Jump to content
shb

Va este frica de...

Operatii :-s  

410 members have voted

1. 1. Va este frica de operatii?

• da
      240
    • nu
      123
    • ma abtin
      47

Recommended Posts

Posted

In Romania ajungi sa-ti fie frica si de cea mai banala operatie.Am auzit de un caz in care o fetita a murit in decursul unei operatii de scoatere a polipilor.

Da,imi este frica. :)

Guest The Maniak
Posted

:))

De operatii nu mi-e frica, imi este frica de ceea ce urmeaza dupa operatii

:D

Guest Inutzalove
Posted
mi-e imi este frica :blink: :help:
Guest BabyAnkiss
Posted

Normal ca imi este...desi nu am trecut prin vreuna, nici nu vreau sa trec...

Guest Sasedas
Posted

Sincer ... mi-a fost frica de operatii si ink park mai am putina frica .... acum 3 sapt am fost operat la apendicita ... mia fost frica de numa ... acum parca nu imi mai este aja frica pe cum imi era ...

Guest ricky95
Posted

nu stiu cum e,dar nici nu vreau sa aflu,deci da

Posted

am fost operat din cauza unor accidente .. , am cazut cu picioru in cutzite .. , a trebuit sa fiu operat , 7 ani mai tarziu .. am facut pe erou si m`am luat la bataie cu un pitbull .. , a trebuit sa imi opereze mana dreapta ... , treaba cu mana dreapta eu am trait`o live , dar am avut incredere pt ca am fost operat de mama mea , am fost operat pe viu :(

Treaba e .. ne e frica de ce nu cunoastem.

Guest AnGeL_NeOn2
Posted

Imi e frica cand ma gandesc ca ma transheaza[taie] cu un bisturiu ruginit cum e in romania dar in rest nu

PS:Rusine romanaia [am 11 ani dar imi e rusine ca sunt roman ][nu mai vorbesc romana cu multi prieteni ci vorbesc Engleza ] Rusine romania [Gunoiul Europei]

Cred ca ati observat ca romania nu am scriso cu litere mari

Posted

Avand in vedere cat de incompetenti sunt medicii din romania in ziua de azi.....da mie frica si sper sa nu ma inbolnavesc niciodata

Ati vazut si voi cazuri cu medici retardati care zici ca au fost scosi de la sapa si pusi in costum de chirurg

Posted

Imi e frica de operatii :|. Operatia de apendicita nu am facut`o,nici nu as vrea sa o fac :))). De ace imi este frica...dar cand ajung in fata doctoritei nu am ce sa mai zic...Incep sa o intreb "doare?" :))))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...