alcholic Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 da pt ca nu imi place sa imi las viata in mana unui doctor
Flake Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 In Romania ajungi sa-ti fie frica si de cea mai banala operatie.Am auzit de un caz in care o fetita a murit in decursul unei operatii de scoatere a polipilor. Da,imi este frica. :)
Guest The Maniak Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 De operatii nu mi-e frica, imi este frica de ceea ce urmeaza dupa operatii :D
Guest BabyAnkiss Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Normal ca imi este...desi nu am trecut prin vreuna, nici nu vreau sa trec...
Alvin Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nu am fost operat si nici nu vreau...totusi mie frica de operatii :crybaby:
maniacul_mu Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 e ceva normal sa-ti fie frica de operatii....mai ales cu medicii de la noi din tara as vrea sa-i vad inainte de operatie pe aia care au votat NU (curajosii)
Guest Sasedas Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Sincer ... mi-a fost frica de operatii si ink park mai am putina frica .... acum 3 sapt am fost operat la apendicita ... mia fost frica de numa ... acum parca nu imi mai este aja frica pe cum imi era ...
never Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ma abtin... inca nu am trecut printr-o operatie serioasa ca sa stiu "care-i treaba"
HipnotykBoy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 urasc spitalele si tot ce are legatura cu ele..deci mi-e frica de operatii :help:
Guest ricky95 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 nu stiu cum e,dar nici nu vreau sa aflu,deci da
Deian69 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Da,imi este frica.Odata ce ai fost deschis numai esti ca inainte.Nu am fost operat pana acuma.
Stalk3r Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 am fost operat din cauza unor accidente .. , am cazut cu picioru in cutzite .. , a trebuit sa fiu operat , 7 ani mai tarziu .. am facut pe erou si m`am luat la bataie cu un pitbull .. , a trebuit sa imi opereze mana dreapta ... , treaba cu mana dreapta eu am trait`o live , dar am avut incredere pt ca am fost operat de mama mea , am fost operat pe viu :(Treaba e .. ne e frica de ce nu cunoastem.
Guest AnGeL_NeOn2 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Imi e frica cand ma gandesc ca ma transheaza[taie] cu un bisturiu ruginit cum e in romania dar in rest nuPS:Rusine romanaia [am 11 ani dar imi e rusine ca sunt roman ][nu mai vorbesc romana cu multi prieteni ci vorbesc Engleza ] Rusine romania [Gunoiul Europei]Cred ca ati observat ca romania nu am scriso cu litere mari
LeX LuTHoR Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nu imi e ... atata timp cat sunt anesteziat.
Velasquez Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Da , pentru ca doctorii din Romania sunt incompetenti .
FLoooooo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 lol nu atzi vazut data ultimului reply ??? 7 decembrie 2007 mans...doamne...acuma sa raspund si eu: sa-mi dea anestezie si poa sa imi faca orice..
darth_sirus Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Avand in vedere cat de incompetenti sunt medicii din romania in ziua de azi.....da mie frica si sper sa nu ma inbolnavesc niciodataAti vazut si voi cazuri cu medici retardati care zici ca au fost scosi de la sapa si pusi in costum de chirurg
IoNutzZ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Imi e frica de operatii . Operatia de apendicita nu am facut`o,nici nu as vrea sa o fac ). De ace imi este frica...dar cand ajung in fata doctoritei nu am ce sa mai zic...Incep sa o intreb "doare?" ))
octavian_tavi_3 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nu imi e frica de operatii, ce ti se poate intampla?In cel mai bun caz nimic rau;Nici prea bine, nici prea rau mori sau ramai o leguma;In cel mai rau caz iti face creierul praf.... si ai un iq mai mic decat furnica...