7Sev Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Vreau si eu sa stiu care este parerea voastra despre publicitatea aia cu Bamboocha ! Fac pe mine de ras defiecare data cand o vad iar acuma a devenit o moda sa tot spui ca BAMBOOOCHA . What do you think ?
Wasssup Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Howzit! My name is Jimmy Humunumukuamuabua and this is little Brudah. Let me show you what is Bamboocha. Listen! the bubbles are whispering.( BAAAAMMMBooooochaaa) Bamboocha is everywhere...like in simple things like visiting your relatives... meeting new handsom people...or even a cozy fire. Bamboocha means eating life with a big spoon.( huh ?) It's a metaphore.(ahhh) DRINK FANTA. STAY BAMBOOCHA.
7Sev Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 auziti , stiti cumva de unde pot lua publicitatea sau daca o are careva ??? Poate ma credeti insa chiar vreau publicitatea asta ca e amuzaaantaaaa ! :D
rats Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 alex, nu?!?!?!? :crybaby: speram sa ma fac milionar in yeni :(
nwradu Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Eh, hai totusi sa nu taiem orice discutie care apare, chiar daca e despre ceva total neimportant si fara legatura cu lumea gamingului...
7Sev Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 scuze , vina mea ... recunosc ca nu am mai fost demult si am uitat bunele maniere si anume sa postez cat mai mult despre jocuri :P . Serios vorbind mi-a trecut si mie chestia asta cu bamboocha tocmai acum prin cap si ma gandeam sa il postez . Daca doriti sa il inchideti , nu va opresc ... :)
Ahilosu Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 scuze , vina mea ... recunosc ca nu am mai fost demult si am uitat bunele maniere si anume sa postez cat mai mult despre jocuri :P . Serios vorbind mi-a trecut si mie chestia asta cu bamboocha tocmai acum prin cap si ma gandeam sa il postez . Daca doriti sa il inchideti , nu va opresc ... :) oricum nu poti sa ii opresti... :violent: :violent: :violent: :violent: :violent:
M Power Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Chestia cu regulile stricte in privinta posturilor este doar o politica a forumului Link Mania, nu ca nu ar fi buna, ca in alte forumuri am vazut ca se posteaza in draci fara sa zica nimeni nik si fiecare se trezeste vbind...