7Sev Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Cum planuiti sa va intelegeti cu soacra in viitor ? Stiu ca pare stupid insa .... i-ati face headshot ?
Wasssup Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 of course not...i-as da bash mai intai si dup-aia un "head-shot" cu grenada...
SirDanju Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Cum planuiti sa va intelegeti cu soacra in viitor ? Si mai departe cu cine? cu parintii am vazut acuma cu soacra dupa ai cu fratele apoi cu sora si pentru cei care au mai multi frati cu fratele 1 cu fratele 2.....! Toti isi doresc sa se inteleaga bine cu soacra ,pentru baieti este mai usor insa pentru ca ei daca se supara o scot afara din casa. :D
7Sev Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 of course not...i-as da bash mai intai si dup-aia un "head-shot" cu grenada... interesant ... era insa preferabil un topor cu 2 taisuri insa unde mi-ar mai fi spiritul CS :D
MontBlank Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Lol...Slim parca esti Anakin....asa zice el lui ObiWan in 3: I HATE YOU ! :lol:
Ahilosu Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 eu nu te urasc ice-c.....eu ma inspir...ca tot ma duc vineri in deco si poate o sa fac misto de tine...
{JM}Alex Lifetaker Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Ce mah tu ai episodul 3??? Daca da intra pe yahoo :D A... si cu soacra...voi incerca la vremea respectiva sa ma port frumos... :)
7Sev Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 nu am zis ca al am ci ca o sa il vad vineri la holywood multiplex adica prin bucuresti pe undeva si logic ca o sa il am a 2 a zi :D :right:
M Power Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ce subiect legat de gaming...Pai in primul rand ii dau bani soacrei sa se duca la net cafe si sa se bage p un server CS Link Mania si ii dau headshoturi acolo, dupa aia o provoc la o cursa p NFSU 2 si dk nu reusesc sa o inving acolo o pun sa-mi arate skill-urile la Solitaire...Sa fim seriosi, what kind of fucked up subject is this?Mai bine ii ziceai topicului "Metode de a-ti ucide soacra, chiar dk nici n-ai cunoscut-o si pt ca nu ai ce face te duci sa te antrenezi ca sa gasesti metode meschine de a-i face zile friptesi eventual sa o omori fara sa fi prins!"Io n-am mai intrat de vreo 4-5 zile p forum, dar de atunci si pana acum s-a facut vreo regula ca dk postezi mult si aiurea castigi ceva?In fine...Dk e asa sa ma anuntati si p mine.
{JM}Alex Lifetaker Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 nu am zis ca al am ci ca o sa il vad vineri la holywood multiplex adica prin bucuresti pe undeva si logic ca o sa il am a 2 a zi :D :right: Eu il intrebam pe OPC
SirDanju Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mai baieti voi stiti cum este buna soacra? :dontknow: Ca si berea! :D Adica Rece si cu spume la gura! :D :D :D :D :D :right:
MontBlank Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Eu il intrebam pe OPC Off-topic: Am comic-ul . Stiu tot ceea ce se intampla in film :D