 Group, cea mai mare companie de televiziune din Franţa. TF1 Group deţine, printre altele, mai multe companii de producţie audiovizuală şi cinematografică, de distribuţie de CD-uri şi DVD-uri şi companii de teleshopping.

Sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...