ratseloP Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ' date='Jun 23 2007, 18:40' post='2048706']LoL 152 test de iq l 2 ani? OMG Pai eu la 32 ani am facut un test de 2 ore si mi-a iesit testul de iq de 115 ) Chiar nu ma mir. PS:degeaba au unii IQ 200, daca nu stiu sa conjuge un verb intr-o propozitie, sau nu au bani pt o paine a 2-a zi Materialism? On-Topic: Pur si simplu nu conteaza IQ-ul la varsta aia... Dar in fine... :tiphat:
The Fan Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Parerea mea este ca iq-ul este relativ. Am facut si eu odata un test IQ, acolo scria ca timpul limita este de 15 minute. Eu l-am facut in 5 minute, adica la repezeala si mi-a iesit 160 dar nu cred ca asta spune prea multe. Copii destepti sunt multi, intr-adevar.. numai ca acest caz a fost mai mediatizat. La 2 ani canta perfect.. si recunoaste 2 culori.. wow... Cunosc un caz, un copil care vorbeste aproape perfect de la 1 an...si stie poate chiar mai multe. Ghinionul lui ca s-a nascut in Romania :lol: Si.. toti oamenii arata normal cand sunt mici.. stai sa mai creasca ;) Si inca o chestie, zicea nu stiu care de niste ecuatii, ca daca are IQ asa de mare sa le rezolve. Se pare ca nu prea stiti ce este inteligenta. Credeti ca formulele se nasc pur si simplu in creier..? Daca ar fi asta fiecare om destept care s-ar naste ar rescrie matematica si fizica, dar nu este asa. Inteligenta produce rezultate doar daca este cultivata.
Fallout Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ' date='Jun 24 2007, 01:24' post='2049572']ce treaba ai tu cu mine ca joc mu...e viata mea nu inteleg care e problema taDaca nu stiai ce-a mai intalnita rata a IQULUI pe Glob este de 95.Documenteazate dupacea vorbeste.bine, hai fugi si mai exerseaza gramatica limbii romane batrane!Sunt o multime de tipuri de teste de IQ, asa ca nu toate rezultatele pot fi la fel (diferite sisteme de evaluare).Oricum, nu cred ca aia mica seamana cu Einstein (la IQ) pt ca pur si simplu nu se pot compara (va dati voi seama de ce, doar va laudati ci IQ-uri de 150) :tiphat:
Sabotor78 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Vad ca toata lumea isi da cu presupusul, fara macar sa inteleaga ce e cu IQ-ul si fara sa se documenteze. Faptul ca un copil de 2 ani are IQ-ul apropiat de cel al lui Einstein nu e mare lucru, si nici nu inseamna ca poate rezolva probleme complexe. IQ-ul este de fapt raportul dintre varsta mentala si varsta biologica inmultit cu 100. Pe intelesul tuturor, daca la 2 ani gandesti ca un copil de 4, ai IQ 200. Daca la 4 ani ganesti ca un copil de 2, ai IQ 50. Simplu, nu? Asa ca sa nu mai aud ca acea fata nu-i in stare sa rezolve probleme matematice sau mai stiu eu ce.
Sabotor78 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Rog moderatorii sa stearga acest post. NU stiu de ce, postul meu apare de 2 ori.
Guest avast12 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 eu stau si ma gandesc si in paralel vin cu exemple... luando in ordine normala : cnd ma dau jos din pat si ma gandesc ca as putea da un test IQ cea mai comoda optiune ar fi sa intru pe internet! ori aici e ceva ciudat:in ziare sau pe internet la rubrica " copilul minune (2 ani IQ DE 157 etc. vad scris si... practica balet, stie sa innoate,nush ce alte sporturi.ETC). E Acum stau si ma intreb ca tampitu'! faptu ca poate scrie pe MN "GABARIT DEPASIT" ( CE CE MA PUNE IN IMPOSIBILITATE DE A PRACTICA SPORTURI) ma face MAI PROST CA ACEL COPIL???in orice caz din auzite( ptc eo nu cred in testele acestea) stiu ca testul se bazeaza pe capacitatile mentale ale omului..... ori in articolul despre fetita terorizata sunt prezente 2 atuuri mentale si vreo 4 fizice sau care tin de talente innascute.iar pe mn partea cu distinctia intre roz si mov m-a lasat perplex..poate imi explica si mie cnvinca o idee ; daca LEXLUTHOR SE MAI INTREABA DE EXP.CONSTANT SA STIE CA LUCREZ LA ASTA
mortallx Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 nu te m-ai gandii ca poate-ti buseste vreo vena....Tu te uiti macar de cand este topicul asta?
- The Doctor - Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 eu stau si ma gandesc si in paralel vin cu exemple... luando in ordine normala : cnd ma dau jos din pat si ma gandesc ca as putea da un test IQ cea mai comoda optiune ar fi sa intru pe internet! ori aici e ceva ciudat:in ziare sau pe internet la rubrica " copilul minune (2 ani IQ DE 157 etc. vad scris si... practica balet, stie sa innoate,nush ce alte sporturi.ETC). E Acum stau si ma intreb ca tampitu'! faptu ca poate scrie pe MN "GABARIT DEPASIT" ( CE CE MA PUNE IN IMPOSIBILITATE DE A PRACTICA SPORTURI) ma face MAI PROST CA ACEL COPIL???in orice caz din auzite( ptc eo nu cred in testele acestea) stiu ca testul se bazeaza pe capacitatile mentale ale omului..... ori in articolul despre fetita terorizata sunt prezente 2 atuuri mentale si vreo 4 fizice sau care tin de talente innascute.iar pe mn partea cu distinctia intre roz si mov m-a lasat perplex..poate imi explica si mie cnvinca o idee ; daca LEXLUTHOR SE MAI INTREABA DE EXP.CONSTANT SA STIE CA LUCREZ LA ASTATu ti-ai facut contul special ca sa postezi aici? #-o Ai mai inviat si topicul de aproape 3 ani :crazy:
Tybork Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [Closed] cred ca motivul este evidentavast12 warn up