Jump to content
elusion

Dr. MiniLove

Recommended Posts

Posted

Pe zi ce trece vezi cate unu care se plange "cum sa o cuceresc pe cutare .. cutare fata :)" mam gandit sa devin Dr.MiniLove sa nu mai faca lumea atatea Topicuri ...

So Let The Love To Come At Me :wub:

Posted

hmm, ce-ar fi sa se faca un topic pinned about this stuff, adica..tipu cu problema posteaza, si restu isi dau cu parerea... ;;) asta ca sa nu mai apara alte topice de genu xD

Posted

Poi nu e neaparat sa raspund eu ... vine "inculpatu" .. depune "plangerea" .. "politia romana" il ajuta :) ... Apropo bunny ... ma roade curiozitatea ... cine e sefu pe LINKMANIA?:D

Posted

Poi nu e neaparat sa raspund eu ... vine "inculpatu" .. depune "plangerea" .. "politia romana" il ajuta :) ... Apropo bunny ... ma roade curiozitatea ... cine e sefu pe LINKMANIA?:D

is that a trick question? :) vrazvan i guess, pe numele lui e inregistrat forumul...

Posted

Lancelot, constat ca tu ai o problema cu sfaturile de tipul acesta in general. Nu toti sunt la fel de priceputi ca tine, deci ia-o mai usor.

Posted

:-O incetati mai nene cu topicurile astea...wtf...nu mai aveti ce face? ceva constructiv nu merge?

Nu e constructiv sa ceri / dai sfaturi despre viata personala?

Posted

Sincer nu ma pot abtine :) :D atata am ras la topicurile voastre de dragoste si alea alea, stiam ca primavara avem probleme horrmonale dar vad ca pe multi vara ii apuca fenomenu asta :beer:

Apropo sunt ziare publicitare in care este rubrica "matrimoniale" acolo nici nu trebe sa sti prea multe inafara de a forma un numar de telefon :yupee:

~Spor la cat mai multe topicuri de genu, ca sa pot rade si de acum incolo de uni :bananadance2: :banana:

Posted

Rat, faptul ca tu te multumesti cu fetele din ziar nu inseamna ca toti trebuie sa faca la fel.

Apropo, mai pune si tu mana pe o carte din cand in cand, ca ai unele probleme cu limba romana (vorbita si scrisa). Sau si asta se rezolva tot cu rubrica "Matrimoniale"? ;)

Posted

Un moderator ar trebui sa stearga toate topicurile astea cu love and stuff si sa-l lase doar pe cel cu 12 pagini,sa fie pinned pentru ca sa nu apara 1000 de topicuri cu "vai nu stiu cum so cuceresc".Plz putina ordine pe aici :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...