b1ackic3 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 da.. doar daca as stii ca salvez cateva sute de vieti macar :D
Flake Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 da@offtopic - sa nu-ti dai niciodata viata pt parinti..fara tine viata lor nu ar mai conta.
Deian69 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 As vrea sa cred ca da.Ar trebui sa fie foarte spontan sa nu am timp sa gandesc...ca altfel chiar m`ar cuprinde frica.
Whatevbla Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Depinde de multe...nu stiulol majoritatea au raspuns cu da. ce nobil
BurNN Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nu, sunt zgarcit. Cum a zis cineva mai inainte...poate ca as face asta da nestiind ca o sa mor, si in nici un caz pentru orice persoana, catzel, gazela etc.
cfv1000 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Toti cei care voteaza nu sunt nijte copii inculti, care nu stiu ce inseamna sa iubesti. Sunt sigur ca toti ati iubit, sau ati simtit ceva puternic pentru cineva. nu fiti copii, si cu atat mai rau nu fiti rusinosi. Sunt mai mult ca sigur ca se va trezi un "destept" mai "smecher" sa zica ceva dar nai ce le face. Va fi sau un copil, sau un las caruia ii va fi frica sa recunoasca ca e uman.
M!X Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 nu. cfv1000 esti sigur ca si persoana iubita ar face acelasi sacrificiu ? slabe sanse
HellMaster Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Eu am votat da. @M!x: aproape orice familie din lumea asta si-ar apara copilul cu pretzul vieti ei ( si mama si tata ), iar in cazul meu pot spune cu o certitudine de 99.9% ca si persoana iubita ar face la fel in orice situatie.Interesant votul si am citit si opinile fiecaruia in parte,dar sincer un raspuns clar nu poate fi dat in acest moment. In momentul in care fiecare user care a votat sta lejer intr-un scaun si citeste acest lucru si se gandeste la cine stie ce. O astfel de decizie cand va fi momentul sa fie luata in nici un caz nu poate fi luata intr-o liniste totala ci aceasta decizie mereu va fi luata sub o tensiunea maxima, iar in aceasta situatie nici unul dintre voi nu se stie cum va reactiona ( nici nu puteti sa va imaginati macar). In acel moment este valabila intrebarea ( ex. Un razboi ). Un lucru este cert si anume un om va lupta pana la limite imposibile ca sa isi apere familia, iar asta este cea mai de pretz calitate a oamenilor ( oricat de rai, prosti sau oricum altcumva ar fi, dragostea schimba pe toata lumea).
crancenul Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 doar pt un singur lucru mi-as da viata... pentru copii mei :right:
GaBytZu97 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pentru o persoana foarte draga si pt patrie voted: da
Luffy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Da, pentru o persoana foarte foarte apropiata, precum mama.
Andrey_George Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Deocamdata nu sunt un copil . Pentru persoanele care tin enorm de mult la ele , pentru cele care nu as putea traii fara ele . Cand o sa am un copil ( desi doamne fereste , sa nu fie nevoie sa faca transplante de organe , probleme medicale grave .) Va dati seama ca orice tata siar da viata pentru copilul lui Numai tatii excroci nu :( care nu isi iubesc copii .
Ina Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Hmm.. pot spune ca da, pentru persoana iubita. Depinde de anumite lucruri..