Jump to content
shb

Va este frica de...

Operatii :-s  

410 members have voted

1. 1. Va este frica de operatii?

• da
      240
    • nu
      123
    • ma abtin
      47

Recommended Posts

Posted

mie nu mi frica de operatii, am fost operat de 6 ori si am numa 12 ani :) , am avut probleme la "carnatz" (stiti voi ce)

Tineam sa aflu asta :blink: :violent:

Posted

lool , de o operatie fara anestezie poate mi-ar fi frica dar cu anestezie .....doar daca cine stie o fi pe inima sau e foarte dificila...

Posted

mie mi foarte frica, nu am fost operat niciodata si sper sa nici nu fiu niciodata!

doar daca vad un simplu ac de la injectie simt ca se ridica paru pe mine...

Posted

da mi-e foarte frica de operatii :D ... si de injectii ma tem :(

am fost operat de 2 ori ... 1 data - apendicita si a2-a oara la picior (mi s-a facut un chist - m-am lovit la fotbal ) :|

Posted

Hai ca de operatii mi-e frica :)) desii n-am fost operat in viata mea =)) am avut doar maini in ghips, picioare rupte, capul spart, etc...miss my childhood 8->

Posted

nu potsa spun ca sunt un fan ... nu imi plac nici macar injectiile dar decat sa stiu ca am ceva boala care se poate vindeca printr-o interventie chirurgicala nu as sta pe ganduri si as merge de buna voie...... toate trec

Posted

Ma ingrozeste ideea de operatie :comp2: Mi`e frica si nu mi`e rusine sa recunosc :D Si injectii cand primeam mi se facea pielea de gaina :crybaby: Poti fi anesteziat ...degeaba ... :naughty:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...