Jump to content
liquidz

Nepotu lu becali batut mar!

Recommended Posts

www.protv.ro (sus in colt , partea stanga)

Nepotul lui Gigi Becali a fost bătut marţi de un pieton nervos, în centrul Capitalei.

La o trecere fără semafor, victima, aflată la volan, s-a luat la ceartă cu un trecător. Fiecare susţinea că are prioritate. Şoferul a coborât din maşină, să rezolve problema, dar pietonul n-a stat la discuţii.

L-a bătut pe nepotul lui Gigi Becali, apoi a dispărut fără urmă.

Poliţiştii l-au identificat marţi seară şi cercetează faptele.

Urmăriţi scena filmată de un amator. Vă avertizam că imaginile sunt şocante.

Câţiva martori spun că bărbatul traversa strada şi era nervos că maşinile, printre care şi cea condusă de nepotul lui Becali, nu îl lăsau să treacă, deşi se afla pe o trecere marcată.

Plin de sânge, Valentin Becali a apucat să sune la 112. În zonă au sosit o ambulanţă şi echipaj de poliţie.

Potrivit martorilor, agresorul este un tânăr de aproximativ 30 de ani care avea asupra sa o geantă diplomat. Cel mai probabil se îndrepta spre una din băncile aflate în zonă.

Link to comment

Urat ... Sunt curios ce va urma. Respectivul e un proaspat membru al baroului.....

Pe trecerea de pietoni nesemaforizata INTOTDEAUNA pietonul are prioritate. Daca te mai si dai jos din masina "sa lamuresti situatia", e clar ca esti responsabil de ceea ce urmeaza. Eventual nu singurul. Cel care a provocat scandalul este indiscutabil nepotelul. Doar ca nu a putut face fata :P. Urata treaba, are nevoie si de bodyguard, si de sofer :D.

Pe de alta parte, daca ceea ce am vazut pe filmulet inseamna batut-mar ... =))

Link to comment

vai doamne ce ratati toti cei care nu s-au bagat. fie ca ala care a fost batut a fost de vine, dar nu poti sa stai asa sa vezi cum e batut un om, sa-ti ceara disperat ajuta si tu sa stai ca ultima scursura sa te uiti.

Tot off topic:

Acum ceva vreme politia testa gradul de implicare al trecatorilor. Un politist "infractor" smulgea poseta altei politiste si o lua la fuga. Totul se filma cu o camera. In Bucuresti "hotului" i se facea loc de catre trecatori =)) In Arad l-au prins in 10 m si pana sa intervina ceilalti politisti a luat vreo doua peste ceafa :P In Baia Mare nu au mai venit ... :crybaby: Are si asigurarea profesionala a politiei o limita. :nanana:

Link to comment
Guest Bogdan

Si daca e nepotu lu JiJi nu are voie sa ia bataie?! :D partea nasoala este ca nu au intervenit cei din jur...parca vad ca toti erau cu telefoanele scoase cu camerele lor de x mega pixeli si filmau :blink:

Link to comment

Li se mai taie nasul la astia cu multi bani...Cu toate ca nu as vrea sa fiu in pielea "batausului" acum (sa il ai pe Jiji drept dusman nu e o perspectiva prea placuta)..Si sincer, cati dintre noi daca eram de fata intervenea pentru aplanarea situatiei?...Parerea mea ca ii numeri pe degete

Link to comment

vaaiii :)) ce i-a tras-o, fantastic ce bataie a mancat, ploaie de pumni!! m-am uitat de vreo 5 ori la el...bestial! sincer a meritat bataia respectiva, daca e fatalau, problema lui. Ce o crezut ca daca se da jos din masina se sperie de el...prostanac.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...