LeX LuTHoR Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hmmm ... interesanta chestie ... cred ca o sa incerc sa fac rost de acea carte si o sa o citesc :)
Smok3 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Poi banuiam ceva legat de cifra 7, fiindca cifra 7 reprezita norocul ...
ChoWdeR Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 am ales 10, wow, super, interesant, sum se poate asa ceva?
DivinE Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hmmm, ciudat eu am votat 6 :)Oricum, faza interesantaHmmm, ciudat eu am votat 6 :)Oricum, faza interesanta
THuG-Radu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Am votat 1. :) Tot timpu incerc sa fiu primu ! :D Oricum tare faza. O sa o incerc p`afara pe la vecini ! )
bebe16 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 hehehe voted 7 ... nusu sincer de ce.... asta mi a venit primu in minte:P nice work:P
knoxuletz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 7`le l`am votat, dupa care am vazut ca numarul ala l`a votat si majoritatea :D mereu aleg 11, 7, 24 :)7`le l`am votat, dupa care am vazut ca numarul ala l`a votat si majoritatea :D mereu aleg 11, 7, 24 :)
bunny Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Am ales 7. Mereu aleg cifra 7...its in my blood :huh: Dunno why :)
rat Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Poi unu la mana am votat 7 pentru ca nota asta ma insoteste la absolut orice nici mai mare nici mai mica :P si doi la mana pt ca e numar norocos "pacat ca nu era 13" ca ala il puneam ca e ziua mea de nastere si e una norocoasa pt uni
Scream Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 OMGWTFLOL :blink: doar am citit care sunt regulile sondajului si am dat mai sus sa votez...si m`am uita peste numere si mi`a sarit in ochi direct 7 pe care l`am si votat ....interesant e ca nimeni nu a votat 4 si majoritatea 7.... :cool2:
ShadyMonto Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 am votat 5(pe asta l-am zarit primu') ..... cat dspr explicatia filmuletului mi se pare o prostie. Adica ala vrea sa zica ca ai 33% sanse sa ghicesti daca o persoana se gandeste la nr.7 ... cu alte cuvinte te duci si o dai la plezneala pe strada si incepi sa te rogi ca persoana aia sa se fi gandit la nr 7 , daca nu s-a gandit la 7 , nu-i "nimic" , te-ai facut de kkt asa ca mai incerci : a doua persoana nu o sa se gandeasca cu siguranta la nr.7 , asa ca iar te-ai facut de kkt--->asa ca treci la a treia persoana la care ai sanse ca la prima sa se gandeasca la nr 7 :blink: . => cam aceleasi sanse sa te faci iar de kkt. :cool2: WOW ce metoda (not) :shoot:
smuggster Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 pai si pana la urma care e metoda de a te influenta sa alegi 7?
ANdy5 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 am votat nr meu favorit , daca tot am nick ANdy5 ghiciti care e
The Wizard Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 am votat 5(pe asta l-am zarit primu') ..... cat dspr explicatia filmuletului mi se pare o prostie. Adica ala vrea sa zica ca ai 33% sanse sa ghicesti daca o persoana se gandeste la nr.7 ... cu alte cuvinte te duci si o dai la plezneala pe strada si incepi sa te rogi ca persoana aia sa se fi gandit la nr 7 , daca nu s-a gandit la 7 , nu-i "nimic" , te-ai facut de kkt asa ca mai incerci : a doua persoana nu o sa se gandeasca cu siguranta la nr.7 , asa ca iar te-ai facut de kkt--->asa ca treci la a treia persoana la care ai sanse ca la prima sa se gandeasca la nr 7 :blink: . => cam aceleasi sanse sa te faci iar de kkt. :cool2: WOW ce metoda (not) :shoot:nu prea ai inteles...cand esti fata in fata cu omul si ii spui sa aleaga un nr de la 1-10 mai faci si o smecherie ai sanse mult mai mari decat pe forum ca respectivul sa aleaga nr 7si mai era o explicatie cum sa iesi elegant din kkt daca primul nu alege nr 7, dar de cele mai multe ori daca faci ce trebuie nr ales e 7.
ShadyMonto Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 pai si pana la urma care e metoda de a te influenta sa alegi 7? Nu e nici o metoda , omu' se duce la plezneala(adica cum io fi norocu') bazanduse pe subconstientul subiectilor lui...(fiindca persoanele cu o varsta cuprinsa intre 17-40 ani , sa zicem, pe durata copilariei lor au citit basme in care cifra 7 predomina , impreuna cu cifra 3) . Acum eu is curios la ce numar o sa se gandeasca peste 15 ani , copii care au acum vreo 6-8 ani ? (ca astia in loc de feti-frumosi...se omoara la GTA si CS) LE : lol inside , triple posting , e prima oara cand vad :photo: