Jump to content
rats

Sony Playstation 3™

Recommended Posts

Posted

sa stii ca ai dreptate, chiar ar trebui sa fie si DVD-Recorder pt ca deja pretul unui dvd-rw a ajuns la ~2.000.000 ROL (200 RON :D), sau macar sa fie o varianta cu DVD-Recorder (cum e PSX) care sa fie cu 50-100$ mai scumpa

Posted

slim nu te supara,da eu nam vazut nicaieri k ps3 o sa citeasca divx!!!dak ai informatii ,zi mi si mie de unde!! :blink: am ps2,stiu k citeste dvd!! :tiphat:

pt radu:de obicei esti mai bine informat!!ps2 nu citeste mp3!doar dvd!dak nu e umblat la chip,of course! :tiphat:

Posted

cu ajutorul unor programe (ex: ARMAX 2) pot fi rulate DivX-uri si mp3-uri

ce n-ai inteles de aici?

si sa fii sigur ca o sa le citeasca PS3 fara ajutorul unor programe, PS2 fiind conceput pe vremea cand MP3 si DivX nu erau citite de nici un DVD Player, si nici nu erau atat de raspandite

EDIT: vesti bune: 2.5in Removable Hard Drive (Unknown Size) :dance:

EDIT2: stie si SACD :hello:

Posted

mazen,tu vorbesti de probabilitati!nicaieri nu sa comunicat oficial k ps3 ar citi divx! B)

ahh ,si ink ceva :industria filmului lupta din greu sa nu ajunga la dezastrul la care au ajuns cei din muzica din cauza napster si formatului mp3!deci divx nu e o alternativa prea viabila pt ei!de ce crezi k promoveaza formatul blu ray??stiu ca majoritatea playerelor citesc divx(am un thomson f bun),insa nu uita ca sony are interese f mari si in hollywood,nu doar la partea hardware!eu as dori sa aveti dreptate,dar ma indoiesc! ;)

ps:cat despre armax 2,eu am vazut ca este doar un proiect,ink nici nu a fost lansat,deci............ :beer:

Posted

mazen,tu vorbesti de probabilitati!nicaieri nu sa comunicat oficial k ps3 ar citi divx! cool.gif

ahh ,si ink ceva :industria filmului lupta din greu sa nu ajunga la dezastrul la care au ajuns cei din muzica din cauza napster si formatului mp3!deci divx nu e o alternativa prea viabila pt ei!de ce crezi k promoveaza formatul blu ray??stiu ca majoritatea playerelor citesc divx(am un thomson f bun),insa nu uita ca sony are interese f mari si in hollywood,nu doar la partea hardware!eu as dori sa aveti dreptate,dar ma indoiesc! wink.gif

ps:cat despre armax 2,eu am vazut ca este doar un proiect,ink nici nu a fost lansat,deci............ occasion14.gif

1. cei de la SONY au inceput de anul trecut sa produca DVD Playere care citesc formatul DivX wink.gif

2. ARMAX (Action Replay MAX) nu este un proiect asa cum sustii tu, el fiind disponibil la gameshop dinainte sa fie facut acest topic

http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=2273

3. costul de productie al unui PS3 este destul de mare, asa ca nu cred ca vor mai implementa si un chip DivX, insa au zis ca vor vinde HDD-uri pt consola impreuna cu LINUX for PS3 1.0 preinstalat, adica va putea fi folosit ca un PC (sper sa nu se razgandeasca tongue.gif)

4.

de ce crezi k promoveaza formatul blu ray??

cea mai buna calitate de la un DivX este de cel putin 6 ori mai proasta decat cea standard de la filmele in format HD 5.gif

Stiati ca cei de la SONY vor sa vanda consola la pretul de 399$ cu toate ca (,) costul de productie este 494$? smile.gif)

http://www.gamespot.com/news/2005/06/28/news_6128295.html

PS: daca nu stiai, si cei de la SONY au facut un format de compresie mai bun decat MP3 care se numeste ATRAC3 (calitate 128kbps MP3 = calitate 64kbps ATRAC3/ATRAC3 PLUS)

poate il vor face sa citeasca fisiere ATRAC smile.gif

PS2: scuzati reply-ul destul de tarziu smile.gif

Posted

... PSP-ul nefiind disponibil in romania pana in septembrie 2005 desi a fost lansat in decembrie anul trecut, iar o persoana nu poate sa cumpere decat o singura bucata!...

fi serios omule ! arata-mi si mie unde se pune "restrictia" asta cu o singura persoana?

La cat de bine merg vanzarile (la noi in tara ) iti cumperi psp cate vrei ,persoana fizica ,numai bani sa ai sa le cumperi...

Vede-o-as eu magazinul ala care n-o sa vanda PSP sau PS3 (de care o fi vorba)numai la o singura persoana.Daca ai bani ,iti iei 5 bucati de psp ,nu una singura...evil5.gif

Toata lauda pentru PS 2 .am jucat si eu putin din gta vice city pe consola ,dar pur si simplu e superb(fara sacadari )Se vede ca si pe un PC performant cu toate detaliile grafice la maxim la rezolutia de 1024 x768.

isi merita banii dar cam scumpe jocurile...

Nici nu vreau sa ma gandesc ce surpriza placuta va fi cand o sa puteti "butona" unii dintre voi pe PS 3.Grafica ne va da cu siguranta peste ochi intr-un mod placut.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...