Jump to content
TrC

Crima sau legitima aparare?

Recommended Posts

Posted

Deci esti singur acasa si noaptea simti ca ti-a intrat un hot in casa ce faci ?

1.Te ascunzi?

2.Cauti o arma alba?

3.Iau pistolul lu tata si il impusc ?

Cum numiti voi asta , crima sau legitima aparare ?

Posted

E cam normal sa ripostezi...e legitima aparare si viol de domiciliu. Acuma, eu nu spun sa-l omori, dar trebuie pus la pamant, pentru ca ori il lovesti tu pe el, ori invers (vezi la TV cate cazuri de tot felul sunt...). Asa e cel mai bine, il ametesti cumva si chemi organele de politie sa-l "preia".

Posted

as lua o arma alba ( cutit ) si l-as astepta ascuns pana ar veni langa mine.. si l-as injungia in picior sau mana.. sa nu se miste. asa consider ca as face

dar intr-un caz real.. as avea umpic de morcov =))

Posted

cat timp intra la mine in casa, nu mai e sub protectia legii sau a domnului ci a mea. si cum eu nu apreciez hotii, mi-e teama ca il ia mama naibii... :)

Word dude ...=)) word ...

ii fac cunostinta cu bata mea de baseball ;;) its name is Gigel :wub:

Posted

Pt inceput am un mare morcov (cum a zis si k-guard) , creste andrenalina --> i-au ce imi cade pe mana de la cratita la revolver , tip 1 data "ba care mamaliga matii esti?!?!?!" (asa ca sa ma asigur ca nu-l linistesc pe tata/fratemiu) , apoi ies si incep sa lovesc in stanga si in dreapta pana cade ala lat (cum io fi norocu : mort sau viu). Dau o fuga afara din casa si apoi sun politia de pe mobil :D :nanana:

Cum numiti voi asta , crima sau legitima aparare ?

Disperare =))

Guest Bogdan
Posted

Vai de el hot..daca am cu ce sa sar la el si tupeu...vai de el! il rup in 2 si dupa ce e la pamant!

Posted

Atata timp cat a intrat fara acceptul meu in casa ... nu valoreaza doi bani si as face orice sa`l intind. Batut, impushcat, mort, nu conteaza, consider ca mi`am aparat familia si proprietatea.

Posted

Sunt de acord. Eu unu as opta pentru varianta cu pistolul, sau in lipsa lui orice arma.

Din moment ce el intra in casa mea si imi incalca drepturile, din punctul meu de vedere renunta la drepturile lui.

Trebuie sa te gandesti ca este ceva de genul "ori tu, ori el"

Oricum, in tara asta este mai greu cu legitima-aparare, cunosc cazuri de persoane care au batut si imobilizat hotii, a venit politia, le-au dat drumul si le-a facut pagubitilor dosar penal pentru ca i-au batut pe hoti :|

Posted

Va dati seama ce usor s-ar scapa cu crima?

Omori un om, il duci la tine in apartament si zici politistilor ca a intrat sa te fure si l-ai omorat din greseala in legitima aparare.

Nici nu trebuie sa mai scapi de cadavru / arma.. pur si simplu le lasi la tine in apartament si scapi cu dosarul curat.

Posted

pervers un glont in cap ( daca ar avea tata pisol )

acum pun eu o intrebare:

mergi pe strada cu un prieten sar cativa la prietenul tau il bat de il ia mama dracului tu te bagi si fara sa lovesti pe nimeni incerci sa il scapi pe prieten, aia sar pe tine si dau tu inghiti ce inghiti aia nu se opresc scoti un briceag ( de ala cu desfacator de sticle , furculita , lingurita etc ) si il implunti in unu din ei in timp ce iti cara suturi in stomac ala pica si moare ...... ce pararea aveti de treaba asta ? crima autoaparare ?

Posted

eu as lua un pistol si l-as impusca in ambele picioare sa-l paralizez pe viata si chem politia :) daca ti-e ciuda pe cineva il chemi in casa pe la tine si faci acelasi lucru si spui ca e violare de domiciliu :)

Posted

pervers un glont in cap ( daca ar avea tata pisol )

acum pun eu o intrebare:

mergi pe strada cu un prieten sar cativa la prietenul tau il bat de il ia mama dracului tu te bagi si fara sa lovesti pe nimeni incerci sa il scapi pe prieten, aia sar pe tine si dau tu inghiti ce inghiti aia nu se opresc scoti un briceag ( de ala cu desfacator de sticle , furculita , lingurita etc ) si il implunti in unu din ei in timp ce iti cara suturi in stomac ala pica si moare ...... ce pararea aveti de treaba asta ? crima autoaparare ?

nu m-am gandit la faza asta dar tind sa cred ca este autoaparare :)

Posted

adevaru e ca si pe mine m-ar lua morcovu, pentru ca nu as sti cati is, ce arme au etc.

sincer as fi vrut sa zic ca m-as retrage undeva pana vad cine ii ce are la indemna etc, dar de exemplu intr-un apartament cu 2 camere nu ai unde sa te retragi .. numa daca te asunzi in dulap sau sari pe balcon...ghinion daca stai de la etaju 1 in sus. M-ar apuca disperarea in sensu ca as lua ceva la indemna, cu ce stiu ca as putea sa ii mut fatza de la loc, nu am pistoale iatagane, sabii topoare prin casa, da scaune, pahare sticle, orice...in fatza sigur l-ai spart.

Idee e ca i-as da in cap pana nu mai reprezinta nici un fel de pericol pentru mine, iar daca o sa am familie, copil si nevasta...nu risc nimic...as rupe tot ce ar misca, daca o sa am pistol fara sa stau pe ganduri l-as impusca.

Posted

nu m-am gandit la faza asta dar tind sa cred ca este autoaparare :)

prietenul ala al meu a luat 15 ani de puscarie pt asta :( , 15 ani pt ca a avut atata tupeu sa riposteze la ploia de suturi

Posted

prietenul ala al meu a luat 15 ani de puscarie pt asta :( , 15 ani pt ca a avut atata tupeu sa riposteze la ploia de suturi

Cum sa i-a 15 ani ?? Nu a avut martori ceva de genul ?

Posted

Aiurea este daca e adevarat ce zici ... la fel ash fi procedat si eu. Este clar autoaparare.

Posted

Aiurea este daca e adevarat ce zici ... la fel ash fi procedat si eu. Este clar autoaparare.

S-a intamplat acum 3 ani si ceva in cluj cel care a murit era ceva italian student acolo, si mie mi se pare foarte aiurea pedeapsa si cel mai aiurea mi se pare ca cel pt care s-a bagat nu i-a tinut partea ... asta e justitia romana

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...